مطالعه ی گروهی ارشد(( هماتولوژی )) 93-94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

victoria-m

New member
سلام .ستاره سهیل منم شدیدا زبان مشکل دارم میخام کتاب 504 بخونم. زیست شروع کردم مجد رو بخونم کتاب خوب دیگه ای رو میشه راهنمایی کنین برا زیست. مرسی

سلام ویکتوریای عزیز من فکر می کنم برای درسی که همش ضریبش یکه نباید اینقدر انرژی و وقت گذاشت که کتابی مثل مجد را خوند !!!!من دارم مجد مهدوی و فلش کارت زیست سلولی و مولکولی محصول کانون زیست شناسی را می خونم البته بگم که هر دو شبیه هم است و هر کدوم را بخونی انگار اون یکی را هم خوندی
البته فکر می کنم اگه زبان هم لزگی بخونی بهتر از 504 باشه
البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه
اگه پایه باشی با هم درس بخونیم

متاسفانه امروز درس نخوندم نه به خاطر تنلی بلکه ذهنم به خاطر مسئله ای درگیره انشاءالله بزودی دوباره شروع می کنم به درس خوندن
همگی موفق باشید
راستی نمی دونم دیگه چرا از mohana خبری نیست واقعا نگرانش شدم امیدوارم حالش خوب باشه

mohana

Well-known member
متاسفانه امروز درس نخوندم نه به خاطر تنلی بلکه ذهنم به خاطر مسئله ای درگیره انشاءالله بزودی دوباره شروع می کنم به درس خوندن
همگی موفق باشید
راستی نمی دونم دیگه چرا از mohana خبری نیست واقعا نگرانش شدم امیدوارم حالش خوب باشه

سلاااام...من که هستم:thumbsupsmileyanim:
تا این جمعه باید درسایی که خوندم و مرور کنم فعلا...
از شنبه ان شالله درسای جدید رو میخونم...بعد میام گزارش میدم...
موفق باشیـــــــــــــــــــن:thanks:

victoria-m

New member
سلام ستاره سهیل .من کاملا پایه ام .چون حتما میخام هماتو قبول شم.من برا زبان تافل و 504 خوندم .لزگی مطمئنی خوبه؟

oooookh

New member
سلام بچه ها ...خسته نباشید...
راستش من چون درست وحسابی نمی خونم خجالت می کشم بیام گزارش بدم ...هر چند روز یکبار اگه وقت کنم یه درسی رو هر چند کم می خونم ولی قابل گزارش دادن نیست
:14::13:

leylii

New member
سلام بچه های هماتو خوبین؟؟؟؟بچه ها خسته نباشین ...
شرمندم ی سوال دارم اگه ج داداین ممنون می شم ..
ساختار ترومبوبلاستین چیه؟؟؟تو کدوم کتاب می تونم پیداش کنم ؟؟؟

victoria-m

New member
تاجایی که من میدونم ترومبوبلاستین یکی از فاکتورهای ضروری ایجاد ترومبین و جلوگیری از خونریزی .ساختارشو باید تو کتابایی که در مورد انعقاد خون پیدا کنی

GIsu

New member
سلام بچه ها یه چی بگم من هماتو خیلی دوس دارم هاااا ولی نمیدونم چرا اصلا حوصله ندارم بخونم ترم 6 هستم خب اصلا زبانم خوب نیست
به نطرتون چکارکنم خب ؟؟؟؟؟
چه کتابایی بگیرم ؟؟؟؟؟

سلام ستاره سهیل .من کاملا پایه ام .چون حتما میخام هماتو قبول شم.من برا زبان تافل و 504 خوندم .لزگی مطمئنی خوبه؟
ویکتوریا پس پیام خصوصی بده با هم هماهنگ بشیم
راستش من پارسال تو آزمون شرکت کردم جالب بود که من کتاب لزگی را یک ماه به امتحان گرفتم و فقط تونستم آزمون مربوط به سنوات گذشته اش را بخونم اما با توجه به اینکه زبان من فوق العاده ضعیف بود به نسبت خودم خوب زدم حالا نمی دونم شاید تافل هم خوب باشه
من 504 را خوندم اما ازش خوشم نیومد

سلام بچه ها ...خسته نباشید...
راستش من چون درست وحسابی نمی خونم خجالت می کشم بیام گزارش بدم ...هر چند روز یکبار اگه وقت کنم یه درسی رو هر چند کم می خونم ولی قابل گزارش دادن نیست
:14::13:
سلام ooooookh عزیز چرا نمی تونی درس بخونی!!!!!!!!!!!!1
به خاطر بی حوصلگی یا کار یا مشکل(البته امبدوارم گزینه 3 نباشه انشاءالله)
اما اگه بخواهی من و ویکتوریا پایه ای برای با هم خوندن
خود زنی نکن به فکر رفع مشکل باشه:thumbsupsmileyanim:

oooookh

New member
سلام ooooookh عزیز چرا نمی تونی درس بخونی!!!!!!!!!!!!1
به خاطر بی حوصلگی یا کار یا مشکل(البته امبدوارم گزینه 3 نباشه انشاءالله)
اما اگه بخواهی من و ویکتوریا پایه ای برای با هم خوندن
خود زنی نکن به فکر رفع مشکل باشه:thumbsupsmileyanim:

سلام... کار و کار و کار...خسته شدم ...کی تموم میشه این طرح لعنتی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
دیروز از صبح تا 5 بعدازظهر فقط 1 فصل گل افشان خوندم...فقط جمعه ها می تونم درس بخونم...اونم اگه بیرون نریم یا مهمون نداشته باشیم...
برنامه شما چیه؟؟؟

victoria-m

New member
سلام... کار و کار و کار...خسته شدم ...کی تموم میشه این طرح لعنتی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
دیروز از صبح تا 5 بعدازظهر فقط 1 فصل گل افشان خوندم...فقط جمعه ها می تونم درس بخونم...اونم اگه بیرون نریم یا مهمون نداشته باشیم...
برنامه شما چیه؟؟؟

سلام.
شماقبل طرح کنکور دادین؟

victoria-m

New member
سلام OOOOOkh عزیز.
شما قبل طرح کنکور دادین؟
قبل طرح چن بار میشه کنکور داد؟
اگه اطلاعاتی دارین میشه راهنماییم کنین. مرسی

oooookh

New member
سلام عزیزم...من 2 بار کنکور دادم...یکی قبل طرح ...ترم 8 بودم وبه عنوان دانشجوی سال آخر...یکیش هم امسال ...
من اینطور شنیدم :به شرطی می تونی بعد فارغ التحصیلی و بدون گذراندن طرح ارشد شرکت کنی ک از زمان فارغ التحصیلی تا زمان ثبت نام آزمون کمتر از یکسال گذشته باشه...یعنی اگه امسال تیر ماه درس تموم کردی و بهمن ثبت نام ارشد باشه می تونی شرکت کنی...(جدا از اینکه اکثرا به عنوان دانشجوی در حال تحصیل ترم 8 هم ارشد شرکت می کنن:یعنی با این 1 بار و اون 1 بار بالا میشه 2 بار)(اگه کسی گرفت چی گفتم خبرم کنه:25r30wi:)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا