leila1
New member
بچه ها من اصلا حالم خوب نیس هوای گریه دارم خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا:sadsmiley:
راسی اقای کیانی من از شما 1 سوالی پرسیده بودمااا:sad:
salam kahookahoo chera chi shode:tsimuzpzwoap1t9y3o7
بچه ها من اصلا حالم خوب نیس هوای گریه دارم خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا:sadsmiley:
سلام دوستان...من یه چند وقتیه نمی تونم درست وحسابی درس بخونم ...واسه همین گزارشام کم شده... چرا از بقیه خبری نیس؟؟شمام مث من تنبل شدین عایا؟؟؟؟مث من بهانه های زیادی دارین واسه درس نخوندن عایا؟؟؟
منم ایشاا... این روزا شروع به طرح میکنم یکم شرایطم سخته چون یه شهر دیگه میرم عامممممممما یکم خودمو پیدا کنم مرتب میخونم:a2d3:
نمیدونم چند تا ازبچه های کلاسمون خیلی خر میزنن رووحیه ام رو باختم خدایاااااااا:13:
اصلا وقت نمیکنم بخونم هم دانشگا هم کاراموزی ......:smiliess (2):
انشاءالله که موفق باشی...من 3 ماه دیگه طرحم تموم میشه...واسه بعدش برنامه ها دارم...
سلام دوستان.من تازه میخوام شروع کنم واسه خوندن(هماتولوژی).نمیدونم واسه هماتو و بانک خون چه کتابی بخونیم؟ اما شنیدم که هماتو دیویدسون و بانک خون گل افشان خوبه.
لطفا راهنماییم کنید چه ترجمه ای از دیویدسون رو بخونم؟ کدوم کتاب گل افشان رو بخونم؟ اگه خوب هم سراغ دارید راهنماییم کنید.خییییییییییییلی مرررررررررررررررررررررررسی.
سلام دوست عزیز من شنیدم واسه خون هنری دیویدسون ترجمه علی ملکی با مقدمه دکتر رخشان و
بانک خون نوشته دکتر گل افشان
همکارای عزیزم سلام...
ی سوال: کتاب مهارت آزمایشگاهی گل افشان حتما باید خونده شه؟ مثه هنری و هافبراند؟ یا نه؟ یا اینکه فصل های خاصی ازش باید خونده شه؟
:dadad4:
برای کنترل کیفی خون شناسی چی رو پیشنهاد میکنین؟
سلام بچه ها :smilies-azardl (181
سلام:ad54ad:سلام بچه ها :smilies-azardl (181
سلام...چرا خب؟؟؟؟؟؟؟:New (6):سلام...
(این در حقیقت گزارش منه ...12 روزی میشه ک لای کتاب باز نکردم)