مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آسمون

New member
بازم سلام...
به خودم قول دادم احسان!چون سرعت نتم داغونه هربارمیام کلی وقتم گرفته میشه میخام ترک کنم!!!بعدازین روزی یک نخ تفننی میکشم!!

خب بریم سراغ نکته!
انواع پلاسمید:
R :عامل مقاومت دارویی
انتقال ازطریق کونژوگاسیون و ترانس داکشن
Col: بیان باکتریوسین
F : پیلی جنسی و نقش در کونژوگاسیون
باکتری دارای پلاسمیدf باکتری نر یاf+ گفته میشه.
Vir : عامل بیان فاکتور ویرولانس مثل اگزوتوکسین LT و STدر باکتری اشریشیاکلی انتروتوکسیژن(ETEC)
اکثر ژن های پروکاریوت روکروموزمشه.

ترانسپوزون ها باعث موتاسیون الحاقی میشن(insertion mutation

ترتیب طبقه بندی باکتری ها
Species
Genuse
Family
Order
Class
Phylum(divission)
Domain(kingdom)

بچه ها ایناکه من میگم یک هزارم باکتری هستا.ممکنه هیچکدوم توکنکور نیاد

گزارش=7ساعت

- - - Updated - - -

بازم سلام...
به خودم قول دادم احسان!چون سرعت نتم داغونه هربارمیام کلی وقتم گرفته میشه میخام ترک کنم!!!بعدازین روزی یک نخ تفننی میکشم!!

خب بریم سراغ نکته!
انواع پلاسمید:
R :عامل مقاومت دارویی
انتقال ازطریق کونژوگاسیون و ترانس داکشن
Col: بیان باکتریوسین
F : پیلی جنسی و نقش در کونژوگاسیون
باکتری دارای پلاسمیدf باکتری نر یاf+ گفته میشه.
Vir : عامل بیان فاکتور ویرولانس مثل اگزوتوکسین LT و STدر باکتری اشریشیاکلی انتروتوکسیژن(ETEC)
اکثر ژن های پروکاریوت روکروموزمشه.

ترانسپوزون ها باعث موتاسیون الحاقی میشن(insertion mutation

ترتیب طبقه بندی باکتری ها
Species
Genuse
Family
Order
Class
Phylum(divission)
Domain(kingdom)

بچه ها ایناکه من میگم یک هزارم باکتری هستا.ممکنه هیچکدوم توکنکور نیاد

گزارش=7ساعت

nahal5555

New member
آسمون جونم فدات عزيزم مرسى بابت نکته ها,کلوچه جون ممنون بابت تاريخ انتخاب,کلى بخاطرش استرس داشتم.
و اما گزارش:0 ساعت
من از صبح تازه الان وقت کردم بيام سر درس,از دست اين مهمونا:p7977cujr38iyymsu8:
ولى حتما جبران ميکنم

kolouche

New member
چه شهرایی رو میزنی؟
26.gif

گزارش:

4 ساعت ایمنی :thumbsdownsmileyani

اول ک مشهد احتمالا.... بعد دیگه نمیدونم... :| ... شما چطور؟

eeeeeeehsan

New member
اول ک مشهد احتمالا.... بعد دیگه نمیدونم... :| ... شما چطور؟

والا منم نمیدونم، باید نظر بچه ها بخصوص ارشدیا رو بپرسیم ببینیم صلاح به چیه؟!

من تو نظرم اینه: تهران - شیراز - کرمان - مشهد - یزد - اصفهان ...

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
[h=1]در انتخاب شهر آزمون ارشد وزارت بهداشت، اولویت دانشگاه مهم است؟[/h]
سایت علوم پزشکی(92/3/6): بسیاری از داوطلبان آزمون ارشد امسال در مورد نحوه انتخاب شهر سردرگم هستند. در جواب این سوال باید گفت روش مرکز سنجش پزشکی در پذیرش داوطلبان تا سال قبل بر اساس علاقه افراد بوده است. به این صورت که برای مرکز سنجش مهم نیست شما دانشگاهی که احتمالا قبول می شوید را در کجای فرم می نویسید. به عبارت دیگر وجود نام آن دانشگاه در فرم انتخاب شهر بعنوان اولین انتخاب یا آخرین فرقی نخواهد داشت.توضیح: طبق روال معمول مرکز سنجش وزارت بهداشت پس از رتبه بندی افراد بر اساس نمره کل و معدل، هنگام ثبت دانشگاه برای شرکت کنندگان، از فرد دارای بالاترین نمره در یک رشته شروع کرده و هر دانشگاهی را که آن فرد بعنوان انتخاب اول زده است قبول کرده که طبیعتا یکی از ظرفیتهای آن دانشگاه توسط نفر اول پر خواهد شد. بعد از نفر اول سیستم به سراغ رتبه دوم آن رشته می رود و هر دانشگاهی را که رتبه دوم بعنوان دانشگاه اول انتخاب می کند بعنوان دانشگاه محل تحصیل آن فرد تعیین خواهد شد که اینجا هم یکی از ظرفیتهای آن دانشگاه توسط نفر دوم پر خواهد شد. بنابراین این موضوع به ترتیب ادامه خواهد داشت تا آخرین نفر....

kolouche

New member
والا منم نمیدونم، باید نظر بچه ها بخصوص ارشدیا رو بپرسیم ببینیم صلاح به چیه؟!

من تو نظرم اینه: تهران - شیراز - کرمان - مشهد - یزد - اصفهان ...

منم نمیدونم.... مثلا اینکه کرمان و رفسنجان و بابل و اینا دانشگاهاش چطورن... یا اینکه میارزه آدم ی سال واسته....
اه من خیلی دانشگاه شیرازو میخوام....:sadsmiley:
راستی چرا اول کرمانو میزنی؟...برا نزدیکیش؟؟... مشهد قطبه....اما تو کلا نزن مشهدو... :rolleyessmileyanim:

eeeeeeehsan

New member
منم نمیدونم.... مثلا اینکه کرمان و رفسنجان و بابل و اینا دانشگاهاش چطورن... یا اینکه میارزه آدم ی سال واسته....
راستی چرا اول کرمانو میزنی؟...برا نزدیکیش؟؟... مشهد قطبه....اما تو کلا نزن مشهدو... :rolleyessmileyanim:

نه ربطی به نزدیکیش نداره، دانشگاهش دانشگاه خوبیه. یکی از دخترای همسایمون بیهوشی کرمان خونده تعریف دانشگاهش رو می کرد.
اگه به نزدیکی بود که اول یزد رو میزدم، نمیزنم چون بنا به دلایلی نمیخوام تو یزد باشم. 4سال لیسانسم رو همینجا خوندم بسمه!!
شیراز که آره قبول بشیم محشره، فقط واسه تو دوره یخورده!! اصلن فکرم نکنم رات بدن!! :tonguesmiley:

مشهـد تاج سره اصلن!
ببیـــــن... حالا که اینطور شد اولین انتخابم رو مشهد میزنم!! :tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member
رتبه بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی 91

رتبه بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی، اعلام شده از سوی وزارت بهداشت در 24 آبان 91

رتبه بندی حاصل از ارزشیابی فعالیت های پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور تیپ یک

رتبهنام دانشگاهمجموع امتیاز خام
1دانشگاه علوم پزشکی تهران93017.72
2دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی48553.67
3دانشگاه علوم پزشکی اصفهان47374.36
4دانشگاه علوم پزشکی شیراز27137.11
5دانشگاه علوم پزشکی تبریز19502.72
6دانشگاه علوم پزشکی مشهد17847.44
7دانشگاه علوم پزشکی اهواز (جندی شاپور)16200
8دانشگاه علوم پزشکی کرمان9727.43

رتبه بندی حاصل از ارزشیابی فعالیت های پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور تیپ دو

1دانشگاه علوم پزشکی مازندران10018.79
2دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله (عج)9547.18
3دانشگاه علوم پزشکی یزد (شهید صدوقی)9141.55
4دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه8597.17
5انستیتو پاستور ایران8371.59
6دانشگاه علوم پزشکی ارومیه7680.01
7دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی7563.58
8دانشگاه علوم پزشکی بابل6836.33
9دانشگاه علوم پزشکی همدان6465.81
10دانشگاه تربیت مدرس6454.73
11دانشگاه علوم پزشکی قزوین4671.54
12دانشگاه علوم پزشکی زاهدان4671.54
13دانشگاه علوم پزشکی کاشان4478.11
14دانشگاه علوم پزشکی گلستان4463.65
15دانشگاه علوم پزشکی اراک3745.52
16دانشگاه علوم پزشکی گیلان3475.95
17دانشگاه علوم پزشکی زنجان3329.65
18دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان2818.44
19دانشگاه شاهد2772.79
20دانشگاه علوم پزشکی لرستان2514.76
21دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان2504.84
22دانشگاه علوم پزشکی سمنان2393.26
23دانشگاه علوم پزشکی بیرجند2193.28
24دانشگاه علوم پزشکی اردبیل1963.95

رتبه بندی حاصل از ارزشیابی فعالیت های پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور تیپ سه

1دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد4332.22
2دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی3598.02
3دانشگاه علوم پزشکی ایلام3145.05
4دانشگاه علوم پزشکی بوشهر3069.92
5دانشگاه علوم پزشکی کردستان2780.9
6دانشگاه علوم پزشکی قم2681.58
7دانشگاه علوم پزشکی یاسوج2626.51
8دانشگاه علوم پزشکی گناباد1924.74
9دانشگاه علوم پزشکی جهرم1798.43
10دانشگاه علوم پزشکی شاهرود1720.45
11دانشگاه علوم پزشکی ارتش1637.81
12دانشگاه علوم پزشکی سبزوار1572.23
13دانشگاه علوم پزشکی زابل1534.91
14دانشگاه علوم پزشکی فسا1122.76
15دانشگاه علوم پزشکی البرز955.8
16دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه375
17دانشگاه علوم پزشکی جیرفت357
18دانشکده علوم پزشکی دزفول275.42

nahal5555

New member
[h=1]در انتخاب شهر آزمون ارشد وزارت بهداشت، اولویت دانشگاه مهم است؟[/h]
سایت علوم پزشکی(92/3/6): بسیاری از داوطلبان آزمون ارشد امسال در مورد نحوه انتخاب شهر سردرگم هستند. در جواب این سوال باید گفت روش مرکز سنجش پزشکی در پذیرش داوطلبان تا سال قبل بر اساس علاقه افراد بوده است. به این صورت که برای مرکز سنجش مهم نیست شما دانشگاهی که احتمالا قبول می شوید را در کجای فرم می نویسید. به عبارت دیگر وجود نام آن دانشگاه در فرم انتخاب شهر بعنوان اولین انتخاب یا آخرین فرقی نخواهد داشت.توضیح: طبق روال معمول مرکز سنجش وزارت بهداشت پس از رتبه بندی افراد بر اساس نمره کل و معدل، هنگام ثبت دانشگاه برای شرکت کنندگان، از فرد دارای بالاترین نمره در یک رشته شروع کرده و هر دانشگاهی را که آن فرد بعنوان انتخاب اول زده است قبول کرده که طبیعتا یکی از ظرفیتهای آن دانشگاه توسط نفر اول پر خواهد شد. بعد از نفر اول سیستم به سراغ رتبه دوم آن رشته می رود و هر دانشگاهی را که رتبه دوم بعنوان دانشگاه اول انتخاب می کند بعنوان دانشگاه محل تحصیل آن فرد تعیین خواهد شد که اینجا هم یکی از ظرفیتهای آن دانشگاه توسط نفر دوم پر خواهد شد. بنابراین این موضوع به ترتیب ادامه خواهد داشت تا آخرین نفر....
احسان اين يعنى چى؟يعنى بر اساس علاقمون انتخاب کنيم شهرارو؟

nahal5555

New member

منم شيراز دوس دارم ولى فکر نکنم با اين وضعى که درس ميخونم قبول شم,همون تبريز قبول شم بسمه

f70i

New member
آقا احسان یعنی دانشگاه یزد خوب نیست ؟ منظورم اینکه واسه کارای تحقیقاتی علاقه نشون نمیدن یا استاداشون خوب نیست آخه من واسه انتخاب دومم میخواستم اونجارو بزنم فکر میکردم خوبه کرمان هم یه خورده از یزد دورتره :sadsmiley:

f70i

New member
دسته بندی فلاژل :
منوتریکوس(منوتریش) = 1فلاژل در یک قطب ، ویبریو کلره و برخی گونه های سودوموناس آیروژیوزوآ
لوفوتریکوس = چند فلاژل در یک قطب ، هلیکو باکتر پیلوری و اسپیریلیوم سرپنس
آمفوتریکوس = در هر قطب 1 یا 1 دسته ، اسپیریلیوم می نوس
پری تریکوس = پیرامون باکتری ، باسیل های گرم منفی روده ای ( انتروباکتریاسه ) و باسیلوس و کلستریدیوم

eeeeeeehsan

New member
آقا احسان یعنی دانشگاه یزد خوب نیست ؟ منظورم اینکه واسه کارای تحقیقاتی علاقه نشون نمیدن یا استاداشون خوب نیست آخه من واسه انتخاب دومم میخواستم اونجارو بزنم فکر میکردم خوبه کرمان هم یه خورده از یزد دورتره :sadsmiley:

چرا اتفاقاً یزد که خیلی عالیه. مرکز ژنتیک و قلبش که سالیان ساله تو ایران اوله، مابقیش رو هم اطلاعی ندارم. من خودم دوست ندارم بمونم اینجا.
ولی دو سال و نیم پیش من واسه نشریه داشنگاهمون یه مقاله ای رو تهیه کردم راجع به رتبه بندی دانشگاه ها، علوم پزشکی یزد جزو رتبه های وسط دانشگاه های تیپ 2 بود ولی تو رتبه بندی بالا الآن نگاه کنی یزد تو تیپ 2 سومه.
تا چند سال دیگه هم بدون شک میاد جزو دانشگاه های تیپ 1. چون این رتبه بندی ها رو بر اساس کارای تحقیقاتی انجام میدن، این نشون میده که کدوم دانشگاه ها کارای تحقیقاتی رو بیشتر و بهتر انجام میدن.
حتماً اون رتبه بندی رو نگاه کن.
کرمان هم خیلی خوبه ولی خب میگی دوره واست.

f70i

New member
راستی پس اونوقت کسی از شهریه پردیس بین الملل خبری داره ؟ میخوام بدونم کل 2 سال تو رشته ما چند میشه ؟ ببینم از اونا هم بزنم یا نه
من نمیدونم این تیپ بندی بر چه اساسیه میدونم که نوشته کارهای پژوهشی ولی با اینکه اسم دانشگاه ما تو تیپ 1 ولی من هیچی تو زمان خودمون ندیدم حالا بماند کدوم دانشگاهو میگم شایدم ما شانس نداشتیم:65d6a5d6s:

eeeeeeehsan

New member
راستی پس اونوقت کسی از شهریه پردیس بین الملل خبری داره ؟ میخوام بدونم کل 2 سال تو رشته ما چند میشه ؟ ببینم از اونا هم بزنم یا نه
من نمیدونم این تیپ بندی بر چه اساسیه میدونم که نوشته کارهای پژوهشی ولی با اینکه اسم دانشگاه ما تو تیپ 1 ولی من هیچی تو زمان خودمون ندیدم حالا بماند کدوم دانشگاهو میگم شایدم ما شانس نداشتیم:65d6a5d6s:

بین الملل ترمی 3 میلیون و خورده ایه، تقریباً 2 سالش میشه حدود 13 تومن. ولی خب واسه پایان نامت بر خلاف آزاد دیگه نباید خرج کنی، هرچی بخوای در اختیارت میذارن.
در اصل این 13 تومن پول شهریه و پایان نامته.
اینو من از یه دانشجو بین الملل شنیدم، ولی بازم شاید موصق نباشه.

kolouche

New member
منم شيراز دوس دارم ولى فکر نکنم با اين وضعى که درس ميخونم قبول شم,همون تبريز قبول شم بسمه

نهال جان دانشگاه تبریز تا رتبه چن میگیره؟.. من تعریفشو زیاد شنیدم... خیلی کم از شیراز نباید داشته باشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا