مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آسمون

New member
کلوچه جان من باgprsمیام گفتم که عمق فاجعه رو درک کنین.اگه توجه کرده باشی هرچن وق ساعتای سرعت بالابیدارباشم میرم پیجای قبل لایک میزنم.البته چن روزه فرصت نکردم این کارم بکنم...
اما خب چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است !سرعتم کمترازحلزونم که باشه حرف آبجیم لایک داره

- - - Updated - - -

کلوچه جان من باgprsمیام گفتم که عمق فاجعه رو درک کنین.اگه توجه کرده باشی هرچن وق ساعتای سرعت بالابیدارباشم میرم پیجای قبل لایک میزنم.البته چن روزه فرصت نکردم این کارم بکنم...
اما خب چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است !سرعتم کمترازحلزونم که باشه حرف آبجیم لایک داره

kolouche

New member

eeeee.... ننه جونم من تازه دیدم اون پست قبلیا ک لایک کردیو.... ننه من پشیمونم... :dadad4:.... بده دستتو ماچ کنم... :*

........................................................................................................

قربونــت برم عزیزم.... شوخی کردم... راحت باش.... :28:
آره دیگه.... بحث مارلیک جان جداست....:(40):

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
بچـه ها کسی منبع خوب برای لیپوپروتئین سراغ داره؟؟
من بیوشیمی برای کنکور دارم میخونم لیپوپروتئین رو توش توضیح نداده، ولی تو تستای فصل لیپیدها سوال خیلی اومده.

مرسی :riz304:

f70i

New member
منم تازه فصل لیپوپروتین از ضروریات خوندم خوب بود فقط خیلی زیاد بود نسبت به فصلای قبلش
الته ناگفته نماند انتخاب یه منبع خوب شرطه چون یکی از دوستای من با وجود اینکه کتاب سلولیشو خوب خونده بود ولی بعد از اومدن جوابا که من ازش پرسید گفت خیلی کتاب ساده ای بود و باید با یه کتاب دیگه میخوند البته کتابش برای کنکور نبود نگران نشو ولی خوب منو در مورد کتاب سلولیم حساس کرد:sadsmiley::smilies-azardl (181

eeeeeeehsan

New member
منم تازه فصل لیپوپروتین از ضروریات خوندم خوب بود فقط خیلی زیاد بود نسبت به فصلای قبلش
الته ناگفته نماند انتخاب یه منبع خوب شرطه چون یکی از دوستای من با وجود اینکه کتاب سلولیشو خوب خونده بود ولی بعد از اومدن جوابا که من ازش پرسید گفت خیلی کتاب ساده ای بود و باید با یه کتاب دیگه میخوند البته کتابش برای کنکور نبود نگران نشو ولی خوب منو در مورد کتاب سلولیم حساس کرد:sadsmiley::smilies-azardl (181

ممنون ازت:riz304:

حالا یا میرم کتابشو میگیرم یا یه چیز همینطوری تو نت سرچ می کنم!!

marlik

New member

- - - Updated - - -

الهی قربونت برم آبجی نازم.تو عزیز دلمی.نفسمی.

eeeeeeehsan

New member
تو یه آزمون استخدام واسه سازمان سیا ........
.
.
.
.
سه نفر به مرحله پایانی رسیدن !
یه ایتالیائی، یه ژاپنی و یه ایرانی !
آخرین امتحان اینبود که به هر کدوم یه تفنگ دادن و گفتن :
باید این اسلحه رو بردارید و برین تو این اتاق وهمسرتون رو بکشید !
مرد ایتالیائی به گریه افتاد و گفت من اینکارو نمیتونم بکنم !
مرد ژاپنی رفت تو اتاق و با گریه برگشت وگفت من نمیتونم اینکارو بکنم !
مرد ایرانی رفت تو اتاق بعد از چند دقیقه سر صدا و جیغ و داد از اتاق اومد بیرون !
گفتن چیکار کردی ؟
گفت تو اسلحه گلوله قلابی گذاشته بودن با صندلی کشتمش !

روزتون پیشاپیش مبارک مردهای ایرونی
:rose::rose::rose:

آسمون

New member
روزتون مبارک پسرا...
احسان آخرفصل متابولیسم لیپید ازبرای کنکور لیپوپروتئینارم گفته

- - - Updated - - -

روزتون مبارک پسرا...

Immunity

Well-known member
روزتون مبارک پسرا...

- - - Updated - - -

روزتون مبارک پسرا...

منم این روز عزیزو بهمه پسرای گل تاپیک وفروم تبریک میگم!! بعلاوه خودم! اسمون اومدم زیرگروهارو بهت بگم ک صفحه هنگید! به ترتیب سلولی..زنتیک..میکروب..بیوشیمی..بیوفزیک...زیست فناوری

kolouche

New member
بچه ها روزتون مبارک...:riz304:

این جد هم دیگه فک کنم مرگ مغزی شد بالاخره...:thumbsupsmileyanim:

eeeeeeehsan

New member
روزتون مبارک پسرا...

مرسی

همین دیگه من مشکلم همینجاست، همش دو خط گفته راجع بهش. ولی تو تست ها مطالب بیشتری اومده...
حالا تو نت گشتم یه چیزایی بود، بد نیست.

توکل به خدا..

PMN

New member
آره خیلی باحالن، من خودم که نگاشون می کنم ذوق می کنم
19.gif

البته من ویرایشش کردم اومد بعد پست شما.

باکتریو ببین چه ترسیده داره در میره:riz481: خیلی باحال بود :applause:

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
باکتریو ببین چه ترسیده داره در میره:riz481: خیلی باحال بود :applause:

آره اتفاقاً خودم خیلی خندیدم از دست این باکتریه. خیلی هم گشتم تا بازم پیدا کنم ولی مشابهش دیگه چیزی پیدا نشد.

چــه عجب؟؟ :whistle:

راستی من هی یادم میره بپرسم، PMN مخفف چیه؟

آخرین ویرایش:

PMN

New member
آره اتفاقاً خودم خیلی خندیدم از دست این باکتریه. خیلی هم گشتم تا بازم پیدا کنم ولی مشابهش دیگه چیزی پیدا نشد.

چــه عجب؟؟ :whistle:

راستی من هی یادم میره بپرسم، PMN مخفف چیه؟

مخفف پلی مورفو نوکلئر هستش :motat:

nahal5555

New member
چقدر اينجا ساکته!!!!آدم دلش ميگيره...ننه آسمون؟پدر جون؟کلوچه؟احسان......کجايين؟

شقایق71

New member
شنیدم بعضیا زبانشون خیلییی خوبه.....کار ترجمه هم میگیرین جناب زبان دان؟؛))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا