سال پيش يه درسو اينطورى خوندم درصدم 56 شد ولى باکترى رو نميدونم ميشه يا نه؟
آقا احسان چقد باحال بودن اون GIF های علمیت...:riz304:.... الان دیدمشون....
میدونی من چقد تا الان در مورد اون کلید و قفله ذهنم درگیر بود....
الان کمد منم اینجوریه یعنی..... آخه قفلش به این حرفا نمیخوره....50): .... دیدم نسبت بهش عوض شد اصا.....
نهال جان
کدوم درسو تونستی اینطوری بزنی؟
بچـه ها یه سوال؛
فصـول ایمونوتکنولوژی و ایمونوهماتولوژی و ایمنولوژی عفونی i q b حـذفن دیگه؟!!!!!
اگه آره فصلهـای دیگه ای هم هستند که حذف باشن؟ یـا مهم نباشن؟!
برا چی میگید حذفن؟....
اون بخش عفونی ک همون فصل 15 ابوالعباسه...باید بزنین...
ایمونوتکنولوژی هم میاد تو کنکور.....ب نظر من بزن تستاشو... البته وقتی داشتی میزدی افسردگی نگیریا.... چون سوالاش خیلی ساده و پیش پا افتادست.... :5: .... سوالای کنکور در اون حد سخت نیس ب نظر من..... اما باید چشمت آشنا باشه ک بتونی تو کنکور بزنی.... ب نظر من ی نگا ب فصلش بنداز (خداییش قبول دارم ک سوالاش زیاد و بسیار وقت گیره. برا زنگ تفریح بزن.حال گیریه ها.ی وقت استرس نگیری بیخودی)....
اون ایمونوهماتو هم بیشتر از کنکور رشته هماتوه سوالاش.... اونو من میگم نزنی هم زیاد موردی نیس.... 0 تا 1 سوال میاد ازش....
این نظر من بود....:28:
بازم کلا ببین آسمون جان و بقیه بچه ها چی میگن....40):
نهال جون اگه درحد30_35بخای تست حفظ کردن ج میده.بیشترازین ج نمیده گلم.
آقا احسان این سه فصل حذف نیسن اتفاقا احتمال اومدن سوال مشابه ازشون زیاده...امالازم نیس همشوبزنی...نگابه تعداد زیادشون نکن.نصف بیشتر به رشته ماربط نداره.خیلی ازسوالای انگل وقارچ وکلا هرتستی که دیدی صورت سوال آشنانیس یا اسم ازچیزی آورده که به گوشت نخورده توایمنی بذارش کنار...
فصل مربوط نداره احسان جان...همون سرولوژی هس که بچه هاقبلا منبع میخاسن براش...برای کنکور یه کوچولوحرفش روزده.اگه بتونی یه کتاب مربوط به علوم آز پیداکنی که یه توضیحات کوتاه درباره تستای آزمایشگاهی معروف ایمنی داده باشه راحت ترتستای این فصلو میزنی...بازم اگه حال نداری فقط تست حفظ کن.آره تستای مربوط به خودمون کافیه...
ممنون از جوابتون.برای مثال عرض میکنم در مسیری که mast cellفعال میشود،تمام مولکولهای داخل این سلولها که فعالیت میکنند مثلاLAT را باید حفظ باشیم؟
دوستان کسی میدونه زمان انتخاب شهر کیه ؟ نگید که رد شده که سکته میکنم
الان که به تقویم نگاه میکردم اگه 23 خرداد امتحانمون باشه 5 هفته مونده که من اون هفته آخر و به حساب نیارم 4 هفته نمیخوام فضارو متشنج کنم فقط کاش میشد یه کوچولو بهم کمک میکردیم دست همو تو این تاپیک میگرفتیمو با هم تلاشمونو ادامه میدادیم مثلا من خوب میکروبو نخوندم یعنی نرسوندم فقط یکی دو فصل . کاش میشد قرار میزاشتیم با هم این درسو مرور میکردیم من نکاتی اینجا میخونم یادم میمونه نمیدونم شما هم اینطوری هستید یا نه اگه موافقید نکات مهم هر فصلشو اینجا بگیم تا دیگرانی که مثل من نخوندن یاد بگیرن یا اونایی که خوندن به آموخته هاشون اضافه کنن میدونم کا خیلی بزرگیه مخصوصا واسه کسایی که دوست ندارن وقتشونو تو طلب گذاشتن صرف کنن:riz304: