مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
دوست جونیا من خیلی به عکاسی علاقه دارم یکی از کارایی که کنار درسام مدنظرمه همین عکاسی حرفه ای وهرچندوقت یبار گذاشتن نمایشگاهه!اما تاحالا جدی بهش فکرنکرده بودمو باگوشیم عکس میگرفتم که فایده نداره اینجوری.کسی اطلاعاتی داره درباره اینکه چه دوربینی بخرم که هم جوابگو باشه هم دیگه خیلییی گرون نباشه اخه دوس دارم خودم بخرمش.یعنی فکرمیکنید اقا احسان دراین زمینه هم اطلاعات داره؟!یعنی اگه اینجورباشه من دیگه بهش میگم اقا اچارفرانسه!

آره اتفاقاً، من استاد اینجـور مشاوره هام. ماکزیمم چند پولش بشه؟ حرفه ای، نیمه حرفه ای؟

شقایق71

New member
آره اتفاقاً، من استاد اینجـور مشاوره هام. ماکزیمم چند پولش بشه؟ حرفه ای، نیمه حرفه ای؟

جل الخالق!!
شما درچه زمینه هایی مشاوره نمیدین اونوقت؟!!
والا هرچی قیمت کمتر بهتر وزن کمتر بهتر اما دیگه ظاهرش مهم نیست فکرکنم نیمه حرفه ایهم جوابگو باشه برام.حداکثر1میلیون.زیاد نمیدونم رنج قیمتا چه طوریه.ولی خب هرچی کمتر بهتر.ممنون

nahal5555

New member
نه اتفاقاً دیروز تو خونه بودم و سر میزدم، ولی خب هیچکی نبـود منم فقط یه دونه عکس گذاشتم.

همینطوری، سریال خیلی قشنگـیه. گفتم اگه میبینی آهنگاش رو واست بفرستم. :smiliess (8):

نه نميبينم,ولى اگه اهنگاش قشنگه وزحمتى واستون نداره ممنون ميشم:riz304:

- - - Updated - - -

شقايق جون بابت لغتا ممنون

eeeeeeehsan

New member
جل الخالق!!
شما درچه زمینه هایی مشاوره نمیدین اونوقت؟!!
والا هرچی قیمت کمتر بهتر وزن کمتر بهتر اما دیگه ظاهرش مهم نیست فکرکنم نیمه حرفه ایهم جوابگو باشه برام.حداکثر1میلیون.زیاد نمیدونم رنج قیمتا چه طوریه.ولی خب هرچی کمتر بهتر.ممنون

والا ما تو زمینه ازدواج و خانواده و مسائل زناشویی فقط مشاوره نمیدیم، مابقی هستیم در خدمتتون! :thumbsupsmileyanim:

چنـدتا لینک هست چون بحثش شاید اینجا جاش نباشه پ خ کردم.

شقایق71

New member
والا ما تو زمینه ازدواج و خانواده و مسائل زناشویی فقط مشاوره نمیدیم، مابقی هستیم در خدمتتون! :thumbsupsmileyanim:

چنـدتا لینک هست چون بحثش شاید اینجا جاش نباشه پ خ کردم.

بسیار هم خوب...:ad54ad:پ خ ای به دست من نرسیده!

شقایق71

New member
سلام نوه های گلم
خوبین همگی؟چه خبرا؟
کلوچه تا مارو یتیم نکنی دس از سر این جد برنمیداریا!!!بابا یه زبونم لالی چیزی...ناسلامتی بزرگ خاندانه ها

سلااااااااااااااااام ننه گلابتون.ببخشید من یادم رفته بود جواب سلامتو بدم.ایندفعه رو عفو کن و اون فلکو بیخیال شو

شقایق71

New member
نه چه زحمتی!!

سبکش با آهنگ های قبلی که گذاشتم فرق می کنه، تو ذوقت یهو نخوره.. باید سریال رو دیده باشی تا جذب این آهنگا بشی.

اولی
دومی
سومی
منم ندیدم فیلمشو اهنگاش خیلی باحالن!ادم یاد کلیسا و اینچیزا میوفته.جون میده واسه ایمنی خوندن!فقط نصف شبی گوششون ندین خخخخ بااون نفسهای اخر اهنگه یا اون صدای وهم اوره مرد.درکل جالبناک بودن فقط کوتاهن

saaabaaa

New member
آواتارت خیلی خوشگله شقایق جون.
آواتار قبلیت هم خیلی خوشگل بود:(40):

شقایق71

New member
اهنگای غیر انگلیسی مثلا فرانسوی و مخصوصاااااا اسپانیایییی3> هم خیلی خوبن بخصوص موقغ درس خوندن.مخصوصا اگر هیجان اور باشه ویجوری ببره ادمو تو اوج که انگار اهنگ روی فیلم زندگیت داره پخش میشه که چطور زحمت کشیدیو پوستت کنده شده ویکدفعه اخرش نشون بده مثلا جایزه نوبلی چیزی داری میگیری!!یا مثلا تو ازمایشگاهیو داد میزنی بالاخره یافتم یافتم!!یا...بیخیال میدونم به عقلم شک کردین چیزی نیست:q

nahal5555

New member
به آرزوهاى خويش ايمان بياوريد و آنگونه نسبت به آنها بينديشيد که گويي به زودى رخ ميدهند

eeeeeeehsan

New member
اهنگای غیر انگلیسی مثلا فرانسوی و مخصوصاااااا اسپانیایییی3> هم خیلی خوبن بخصوص موقغ درس خوندن.مخصوصا اگر هیجان اور باشه ویجوری ببره ادمو تو اوج که انگار اهنگ روی فیلم زندگیت داره پخش میشه که چطور زحمت کشیدیو پوستت کنده شده ویکدفعه اخرش نشون بده مثلا جایزه نوبلی چیزی داری میگیری!!یا مثلا تو ازمایشگاهیو داد میزنی بالاخره یافتم یافتم!!یا...بیخیال میدونم به عقلم شک کردین چیزی نیست:q

من هیچـوقت شک نداشتم، مطمئـن بودم عقلی در کار نیست!! :tonguesmiley:

ولی آهنگ فرانسوی رو پایم. :thumbsupsmileyanim:

شقایق71

New member
بچه ها بیاید امروز حسابی بخونیم ساعت10شب همه بیایم انرژی بگیریمو اهنگی دانلود کنیمو!! گزارشکار بدیم، بعدش باز بخونیم تا1.منم مشغوله ایمونولوژیم اگه موافق باشین امشب نکات فصل5رو هم باهم مرور کنیم حالا اگه موافق بودیدو وقتشو داشتین.پس فعلا10میبینمتون فسقلیاااااا

شقایق71

New member
راستی مستر اچارفرانسه،اهنگ بیکلامه خیلی خوب بود اگه اهنگهای یانی رو بتونین دان کنید اوناهم خیلی خوبن یانی روکه حتما میشناسید دیگه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا