مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

az_sa_ja

New member
sallam bacillusjan
khoshhal shodam didamet
lotfan bia
chon vaghty ke shoma ke in hgame faliat dashty naiai va be hale maha

az_sa_ja

New member
az hameye bachehaye microb ham mikham bian
va daem gozaresh bedan ta angizeh dar hamayey ma taghviat beshe
biain sar bezanin 2 roz ye bar ham ke shod sar bezanin khobe

bacillus.bs

New member
وای وای وای عجب سوالاییییییییی
جواب سوال 1:انتقال امینو گلیکوزیدها در طول غشا سیتو پلاسمی توسط حامل سیتو پلاسمی ویژه ای صورت می گیرد که بوسیله نیروی محرکه پروتونی تولید می شود باکتری هایی که قدرت pmf انها ضعیف باشد به امینو گلیکوزیدها مقاومند در باکتری های بی هوازی pmfضعیف بوده بنابراین امینو گلیکوزید قدرت ورود به سلول را نداشته و باکتری به امینو گلیکوزید مقاوم است
امیدوارم درست باشه بقیشم بچه ها جواب بدند
دکتر هر هفته این کارا بکنید 7 سوال بزارید داخل این تاپیک

az_sa_ja

New member
جواب 1)امینو گلیکوزیدها برای انتقال به درون سلول نیاز به اکسیژن در انتهای زنجره انتقال الکترون دارند چون اخرین پذیرنده الکترون در بی هوازی ها اکسیژن نیست پس امینو گلیکوزید ها روی بی هوازی ها تا ثیر ندارند از طرفی در شرایط بی هوازی مقادیر بالایی اسید ایجاد می شود که پایداری زیاد و قدرت اسیدی خوبی دارنی که همین امر منجربه غیر فعال شدن امینو گلیکوزید ها خواهد شد
جواب2)برای بالای دیافراگم از کلیندا مایسین می شود اسفاده کرد برای زیر دیافراگم معمولا مترونیدازول مصرف می شود
منظورتونو از سوال 3 متوجه نشدم بیشتر تو ضیح بدید لطفا

az_sa_ja

New member
جواب 3) اگر منظورتون از ساختمان همون فیلامان اکتین و میوزین هستش من نشنیدم با کتری در ساختمانش اینی رو داشه باشه

swan20

New member
منم جوابام همینایی بود که بچه ها گفتن،جوا ب3رو هم نمیدونم
واسه 2هم میشه یه مقدار توضیح بدین اخه من روقسمت انتی بیوتیکا زیاد تسلط ندارم :sarma:

بانو

New member
این سوالا کو؟:New (6):

سوال 1.انتقال از غشا نیازمند انرژی است که به اکسیژن نیاز دارد پس آمینوگلیکوزید در بی هوازی ها قادر به عبور نیستند....

بقیشم نخوندمشون هنوز :21:

sokot

New member
اکتینومیست ها به 2 گروه هوازی و بی هوازی تقسیم بندب میشوند
هوازی:اکتینومیسس-آراکنیا-روتیا
بی هوازی:اکتینومادورا-درماتوفیلوس-استرپتومیسس-نوکاردیا

az_sa_ja

New member
sallam khedmate dostan
ta diruz mikhastim bebinim in ghazie daneshgahe shabaneh chi mishe ke alan fahmidim az beinolmelali ham bishtar migiran
az in be bad digeh behtare ke biaim be soarate jedi dars bekhonim
ye tosie ham be bachehaye microbiology daram
albate ghasde tohin be kasio nadaram
khaheshan eine mojasame nabashin dars bekhonin va biain az in be bad gozaresh bedin digeh 3 roz ya 2 roz ye bar biain gozaresh bedin
intory hamangizeh ijad misheh
ham be soarte monsajem ba ham dars mikhonim

az_sa_ja

New member
dar zemn bacheha lotfan ghesmate porsesh va pasokh ro ham tanha nazarin
va biain soalatono beporsin ta ma ham morory dashte bashim ha m shayad ghadry be etelataemon ezafeh shod
roze hamegiton bekhir

az_sa_ja

New member
دوست عزیز که در رابطه با اکتینو مسیت ها یه حرف گفتین
اول خد مت شما سلام عرض می کنم روزتون به خیر
باید بگم اکتینو میست ها هیچ وقت طبقه بندی کاملی نداشتن و بهترین طبقه بندیشون در کتاب برجی هست که در صورت تمایل میتونید مطالعه کنید
اکتینو میست ها معمولا چندین دسته هستند که فکر می کنم بر ساس تولید ارترواسپور و خاصیت فرگمنتیشن طبقه بندی می شوند که در این میان اکتینو مسیت ها و استرپتومیست ها و نوکاردیو فرمها هر کدام در گروهی جداگانه جا می گیرند
خود نوکاردیو فرمها انهایی هستند که دارای خاصیت فراگمنتیشن بوده وچند دسته اند مهم ترین انها گروهی هند که در دیواره خود اسید مایکولیک دارند البته نوکاردیوفرمها هوازی هستند
استرپتو میست ها هوازی بوده و فراگمنتیشن ندارند
اکتینومیست ها بی هوازی اجباری یا بی هوازی اختیاری یا میکروائرفیل هستند و می توانند هر سه فرم را داشته باشند ولی در غالب موارد بی هوازی اجباری هستند و فراگمنتیشن ندارند

az_sa_ja

New member
dar nahaiate ehteram
bayad behton begamghalat goftin javabi ke khodam fek mikardam dorste ro goftam
mitonid bekhonid
sallam khedmate dostan
ta diruz mikhastim bebinim in ghazie daneshgahe shabaneh chi mishe ke alan fahmidim az beinolmelali ham bishtar migiran
az in be bad digeh behtare ke biaim be soarate jedi dars bekhonim
ye tosie ham be bachehaye microbiology daram
albate ghasde tohin be kasio nadaram
khaheshan eine mojasame nabashin dars bekhonin va biain az in be bad gozaresh bedin digeh 3 roz ya 2 roz ye bar biain gozaresh bedin
intory hamangizeh ijad misheh
ham be soarte monsajem ba ham dars mikhonim

az_sa_ja

New member
dar nahaiate ehteram
bayad begam javabe ino ghalat ghalt goftin tozih ke man khodam ehsas mikonam doroste ro neveshtam
lotfan bekhonid
اکتینومیست ها به 2 گروه هوازی و بی هوازی تقسیم بندب میشوند
هوازی:اکتینومیسس-آراکنیا-روتیا
بی هوازی:اکتینومادورا-درماتوفیلوس-استرپتومیسس-نوکاردیا

بانو

New member
گزارش

من 100 صفحه از باکتری همراه چندتا جزوه خوندم. این مدت فقط 5 درس 504 خوندم... نخندین:p. ایمنی 4 استاد 70صفحه.اوایل قارچ .تک یاخته و ویروس کتاب ندارم.

گفتم نخندین من الان دیگه تو جو بودم اینقد خوندم :25r30wi:

البته من جایی ی کلاس غیر درسی میرم که کلی وقتمو میگیره میخواد امتحان بدم این یکم ....:wacsmiley:

اما تا 10 کل درسای آزمونو میخونم میبینیت :thumbsupsmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا