eeeeeeehsan
New member
خب بیبین کولو منم چراغم 25 ساعت روشنه، چون مرورگرم بازه، همش هم به نت وصلم، ولی خب پشتش نیستم :idea_majidonline:
خب بیبین کولو منم چراغم 25 ساعت روشنه، چون مرورگرم بازه، همش هم به نت وصلم، ولی خب پشتش نیستم :idea_majidonline:
آسمون منم بهت تبریک میگم :riz304:
فقط من نمیدونم اینو و واسم سواله، با 300 چی میشه قبول شد؟ خودت فکر می کنی چی قبول میشی؟
یکی از دوستام اونم حدود 300 شده، میخوام ببینم چی قبول میشه. محمد هم فکر کنم گفت 300 شده...[/QUO
احسان جان من سال قبل رتبم حدود 300شدم بوشهر سلولی قبول شدم. 3تا میخاس.البته شهرای شمالی هم بعدش زده بودم متوجه شدم چن رشته قبول شدم.آسمونم هم حتما قبول میشه مخصوصا بیوشیمی واونایی که رتبش 100 هس.بستگی به سال داره ولی دوستت هم ممکنه قبول بشه.ایشالا قبولی همتتون تو ایمنی. وآسمون منم ایمنی تهران قبول بشه.به امید موفقیت همتون.شاد باشید
احسان جان من سال قبل رتبم حدود 300شدم بوشهر سلولی قبول شدم. 3تا میخاس.البته شهرای شمالی هم بعدش زده بودم متوجه شدم چن رشته قبول شدم.آسمونم هم حتما قبول میشه مخصوصا بیوشیمی واونایی که رتبش 100 هس.بستگی به سال داره ولی دوستت هم ممکنه قبول بشه.ایشالا قبولی همتتون تو ایمنی. وآسمون منم ایمنی تهران قبول بشه.به امید موفقیت همتون.شاد باشید
سلام به روی ماهت آبجی نازم.الهی من قربون تو برم.تو هم انگیزه منی عزیز دلم.......سلام آبجی جووونم...قربونت بشم همش بخاطروجودتو توزندگیمه که انگیزه دارم...
من ی چیزی الان دیدم ، اشک تو چشام حلقه زد.....
ننه آسمون لایک کرده ی پستو.....:5:
البته نوشته مارلیک جون بوده.... اما بازم خیلی صحنه باشکوهیه.....:smiliess (8):