victoria-m
New member
سلام .ستاره سهیل منم شدیدا زبان مشکل دارم میخام کتاب 504 بخونم. زیست شروع کردم مجد رو بخونم کتاب خوب دیگه ای رو میشه راهنمایی کنین برا زیست. مرسی
امیدوارم همتون قبول بشین.:rose:
متاسفانه امروز درس نخوندم نه به خاطر تنلی بلکه ذهنم به خاطر مسئله ای درگیره انشاءالله بزودی دوباره شروع می کنم به درس خوندن
همگی موفق باشید
راستی نمی دونم دیگه چرا از mohana خبری نیست واقعا نگرانش شدم امیدوارم حالش خوب باشه
ویکتوریا پس پیام خصوصی بده با هم هماهنگ بشیمسلام ستاره سهیل .من کاملا پایه ام .چون حتما میخام هماتو قبول شم.من برا زبان تافل و 504 خوندم .لزگی مطمئنی خوبه؟
سلام ویکتوریای عزیزهمون جور که دیشب گفتم به دلیل یه مشغله ی فکری نتونستم درس بخونم اما انشاءالله از شنبه شروع می کنمستاره سهیل جان چه خبر امروز چی خوندی؟
سلام ooooookh عزیز چرا نمی تونی درس بخونی!!!!!!!!!!!!1سلام بچه ها ...خسته نباشید...
راستش من چون درست وحسابی نمی خونم خجالت می کشم بیام گزارش بدم ...هر چند روز یکبار اگه وقت کنم یه درسی رو هر چند کم می خونم ولی قابل گزارش دادن نیست
:14::13:
سلام ooooookh عزیز چرا نمی تونی درس بخونی!!!!!!!!!!!!1
به خاطر بی حوصلگی یا کار یا مشکل(البته امبدوارم گزینه 3 نباشه انشاءالله)
اما اگه بخواهی من و ویکتوریا پایه ای برای با هم خوندن
خود زنی نکن به فکر رفع مشکل باشه:thumbsupsmileyanim:
سلام... کار و کار و کار...خسته شدم ...کی تموم میشه این طرح لعنتی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
دیروز از صبح تا 5 بعدازظهر فقط 1 فصل گل افشان خوندم...فقط جمعه ها می تونم درس بخونم...اونم اگه بیرون نریم یا مهمون نداشته باشیم...
برنامه شما چیه؟؟؟