مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kolouche

New member
منم با میکروب مشکل دارم...
اما ب نظر من کتاب (برای کنکور) کتاب خوبیه.... من خودم دارم اونو میخونم.... حدود 7 سوال از کلیاته فکر میکنم.... 7-8 تام میکروب پزشکی....
بچه های ارشد اگه پیشنهاداشونو بگن ممنونیم.... :rose:

آخرین ویرایش:

PMN

New member
مرسی از راهنماییت،
نه من خداروشکر به ایمنی علاقه دارم و از اینکه بیشتر بخونم استرس نمیگیرم، این بیوشیمی و سلولی استرس زان!!

خب ایمنولوژی عفونی رو من حواسم نبود، سوالاش رو نگاه کردم دیدم آره باید فصل 15 رو خوند و تستاش رو زد.
خب این ایمونوتکنولوژی فصل مربوطش کدوم فصله؟!

احسان بیوشیمی خر است :smilies-azardl (12)

eeeeeeehsan

New member
مارلییییییییک؟؟؟ هووووووو؟؟؟
(قدیمیا که میخواستن صدا بزنن همو اینطور صدا میزدن!)

میـکروب رو نظرتون رو چیه؟
چی خوندین؟
چند زدین؟
ما چی بخونیم؟

nahal5555

New member
بچه ها نظرتون چيه هر کدوم يه فصل از ميکروباى مهم رو بخونيم بعد بياييم نکته هاى مهمشو بذاريم؟؟؟؟يا نميشه؟يکى بگه ديگه چيکار کنيم؟آسمون جونم؟

آسمون

New member
جونم نهال؟
منم موافقم...من خودمم نسبت به تمام درساهمین حسودارم...
برای میکروب بیاین نکات تستاروبنویسیم.من فردانکات فصل اول که مربوط به تاریخچه هس درمیارم.هرکی خاس فصل 2 روبرداره والی آخر...سصلایی که زیادن هم مث ساختمان باکتری خودکتاب آیک یو قسمت قسمت جداکرده.حالافردایه لیست تهیه میکنم
مارلیک براباکتری قسمت عمومی روکتاب خونده.تخصصی روتست حفظ کرده.35درصد زده
.احسان مث پسرعمه زاصداکردی آبجیمو! :25r30wi::25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
جونم نهال؟
منم موافقم...من خودمم نسبت به تمام درساهمین حسودارم...
برای میکروب بیاین نکات تستاروبنویسیم.من فردانکات فصل اول که مربوط به تاریخچه هس درمیارم.هرکی خاس فصل 2 روبرداره والی آخر...سصلایی که زیادن هم مث ساختمان باکتری خودکتاب آیک یو قسمت قسمت جداکرده.حالافردایه لیست تهیه میکنم
مارلیک براباکتری قسمت عمومی روکتاب خونده.تخصصی روتست حفظ کرده.35درصد زده
.احسان مث پسرعمه زاصداکردی آبجیمو! :25r30wi::25r30wi:

آره ه ه پسرعمه زا :25r30wi:

ولی خب فکر می کنم زیاد باشه، واسه تایپش اذیت میشیا!!
اگر سخت بود و طول میکشید ولش کن.

اگرم نکاتی چیزی دست نویس داری میتونی عکسش بگیری بذاری که مجبـور نشی تایپ کنی، ما به همین هم قانعیم. :rose:

آسمون

New member
دست نویس ازپارسال دارم اما خلاصه نویسی من خاصه تازه امروزم بذارم بازم خلاصس .لازم نیس همه چی روبگیم فقط تیتروارکفایت میکنه بنظرم.بعدش تستاشو نگاکنین کامل تثبیت میشه.
من اینقدتنبلم که اگه زیادم باشه تبدیل به دوخطش میکنم !پس غصه نخور!

دست نویس ازپارسال دارم اما خلاصه نویسی من خاصه تازه امروزم بذارم بازم خلاصس .لازم نیس همه چی روبگیم فقط تیتروارکفایت میکنه بنظرم.بعدش تستاشو نگاکنین کامل تثبیت میشه.
من اینقدتنبلم که اگه زیادم باشه تبدیل به دوخطش میکنم !پس غصه نخور!

:25r30wi::25r30wi:

وسام کجایی پسرم؟دلمون تنگ شده واست یه رخ بنما...

جانم ننه؟
ننه از تهران بام تماس گرفتن گفتن آقا شما سهمیه داری برا دانشگاهمون، بدون کنکور وارد بشی، زود پاشو بیا ببین دانشگاه ما بدردت میخوره یا نه.....
با مارلیک اینا یه سر رفتیم، زیاد خوب نبود برگشتیم
:25r30wi::25r30wi:

kolouche

New member
ببین پدربزرگ جان ی وقت بلند نشی بیای مشهد هاااا....:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
اولا ک اینجا مث تهران بی در و پیکر نیس ک همه رو راه بده... :p .. بعدشم من حوصله ندارم با جدم تو ی کل اس باشم.... هی باید مطالبو براش توضیح بدم.. :14: .. تو هم که آی کیوووووووو .... :ad54ad:

آخرین ویرایش:
ببین پدربزرگ جان ی وقت بلند نشی بیای مشهد هاااا....:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
اولا ک اینجا مث تهران بی در و پیکر نیس ک همه رو راه بده... :p .. بعدشم من حوصله ندارم با جدم تو ی کل اس باشم.... هی باید مطالبو براش توضیح بدم.. :14: .. تو هم که آی کیوووووووو .... :ad54ad:

نه نترس ....

فعلا بچه ها اصرار دارن برم شیراز....

kolouche

New member
آآآآخیش.... بهتر... پس ی خیریتی بوده ک شیراز خوابگا نداره.....:4d564ad6:

kolouche

New member
بچه ها راستی من سوالای 91 رو پیدا کردم.... اگه خواستین بگین عکس بگیرم ، براتون ایمیل کنم....

golabatun

New member
باکتری پزشکی خواستین نکته در خدمتیم
من کلیاتو خوب نخوندم ینی گذاشتم واسه آخر
اما میتونم هر باکتری که نکتشو خواستین نکات مهمشو بگم بهتون
باکتری اگه میخاین یاد بگیرین هرروز اختصاص بدین با تکرار زیاد

golabatun

New member
اسمون تاریخچه رو بگی ممنون میشم
برای کنکور نداره
پارسالم یه سوال اومد ازش

nahal5555

New member
مرسى آسمون جون اگه وقتت گرفته نميشه ممنون,کاش تنبلى نميکردم و از اول باکترى رو هم ميخوندم.

f70i

New member
خیلی ممنون از همتون که با نظرم موافقید همگی باید کمک کنیم تا این کتاب بخونیم منم کتاب برای کنکور ندارم تو فصل ساختمان باکتری گیر افتادم خواستم برم باکتریهارو بخومم دیدم سوالا طوری طراحی میشه که باید قسمتای پایه رو بلد بود مثلابه جایی اینکه بگن به کدوم گروه آنتی بیوتیک حساستره یه آنتی بیوتیک از اون گروه میدن فکر کنم فصل 3 رو چن نفری نکته هاشو بگیم من اون بخشی رو که نکته هاشو در آوردم میتونم بذارم

eeeeeeehsan

New member
باکتری پزشکی خواستین نکته در خدمتیم
من کلیاتو خوب نخوندم ینی گذاشتم واسه آخر
اما میتونم هر باکتری که نکتشو خواستین نکات مهمشو بگم بهتون
باکتری اگه میخاین یاد بگیرین هرروز اختصاص بدین با تکرار زیاد

خب دمت گرم پس زحمتش رو بکش، دعات می کنم :riz304:

خدا ایشالا.. خیر، برکت، رتبه 1 ارشد و دکتری، یه همسر خوب و خرپول و 14 تا بچه بهت بده :tonguesmiley: :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا