مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bacillus.bs

New member
Vaghean narahat shodam az kart bacillus .....ma inja inghad nahamahango ...on vaght to taypik rah mindazi
Baghyaro faal mikni......dorost hsabi javabmono nmidi .ba kase dogei mikhoni.
Man dige nistam gharare ba yeki az b acheha bkhonam.az.sa.ja Va sokot khastin barname bzarin man hastam.
چه ربطي داره،أون يه تاپيك براي همه ي رشته ها ،حرفت خيلي غير منطقيه،شماها ناهماهنگيد اشكال إز منه؟

بانو

New member
تشکر باسیلوس ....ما بی منطق شما با منطق ......

ربطش به اونجاس که ......... بی خیال به اندازه کافی خودم .....نمیخوام اعصابمو بیخود خورد کنم.

موفق باشی باسیلوس برات آرزوی بهترینارو میکنم+رتبه تک رقمی [/size]

az_sa_ja

New member
سلام بیخود دعوا نگیرید
تشکر باسیلوس ....ما بی منطق شما با منطق ......

ربطش به اونجاس که ......... بی خیال به اندازه کافی خودم .....نمیخوام اعصابمو بیخود خورد کنم.

موفق باشی باسیلوس برات آرزوی بهترینارو میکنم+رتبه تک رقمی [/size]

az_sa_ja

New member
بیاین گزارش بدین
هرکس برای خودش من هم ذیگه با هیچ کس کار ندارم وقتی میگم هماهنگ نیستین منظورم در قسمت سوالات طلایی نه کسی سوال طزح میگنه نه کسی جواب
من رفتم سوال طرح کردم اصلا کسی سر نمی زنه
الکی بی خود دعوا نکنین

bacillus.bs

New member
حرفتو كامل بزن
من شروع نكردم،بعضي ها دوست دارند الكي گير بدند،هيچ كس توي سايت حق نداره به كسي بگه اين كارو بكن اين كارو نكن ،
من إز اين جو سازي هاي منفي توي سايت زياد ديدم

sokot

New member

جو جو جان تاپیک باسیلوس که اسمش تنبلی گروهی همه رشته هاست واقعا خوبه.اگه بخوای اونجا میتونی با یکی از بچه ها هماهنگ بشی و درس بخونی.اینجا میاییم گزارش درس هایی رو که خوندیم میدیم تا هم یه حالت رقابت سالم داشته باشه هم اگه سوال هست بپرسیم چون چند نفر واقعا نمیتونن هماهنگ بشن

از سا جای عزیز من با شما موافقم درباره سوالات اما گفتم به نظرم باید از فصل اول هر درسی شروع کنیم و جلو بریم.و تععین کنیم هفته ای چندتا سوال هر کسی درمیاره.سوالات متفرقه که ادم هنوز مبحثشو نخونده رغبتی برای ج دادن ایجاد نمیکنه.خود من میگم وقتی نخوندم چیو ج بدم.تو تاپیک سوالات طلایی هم گفتم اما هیچکس هیچ نظری نداد.حالا هم میگم اگه موافقین تععین کنیم مثلا برای باکتری از چه فصلی سوال دربیاریم تا همه هماهنگ باشیم

az_sa_ja

New member
سلام بچه ها اين رفتار شما درست نيست
اين چه ططرز د كه با هم داريد ما قرار هم قطار باشيم يه خورده به خودتون بياين.زشته
فتار در شان ما نيست بزاريد اين حر فها رو از هم معذرت خواهي كنيد

az_sa_ja

New member
سلام باسيلوس جان
اينقدر از اين حرفا لطفا ناراحت نشو
لطفا باز هم بيا و گزارش بده
حرفتو كامل بزن
من شروع نكردم،بعضي ها دوست دارند الكي گير بدند،هيچ كس توي سايت حق نداره به كسي بگه اين كارو بكن اين كارو نكن ،
من إز اين جو سازي هاي منفي توي سايت زياد ديدم

az_sa_ja

New member
بچه ها اكه مي خواين اين تاپيك به نهايت هكاري برسه بايدبا هم برخورد خوب و درستي داشته باشيم
من اين موضوع اينرو انكارنمي كنم كه خيليا دارن براي خودشون كار ميكنن البته قصد جسارت به هيچ كس رو ندارم درستش هم همينه هر كس بايد براي خودش كار كنه
ولي خوبه كه با هم صداقت داشته باشيم و واقعا بيايم گزارش بديم نه اينكه اگه 4 تا درس خونديم بيايم يكيو گزارش كنيم يه روز گزارش بديم 10 روز گزارش نديم البته من براي كسي تعيين تكليف نمي كنم اين فقط يه پيشنهاده

az_sa_ja

New member
دعوا هميشه باعث سرگرم شدن و خنده ديگران هستش ديگه هيچ وقت اينكارها رو كنيد

bacillus.bs

New member
امروز تست ايمني انتي بادي ها آليته ناقص
ويروس انترو ويروس ها
ميكروب ساختار تست ديواره

bacillus.bs

New member
تا الان بیوشیمی فصل نوکلئوتید ها
تک یاخته ها تست تریپانوزوم
و لیشمانیا

bahramian0935

New member
سلام/من جزوه دوستم اقاي قاسميان رتبه يك سال قبل رابه همراه موراي وجاوتز/بايدحتما ج بدم بسيلوس؟

bahramian0935

New member
ايمني نخوندم/ولي باكتري موراي وجاوتز تموم كردم/ويروس هم همين طور/قارچ وبيو راهم نصف بيشترخوندم/اين روزافقط مرور ميكنم

bacillus.bs

New member
این جا هم که دیگه هیچ کس نمیاد
59454_dontknow.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا