مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
حـالا تو حرص نخور واسه قلبت خوب نیست!
N_aggressive_(37).gif

میفهـمم چی میگی، کاری نمیتونی بکنی.. سخت نگیـر...

حس میکنم باز متوجه منظور اصلی من نشدی
ننه اسمونت بیاد میتونه توضیح دقیقتری بده پسرم

- - - Updated - - -

:New (6):

آسمون جون احسانو ببيييين؟

احسان دلش کتک میخواد شما نگران نباشید

nahal5555

New member
بچه ها من ميخوام واسه باکترى تست حفظ کنم,به نظرتون ميشه با حفظ کردن نصف سوالارو ج داد؟

nahal5555

New member
سال پيش يه درسو اينطورى خوندم درصدم 56 شد ولى باکترى رو نميدونم ميشه يا نه؟

آسمون

New member
آقا رضا( vet lab) من آخرکتاب آیکیو بی ایمنیم مال درس ایمنیشودارم اگه میخاین عکس بگیرم بسندم واستون؟شرمنده دیگه وسع ما همین اندازس...:riz513:

vet lab sciences

New member
آقا رضا( vet lab) من آخرکتاب آیکیو بی ایمنیم مال درس ایمنیشودارم اگه میخاین عکس بگیرم بسندم واستون؟شرمنده دیگه وسع ما همین اندازس...:riz513:

خواهش می کنم. اگه برای آبان 92 هست لطفا برام بفرستید یا همون بسندید! فرقی نمی کنه کیفیتش چجوری باشه فقط بشه بخونیش بسه!

golabatun

New member
به قول بعضیا ما مث آنتی ژن پنهان شده میمونیم
نمیدونه همین آنتی ژن پنهان شده اگه رو بشه پدر سیستم ایمنیو درمیاره
ههه
خودشون مث لنفوسیت آنرژی شدن.ینی آنرژیشون کردیم.فقط میان تز میدنو میرن به درد کاری نمیخورن که هیچیم حالیشون نیس :riz481:
درضمن من نظرمو واسه کسایی که دوستام هستن و مثل خودم از بچه های قدیم تایپیکن گفتم
میتونی عینک بزنیو نبینی
هرچی تحولیش نمیگیریم باز تز میدن
با کیا شدیم 75 میلیون

kolouche

New member
آسمون جونم ی لحظه واستا من 2 بند و بساطمو ی نگا بندازم.... اگه نداشتم میگم شما واسه آقا رضا زحمتشو بکشی....

آسمون

New member
احسان تو با این آهنگاکه میذاری دل منوکباب کردی...بابا من سرعتم داغونه دلم میخاد دان کنم همشونو...هی باخودم میگم بعدا...حالاکه اینطورشد باید همه روبه باکس پیامم بسندی بعدا باشه؟گناه دارما...

eeeeeeehsan

New member
احسان تو با این آهنگاکه میذاری دل منوکباب کردی...بابا من سرعتم داغونه دلم میخاد دان کنم همشونو...هی باخودم میگم بعدا...حالاکه اینطورشد باید همه روبه باکس پیامم بسندی بعدا باشه؟گناه دارما...

منم این سری اینترنتم و از جای دیگه گرفتم سرعتم افتضاحـه!!
خـب زودتر میگفتی!! من فکر می کردم دوست نداری.. :(50):

سنـدیدم
02.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا