مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
خب بیبین کولو منم چراغم 25 ساعت روشنه، چون مرورگرم بازه، همش هم به نت وصلم، ولی خب پشتش نیستم :idea_majidonline:

kolouche

New member
خب بیبین کولو منم چراغم 25 ساعت روشنه، چون مرورگرم بازه، همش هم به نت وصلم، ولی خب پشتش نیستم :idea_majidonline:

آره من همیشه برام سوال بود ک شما واقعا تو نتی یا هممینجوری روشنه.... خب پس خیالم راحت شد ک درس میخونین.... :motat:

kolouche

New member
آسمون جان تبریک میگم بابت کنکور علوم.... خیلی عالیه....
دیگه وقتشه ک یکی محکم تر بزنی تو گوش کنکور وزارت بهداشت....:riz304:

marlik

New member
الهی قربونت برم آسمون جونم.اتفاقا کم کم میخاستم دعوات کنم.داشتم میگفتم نگاش کن بلا هنوز اینجاس .بخاب دیگه بلاچه من.

nahal5555

New member
آسمون جون تىريک ميگم عزيزم ايشالا رتبه 1بهداشت.......احسان اين واسه منم يه سوال بزرگ بود ک خدارو شکر حل شد

eeeeeeehsan

New member
واقعـــــن؟؟؟ :5:
خب اگه واستون سوال بود خب میپرسیدین خب!!
ولی حالا خداروشکر که ابهامات رفع شد.
من چون خودم یه نمه کوررنگی دارم اصلن چراغ روشن و خاموش رو تشخیص نمیدم و اصلن دقت هم نمی کنم، استایل قبلی رو تشخیص نمیدادم چه برسه به این استایل!!

البته کلوچه تهمت نزن، من درس نمیخونم که!! دچار یه بیماری شدم که همه میدونین چیه، درس نمیخـونم!! :thumbsdownsmileyani
ولی تا اینجایی که خوندم رو خوب خوندم.

بچه ها بخونید ایشالا.. همه قبولید.
بخدا شق القمر نیست، میشه قبول شد.

eeeeeeehsan

New member
آسمون منم بهت تبریک میگم :riz304:

فقط من نمیدونم اینو و واسم سواله، با 300 چی میشه قبول شد؟ خودت فکر می کنی چی قبول میشی؟
یکی از دوستام اونم حدود 300 شده، میخوام ببینم چی قبول میشه. محمد هم فکر کنم گفت 300 شده...

آسمون

New member
ممنونم بچه ها انشالله قبولی هممون تو بهداشت...
300رتبه ژنتیکمه که فک کنم احتمال قبولیم توروزانه کم باشه
200خورده ای سلولیم هس که پارسالم تواین حدودقبول شدن
بقیه زیرگروهام صدوخورده ای هسن که قبولیم حتمی هس تواونا.اماتهران فقط شبانه میارم احتمالا...

f70i

New member
خیلی ممنون آسمون جان دستت درد نکنه بابت خلاصه فصل اول
میتونم یه کنجکاوی یا همون فضولی بکنم از تمام جزوات خ استفاده میکنی ؟ مثلا واسه سلولی منبع مطالعاتی چیه ؟
رتبتم که خوب شده موفق باشی

marlik

New member
آسمون منم بهت تبریک میگم :riz304:

فقط من نمیدونم اینو و واسم سواله، با 300 چی میشه قبول شد؟ خودت فکر می کنی چی قبول میشی؟
یکی از دوستام اونم حدود 300 شده، میخوام ببینم چی قبول میشه. محمد هم فکر کنم گفت 300 شده...[/QUO
احسان جان من سال قبل رتبم حدود 300شدم بوشهر سلولی قبول شدم. 3تا میخاس.البته شهرای شمالی هم بعدش زده بودم متوجه شدم چن رشته قبول شدم.آسمونم هم حتما قبول میشه مخصوصا بیوشیمی واونایی که رتبش 100 هس.بستگی به سال داره ولی دوستت هم ممکنه قبول بشه.ایشالا قبولی همتتون تو ایمنی. وآسمون منم ایمنی تهران قبول بشه.به امید موفقیت همتون.شاد باشید

آسمون

New member
سلام آبجی جووونم...قربونت بشم همش بخاطروجودتو توزندگیمه که انگیزه دارم...

eeeeeeehsan

New member
احسان جان من سال قبل رتبم حدود 300شدم بوشهر سلولی قبول شدم. 3تا میخاس.البته شهرای شمالی هم بعدش زده بودم متوجه شدم چن رشته قبول شدم.آسمونم هم حتما قبول میشه مخصوصا بیوشیمی واونایی که رتبش 100 هس.بستگی به سال داره ولی دوستت هم ممکنه قبول بشه.ایشالا قبولی همتتون تو ایمنی. وآسمون منم ایمنی تهران قبول بشه.به امید موفقیت همتون.شاد باشید

:riz304::riz304::riz304:

تشکـر
ایشالا.. همه قبول بشیم.

kolouche

New member
من ی چیزی الان دیدم ، اشک تو چشام حلقه زد.....
ننه آسمون لایک کرده ی پستو.....:5:

البته نوشته مارلیک جون بوده.... اما بازم خیلی صحنه باشکوهیه.....:smiliess (8):

eeeeeeehsan

New member
من ی چیزی الان دیدم ، اشک تو چشام حلقه زد.....
ننه آسمون لایک کرده ی پستو.....:5:

البته نوشته مارلیک جون بوده.... اما بازم خیلی صحنه باشکوهیه.....:smiliess (8):

کولو نه نه سرعت نتش پایینه، به همین خاطر لایک نمیزنه. :ph34r-smiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا