شقایق71
New member
آواتارت خیلی خوشگله شقایق جون.
آواتار قبلیت هم خیلی خوشگل بود40):
ممنون عزیزم چشمات این فقسلای کله کدو زشتوله لهوندنیو خوشگل میبینه.
آواتارت خیلی خوشگله شقایق جون.
آواتار قبلیت هم خیلی خوشگل بود40):
اوه اوه.. امروز اصلن حسـش نیست!! :smiliess (9):
:5: وااا..ا چی شد ی دفه؟؟....دختر گلم کی چیزی گفته برم بزنمش؟؟؟؟.....سلام به همه شما دوستای خوبم که از طریق این تاپیک باهاتون اشنا شدم،تو این مدتی که توی سایت عضوم تاپیکی با این صمیمیت ندیدم وهمچنین وجود انسانهای دلسوزی که اطلاعاتشونو بیچشمداشت دراختیار بقیه قرار میدن نگاهمو به دنیا زیباتر کرد.از اینکه دراین مدت پذیرای من بودین ومنو از خودتون دونستید ممنونم.واگر شوخی کردم یا حرفی زدم که ذره ای کسیو آزرده معذرت میخوام.متاسفانه دیگه نمیتونم بیام اینجا چون گویا حضورم موجب ناراحتی شده ومن از این موضوع بی اطلاع بودم.فقط اون کلمات 504رو نمیدونم اصلا به دردتون میخوره یا نه اگر نه که خب هیچی اگر واقعا بی تعارف برای کسی مفید بوده فقط میام وسری های بعدی اونو مینویسم.پس لطفا بهم بیتعارف بگین چیکارکنم.برای تک تکتون ارزوی موفقیت دارم وامیدوارم همواره جمع دوستانه یا بهتره بگم خانوادگیتونو حفظ کنید واز این روابط انسانی پاک لذت ببرید.برای منم دعا کنید که زودتر تکلیف رشتم مشخص بشه و مفید باشم واسه مردمم.ممنونم.
درپناه حق
که حسش نیست هااااااان؟
از این به بعد حکومت نظامی اعلام میکنم
هرکی ببینم داره این وسطا واسه خودش بیکار میگرده و از زیر درس در میره وحوصله نداره....
یه ص ترجمه جریمه میخوره؛)
تا دیگه قدر عافیتو بدونه
حالا بگو ببینم بازم حسش نیست!!؟؟؟
1صفحتو بفرستم برات؟
یا که اومد حسش؟
سلام به همه شما دوستای خوبم که از طریق این تاپیک باهاتون اشنا شدم،تو این مدتی که توی سایت عضوم تاپیکی با این صمیمیت ندیدم وهمچنین وجود انسانهای دلسوزی که اطلاعاتشونو بیچشمداشت دراختیار بقیه قرار میدن نگاهمو به دنیا زیباتر کرد.از اینکه دراین مدت پذیرای من بودین ومنو از خودتون دونستید ممنونم.واگر شوخی کردم یا حرفی زدم که ذره ای کسیو آزرده معذرت میخوام.متاسفانه دیگه نمیتونم بیام اینجا چون گویا حضورم موجب ناراحتی شده ومن از این موضوع بی اطلاع بودم.فقط اون کلمات 504رو نمیدونم اصلا به دردتون میخوره یا نه اگر نه که خب هیچی اگر واقعا بی تعارف برای کسی مفید بوده فقط میام وسری های بعدی اونو مینویسم.پس لطفا بهم بیتعارف بگین چیکارکنم.برای تک تکتون ارزوی موفقیت دارم وامیدوارم همواره جمع دوستانه یا بهتره بگم خانوادگیتونو حفظ کنید واز این روابط انسانی پاک لذت ببرید.برای منم دعا کنید که زودتر تکلیف رشتم مشخص بشه و مفید باشم واسه مردمم.ممنونم.
درپناه حق
نه باور کن..... من نگفتم.....:sadsmiley:
شقايق جونم حضورت موجب ناراحتى کى شده؟سلام به همه شما دوستای خوبم که از طریق این تاپیک باهاتون اشنا شدم،تو این مدتی که توی سایت عضوم تاپیکی با این صمیمیت ندیدم وهمچنین وجود انسانهای دلسوزی که اطلاعاتشونو بیچشمداشت دراختیار بقیه قرار میدن نگاهمو به دنیا زیباتر کرد.از اینکه دراین مدت پذیرای من بودین ومنو از خودتون دونستید ممنونم.واگر شوخی کردم یا حرفی زدم که ذره ای کسیو آزرده معذرت میخوام.متاسفانه دیگه نمیتونم بیام اینجا چون گویا حضورم موجب ناراحتی شده ومن از این موضوع بی اطلاع بودم.فقط اون کلمات 504رو نمیدونم اصلا به دردتون میخوره یا نه اگر نه که خب هیچی اگر واقعا بی تعارف برای کسی مفید بوده فقط میام وسری های بعدی اونو مینویسم.پس لطفا بهم بیتعارف بگین چیکارکنم.برای تک تکتون ارزوی موفقیت دارم وامیدوارم همواره جمع دوستانه یا بهتره بگم خانوادگیتونو حفظ کنید واز این روابط انسانی پاک لذت ببرید.برای منم دعا کنید که زودتر تکلیف رشتم مشخص بشه و مفید باشم واسه مردمم.ممنونم.
درپناه حق
داداش احسانم راست ميگه,بايد همه از اينجا با خاطره خوب برن.
شقايق ساعت 10منتظر گزارشتم
کجا ميخواى برى؟قضيه ترجمه هاتم که حل شد,داداش احسانمون زحمتشو ميکشه,مگه نه احسان جان؟:25r30wi:
سلام به همه شما دوستای خوبم که از طریق این تاپیک باهاتون اشنا شدم،تو این مدتی که توی سایت عضوم تاپیکی با این صمیمیت ندیدم وهمچنین وجود انسانهای دلسوزی که اطلاعاتشونو بیچشمداشت دراختیار بقیه قرار میدن نگاهمو به دنیا زیباتر کرد.از اینکه دراین مدت پذیرای من بودین ومنو از خودتون دونستید ممنونم.واگر شوخی کردم یا حرفی زدم که ذره ای کسیو آزرده معذرت میخوام.متاسفانه دیگه نمیتونم بیام اینجا چون گویا حضورم موجب ناراحتی شده ومن از این موضوع بی اطلاع بودم.فقط اون کلمات 504رو نمیدونم اصلا به دردتون میخوره یا نه اگر نه که خب هیچی اگر واقعا بی تعارف برای کسی مفید بوده فقط میام وسری های بعدی اونو مینویسم.پس لطفا بهم بیتعارف بگین چیکارکنم.برای تک تکتون ارزوی موفقیت دارم وامیدوارم همواره جمع دوستانه یا بهتره بگم خانوادگیتونو حفظ کنید واز این روابط انسانی پاک لذت ببرید.برای منم دعا کنید که زودتر تکلیف رشتم مشخص بشه و مفید باشم واسه مردمم.ممنونم.
درپناه حق
کی دخترمو اذیت کرده؟یکی اون فلکوبیاره ببینم؟؟؟
یه مدلش هس به اسم انبردست!!کسی تجربشوداره آیا؟
پیچش دو انگشت روی قسمتای پرحس بدن.امکاناتم نمیخاد!خب حالا کی ویشگون لازم داره؟