مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kolouche

New member
آقا احسان چقد باحال بودن اون GIF های علمیت...:riz304:.... الان دیدمشون....
میدونی من چقد تا الان در مورد اون کلید و قفله ذهنم درگیر بود.... :4d564ad6:

الان کمد منم اینجوریه یعنی..... آخه قفلش به این حرفا نمیخوره.... :(50): .... دیدم نسبت بهش عوض شد اصا.....

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
آقا احسان چقد باحال بودن اون GIF های علمیت...:riz304:.... الان دیدمشون....
میدونی من چقد تا الان در مورد اون کلید و قفله ذهنم درگیر بود....

الان کمد منم اینجوریه یعنی..... آخه قفلش به این حرفا نمیخوره.... :(50): .... دیدم نسبت بهش عوض شد اصا.....

خواهش می کنم،
خب به سلامتی پس.. :rose:

مردم چقدر پولدارن!! کمـد دارن!! :whistle:

eeeeeeehsan

New member
بچـه ها یه سوال؛
فصـول ایمونوتکنولوژی و ایمونوهماتولوژی و ایمنولوژی عفونی i q b حـذفن دیگه؟!!!!!
اگه آره فصلهـای دیگه ای هم هستند که حذف باشن؟ یـا مهم نباشن؟!

kolouche

New member
بچـه ها یه سوال؛
فصـول ایمونوتکنولوژی و ایمونوهماتولوژی و ایمنولوژی عفونی i q b حـذفن دیگه؟!!!!!
اگه آره فصلهـای دیگه ای هم هستند که حذف باشن؟ یـا مهم نباشن؟!

برا چی میگید حذفن؟....
اون بخش عفونی ک همون فصل 15 ابوالعباسه...باید بزنین...
ایمونوتکنولوژی هم میاد تو کنکور.....ب نظر من بزن تستاشو... البته وقتی داشتی میزدی افسردگی نگیریا.... چون سوالاش خیلی ساده و پیش پا افتادست.... :5: .... سوالای کنکور در اون حد سخت نیس ب نظر من..... اما باید چشمت آشنا باشه ک بتونی تو کنکور بزنی.... ب نظر من ی نگا ب فصلش بنداز (خداییش قبول دارم ک سوالاش زیاد و بسیار وقت گیره. برا زنگ تفریح بزن.حال گیریه ها.ی وقت استرس نگیری بیخودی)....
اون ایمونوهماتو هم بیشتر از کنکور رشته هماتوه سوالاش.... اونو من میگم نزنی هم زیاد موردی نیس.... 0 تا 1 سوال میاد ازش....
این نظر من بود....:28:
بازم کلا ببین آسمون جان و بقیه بچه ها چی میگن.... :(40):

آسمون

New member
نهال جون اگه درحد30_35بخای تست حفظ کردن ج میده.بیشترازین ج نمیده گلم.
آقا احسان این سه فصل حذف نیسن اتفاقا احتمال اومدن سوال مشابه ازشون زیاده...امالازم نیس همشوبزنی...نگابه تعداد زیادشون نکن.نصف بیشتر به رشته ماربط نداره.خیلی ازسوالای انگل وقارچ وکلا هرتستی که دیدی صورت سوال آشنانیس یا اسم ازچیزی آورده که به گوشت نخورده توایمنی بذارش کنار...

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
برا چی میگید حذفن؟....
اون بخش عفونی ک همون فصل 15 ابوالعباسه...باید بزنین...
ایمونوتکنولوژی هم میاد تو کنکور.....ب نظر من بزن تستاشو... البته وقتی داشتی میزدی افسردگی نگیریا.... چون سوالاش خیلی ساده و پیش پا افتادست.... :5: .... سوالای کنکور در اون حد سخت نیس ب نظر من..... اما باید چشمت آشنا باشه ک بتونی تو کنکور بزنی.... ب نظر من ی نگا ب فصلش بنداز (خداییش قبول دارم ک سوالاش زیاد و بسیار وقت گیره. برا زنگ تفریح بزن.حال گیریه ها.ی وقت استرس نگیری بیخودی)....
اون ایمونوهماتو هم بیشتر از کنکور رشته هماتوه سوالاش.... اونو من میگم نزنی هم زیاد موردی نیس.... 0 تا 1 سوال میاد ازش....
این نظر من بود....:28:
بازم کلا ببین آسمون جان و بقیه بچه ها چی میگن.... :(40):

مرسی از راهنماییت،
نه من خداروشکر به ایمنی علاقه دارم و از اینکه بیشتر بخونم استرس نمیگیرم، این بیوشیمی و سلولی استرس زان!!

خب ایمنولوژی عفونی رو من حواسم نبود، سوالاش رو نگاه کردم دیدم آره باید فصل 15 رو خوند و تستاش رو زد.
خب این ایمونوتکنولوژی فصل مربوطش کدوم فصله؟!

eeeeeeehsan

New member
نهال جون اگه درحد30_35بخای تست حفظ کردن ج میده.بیشترازین ج نمیده گلم.
آقا احسان این سه فصل حذف نیسن اتفاقا احتمال اومدن سوال مشابه ازشون زیاده...امالازم نیس همشوبزنی...نگابه تعداد زیادشون نکن.نصف بیشتر به رشته ماربط نداره.خیلی ازسوالای انگل وقارچ وکلا هرتستی که دیدی صورت سوال آشنانیس یا اسم ازچیزی آورده که به گوشت نخورده توایمنی بذارش کنار...

هماتوش رو بیخیال میشم، یا اون تستای مربوط به ایمنیش رو میخونم.
بیوتکش رو هم میگی همین تست های آشنا و مهمش رو بخونم کافیه؟
فصل مربوطش کدومه؟

آسمون

New member
فصل مربوط نداره احسان جان...همون سرولوژی هس که بچه هاقبلا منبع میخاسن براش...برای کنکور یه کوچولوحرفش روزده.اگه بتونی یه کتاب مربوط به علوم آز پیداکنی که یه توضیحات کوتاه درباره تستای آزمایشگاهی معروف ایمنی داده باشه راحت ترتستای این فصلو میزنی...بازم اگه حال نداری فقط تست حفظ کن.آره تستای مربوط به خودمون کافیه...

eeeeeeehsan

New member
فصل مربوط نداره احسان جان...همون سرولوژی هس که بچه هاقبلا منبع میخاسن براش...برای کنکور یه کوچولوحرفش روزده.اگه بتونی یه کتاب مربوط به علوم آز پیداکنی که یه توضیحات کوتاه درباره تستای آزمایشگاهی معروف ایمنی داده باشه راحت ترتستای این فصلو میزنی...بازم اگه حال نداری فقط تست حفظ کن.آره تستای مربوط به خودمون کافیه...

ّیـک دنیا ممنون

:rose::rose::rose::rose:

kolouche

New member
منم با آسمون جون موافقم....

بعد مثلا ی سوال ک خیلی بهش گیر میدنو همینجا بگم: اینکه برای شناسایی مارکرای سطحی سلولها از چ روشی استفاده میشود: فلوسایتومتری.... چن بار دیدم سوال میدن... کلا خیلی بهش علاقه دارن....

asd1234

New member
سلام.
یه سوال داشتم.درمورد مباحث مولکولی ابوالعباس چقدر سوال میاد؟یعنی خیلی ریز سوال میدن؟؟؟؟؟
خواهشا سریع پاسخ دهید

آسمون

New member
چشم سریع پاسخ میدیم!سعی کنین قسمتایی روکه زیادتکرارشده یادبگیرین حتما.والا چقدسوال میادش روطراح خبر داره اما دوسه سال اخیرسعی کردن دوسه تابدن...البته دقیقانمیدونم منظورشما ازمباحث مولکولی چیه...

asd1234

New member
ممنون از جوابتون.برای مثال عرض میکنم در مسیری که mast cellفعال میشود،تمام مولکولهای داخل این سلولها که فعالیت میکنند مثلاLAT را باید حفظ باشیم؟

eeeeeeehsan

New member
این کلیپ با تعداد بازدید 706،424،851 رتبه چهارم پر بازدیدترین ویدئوی یوتیوب شناخته شده.
انصافاً که خیلی باحاله.

دانلود

آسمون

New member
ممنون از جوابتون.برای مثال عرض میکنم در مسیری که mast cellفعال میشود،تمام مولکولهای داخل این سلولها که فعالیت میکنند مثلاLAT را باید حفظ باشیم؟

نه دوست عزیز نیازی نیست همه روحفظ کنید.فقط چندتای اصلی رو یادبگیرین کافیه

f70i

New member
دوستان کسی میدونه زمان انتخاب شهر کیه ؟ نگید که رد شده که سکته میکنم
الان که به تقویم نگاه میکردم اگه 23 خرداد امتحانمون باشه 5 هفته مونده که من اون هفته آخر و به حساب نیارم 4 هفته نمیخوام فضارو متشنج کنم فقط کاش میشد یه کوچولو بهم کمک میکردیم دست همو تو این تاپیک میگرفتیمو با هم تلاشمونو ادامه میدادیم مثلا من خوب میکروبو نخوندم یعنی نرسوندم فقط یکی دو فصل . کاش میشد قرار میزاشتیم با هم این درسو مرور میکردیم من نکاتی اینجا میخونم یادم میمونه نمیدونم شما هم اینطوری هستید یا نه اگه موافقید نکات مهم هر فصلشو اینجا بگیم تا دیگرانی که مثل من نخوندن یاد بگیرن یا اونایی که خوندن به آموخته هاشون اضافه کنن میدونم کا خیلی بزرگیه مخصوصا واسه کسایی که دوست ندارن وقتشونو تو طلب گذاشتن صرف کنن:riz304:

eeeeeeehsan

New member
دوستان کسی میدونه زمان انتخاب شهر کیه ؟ نگید که رد شده که سکته میکنم
الان که به تقویم نگاه میکردم اگه 23 خرداد امتحانمون باشه 5 هفته مونده که من اون هفته آخر و به حساب نیارم 4 هفته نمیخوام فضارو متشنج کنم فقط کاش میشد یه کوچولو بهم کمک میکردیم دست همو تو این تاپیک میگرفتیمو با هم تلاشمونو ادامه میدادیم مثلا من خوب میکروبو نخوندم یعنی نرسوندم فقط یکی دو فصل . کاش میشد قرار میزاشتیم با هم این درسو مرور میکردیم من نکاتی اینجا میخونم یادم میمونه نمیدونم شما هم اینطوری هستید یا نه اگه موافقید نکات مهم هر فصلشو اینجا بگیم تا دیگرانی که مثل من نخوندن یاد بگیرن یا اونایی که خوندن به آموخته هاشون اضافه کنن میدونم کا خیلی بزرگیه مخصوصا واسه کسایی که دوست ندارن وقتشونو تو طلب گذاشتن صرف کنن:riz304:

منم موافقم، بچه ها اگه کسی واسه میکروب گلچینی چیزی داره بذاره، یا حالا عکسش هم باشه بد نیست که اونایی که عقبن و وقت هم ندارن کمکی بهشون شده باشه.

پیش پیش مرسی :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا