مطالعه ی گروهی ارشد(( هماتولوژی )) 93-94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

leila1

New member
سلام دوستان گل هماتو
من احساس میکنم نمیتونم خون قبول شم:whistle: احتمالا برم یه رشته دیگه ایشاا... همتون موفق باشین

سلام بچه ها تو رو به خدا بیاید گذارش بدید تا آدم دل سرد نشه
من هماتو را تا سر هملیز خون
ایمنی را تا فصل 6
سلولی و بیوشیمی را کمی دست و پا شکسته
و زبان لزگی را تا آخر مهارت 4 خوندم
شما هم بیاید تا من بفهم کجای ماجرام اگه عقبم تلاشم زیاد کنم و اگر جلو هستم از استرس خارج بشم سپاس:rose:

leila1

New member
چرا؟ :33:
با کدوم درسش نمی تونی کنار بیای؟

اتفاقا همه درساشو دوس دارما ولی نمیدونم چرا میترسم اخرش نتونم جمع بندی کنم من 94 کنکور میدم چون اگه همون بار اول قبول نشم دیگه کلا ارشدو بیخیال میشم واسه همین...
موفق باشین

mohana

Well-known member
اتفاقا همه درساشو دوس دارما ولی نمیدونم چرا میترسم اخرش نتونم جمع بندی کنم من 94 کنکور میدم چون اگه همون بار اول قبول نشم دیگه کلا ارشدو بیخیال میشم واسه همین...
موفق باشین

واااا...94 کنکور داری اونوقت ناامید شدی؟:33:

من امروز فصل خونسازی هنری رو تموم کردم...
درس 19 تافل هم تموم شد...
دارم ایمنی میخونم( فصل دوم ابوالعباس) روخوانی البته نه مطالعه عمیق

leila1

New member
واااا...94 کنکور داری اونوقت ناامید شدی؟:33:

من امروز فصل خونسازی هنری رو تموم کردم...
درس 19 تافل هم تموم شد...
دارم ایمنی میخونم( فصل دوم ابوالعباس) روخوانی البته نه مطالعه عمیق
خون خیلی رشته خوبیه ولی ارشدم قبول شم باز تو دکترا هنگ میکنم چون ظرفیت پذیرشش خیلی کمه تو دکترا!

mohana

Well-known member
خون خیلی رشته خوبیه ولی ارشدم قبول شم باز تو دکترا هنگ میکنم چون ظرفیت پذیرشش خیلی کمه تو دکترا!

به نظر من آدم باید برای رشته ای که علاقه داره وقت و انرژی صرف کنه:rose:

kahookahoo

New member
leilaمنم مثه تو شده بودم واسه همین کلملا میدرکمت اما تو خیلی وقت داری بیشتر فک کن و تصمیم نهاییتو بگیر 1 وقتایی این لحظات ساده واقعا تعین کننده سرنوشته ادمه!!!!!!!

عجله نکن و با تحقیق و نگاه ب علاقت تصمیم بگیر:tsimuzpzwoap1t9y3o7
اینم یادت باسه هر چیز با ارزشی به دست اوردنش سخته:auizz3ffy9vla57584x
موفق باشی.....

mohana عزیز کتاب 4 استاد ایمنی را خوندی؟ اگر خوندی به نظرت 4 استاد بهتره یا ابوالعباس؟
ناقلا خون شناسی را تموم کردی این شد روحیه ای برای منت که خودم را بهت برسونم:a2d3:

mohana

Well-known member
mohana عزیز کتاب 4 استاد ایمنی را خوندی؟ اگر خوندی به نظرت 4 استاد بهتره یا ابوالعباس؟
ناقلا خون شناسی را تموم کردی این شد روحیه ای برای منت که خودم را بهت برسونم:
:ph34r-smiley: خونشناسی رو تموم کردم؟؟ کـــــــــــــی؟ خودم خبر ندارم؟:25r30wi: فصل خونسازی رو تموم کردم (هماتوپوئز)...امروز هم روخونی تا سر کم خونی مگالوبلاستی تموم شد...شب میام گزارش میدم...
ولی اینطور نشه چون کمتر خوندم انگیزه تون کم شه هاااا....:auizz3ffy9vla57584x
من تابستون 4 استاد رو تا فصل 5خوندم..
به نظرم فصل 1 تا 3 رو خوب توضیح داده بود اما 4 و 5 نیاز به خوندن ابوالعباس داشت...
از اونجا که الان یه مدته هم هماتو و هم ایمنی رو از اول دارم شروع میکنم...برای همین ابوالعباس رو شروع کردم ببینم این چطوره

همگی موفق باشین:thanks:

mohana

Well-known member
امروز همه درسا روخوانی بود:smilies-azardl (181
هماتو: تا سر کم خونی مگالوبلاستی+ دوره فصل اول
زبان: درس 20 تافل
ایمنی: فصل دوم ابوالعباس
زیست:فصل اول کتاب مهدوی

هنوز استوار میام گزارش میدم تا یه روزی همه ی هماتولوژیست های آینده هم بیان واسه گزارش:New (6):
مهارت 5 ام لزگی را شروع کردم
هماتو همولیز را شروع کردم
بیو و سلولی هم هر کدام چند صفحه خوندم
بیییییییییییییییییییییییان واسه گزارش بچه ها لللللللللللللللللللللطططططططططططططططططططططططططففففففففففففففففففففففففففففففا:ahi5slcgm04mi8jqqkl

mohana

Well-known member
سلااااام هماتولوژیست های عزیز:thanks:
چه روز خوبیهههههه....:4d564ad6:
امروز قراره همگی با انرژی درسامونو بخوووونییییییییییم...ببینم چه میکنین:a2d3:

solmaz01

New member
سلام بچه ها،این سوالی که مطرح میکنم شاید مربوط به این تاپیک نباشه ولی چون هرروز میایم اینجا خواستم زودتر جواب بگیرم...زمان ثبت نام کنکور آزاد و وزارت علوم کی هس؟؟؟؟؟

mohana

Well-known member

oooookh

New member
سلام دوستان...والا من تنبلی مفرط گرفتم اصلا نمیتونم درس بخونم تا کتابارو باز می کنم خوابم می گیره...نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (12):

mohana

Well-known member
سلام دوستان...والا من تنبلی مفرط گرفتم اصلا نمیتونم درس بخونم تا کتابارو باز می کنم خوابم می گیره...نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (12):

سلام...
من وقتی همچین میشم میرم درسی رو که دوست دارم میخونم....بعد خودبهخود درست میشه حالم:4d564ad6:

mahsa..

New member

ras mige mohana...
ooookh jan to k injuri nabudi...

mohana

Well-known member
سلام..
امروووز روز خوبی بود...
هماتو هنری مبحث کم خونی تا سر متابولیسم اسید فولیک...
ایمنی فصل سلول ها و بافتهای سیستم ایمنی
زبانم درس 20 تموم شد...
روخونی زیست مونده....
:auizz3ffy9vla57584x

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا