مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kolouche

New member
من ک تا الان هر چی ب وسام گفتم کاملا جدی گفتم..... :a2d3: :smiliess (3):

- - - Updated - - -

منم برم... همگی موفق و شاد باشید...

من هم از همه عذرخواهم...:riz304:
شب همگی بخیر....

marlik

New member
احسان و جد بزرگ وسام نذارید امارتونو بدم همه بفهمند واسه خودتون پیرمردایی هستیدا.;-);-):):).واسه تنبیهتون که باید آسمونم بیاد باهم گوشمالیتون بدیم.اگه آسمونم گفت هنوز نیاز به کمک داریم از کلوچه و صبا هم کمک میگیریم ;-);-):):):)دیگه کار شما بیخ پیدا کرده.من تنهایی از پس شما برنمیام باید حسابتون رسیده بشه.آماده تنبیه حسابی باشید.به اتهام بالا بردن سن دخترای تاپیک جرم سنگینی دارید.شایدم دلم سوخت واستون پادرمیونی کنم.چیکار کنم خاله مارلیکتون زود دلش به رحم میاد

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
احسان و جد بزرگ وسام نذارید امارتونو بدم همه بفهمند واسه خودتون پیرمردایی هستیدا.;-);-):):).تنبیهتون که باید آسمونم بیاد باهم گوشمالیتون بدیم.دیگه کار شما بیخ پیدا کرده.من تنهایی از پس شما برنمیام باید حسابتون رسیده بشه.دیگه عفو وبخشش هم واستون از اسمون نمیکنم.آماده تنبیه حسابی باشید.شاید هم به اتهام پیر کردن دخترای تاپیک به اعدام محکوم بشید.شایدم دلم سوخت واستون حالا ببینم چی میشه.;-);-):):):)

رحـم کن خاله
_015_.gif

وسام غلط کرد!!

آخرین ویرایش:

تو میری کمیته انظباطی

من ک تا الان هر چی ب وسام گفتم کاملا جدی گفتم..... :a2d3: :smiliess (3):

- - - Updated - - -

منم برم... همگی موفق و شاد باشید...

من هم از همه عذرخواهم...:riz304:
شب همگی بخیر....

تو هم میری کمیته انظباطی

احسان و جد بزرگ وسام نذارید امارتونو بدم همه بفهمند واسه خودتون پیرمردایی هستیدا.;-);-):):).واسه تنبیهتون که باید آسمونم بیاد باهم گوشمالیتون بدیم.اگه آسمونم گفت هنوز نیاز به کمک داریم از کلوچه و صبا هم کمک میگیریم ;-);-):):):)دیگه کار شما بیخ پیدا کرده.من تنهایی از پس شما برنمیام باید حسابتون رسیده بشه.آماده تنبیه حسابی باشید.به اتهام بالا بردن سن دخترای تاپیک جرم سنگینی دارید.شایدم دلم سوخت واستون پادرمیونی کنم.چیکار کنم خاله مارلیکتون زود دلش به رحم میاد

مارلیک به آسمون بگو یه چیزی واسه تنبیه این دو نفر با خودش بیاره دست خالی نیاد، باید بحسابشون برسیم

آسمون

New member
آی آی آی
یه شب نبودما
وسام تو خجالت نمیکشی؟!نمیگی نوه هام رودسم بمونن بترشن؟بعدازکجا خرجشونوبدم؟به تو هم میگن جد؟!!
جدای مردم سن بچه هاشونوپایین میارن اونوق تو...

eeeeeeehsan

New member
تو میری کمیته انظباطی

مارلیک به آسمون بگو یه چیزی واسه تنبیه این دو نفر با خودش بیاره دست خالی نیاد، باید بحسابشون برسیم

تـو چه جور پدربزرگی هستی که واسه تنبیـه بچهـات حتی یه سوزن هم نداری بزنی پشت دستشـون؟!! تازه سریع هم میفرسته کمیته انظباطی.. بابا پرتمـون کن تو حموم لااقل! یا زیرزمین هم خوبه!! :smiliess (3):

آی آی آی
یه شب نبودما
وسام تو خجالت نمیکشی؟!نمیگی نوه هام رودسم بمونن بترشن؟بعدازکجا خرجشونوبدم؟به تو هم میگن جد؟!!
جدای مردم سن بچه هاشونوپایین میارن اونوق تو...

بین خودمون باشه
یکیشون متاهل هست
تازه آق پسر دوساله هم داره
همین امروز اسمشو میاریم
:65d6a5d6s:

kolouche

New member
پدر جد جان شما دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟.... تو خودت ستاره داری.... نذار بگم.... نذار بگـــــــــــــم.... نذار دهنمو وا کنمااااااا.......:smiliess (5): :New (6):

f70i

New member
پس یعنی هیچکس حوصلش نمیکشه جواب سوالمو بده:sad:آخه من میخواستم این بحثو تو ذهنم جمع بندی کنم وبه کمک شما نیاز دارم :sadsmiley:

eeeeeeehsan

New member
بین خودمون باشه
یکیشون متاهل هست
همین امروز اسمشو میاریم

کــــــــــــی؟؟؟ :smiliess (15):

همش فقط یه دونه داره؟؟؟ بابا قانـون جدیده، از این به بعد هرکی باید حداقل 5تا داشته باشه!! :25r30wi: بچه ها کم کاری نکنید توروخدا، جدتون واسه شما زحمت کشیده، شما هم زحمتاشو جبران کنید! :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
بچه ها این سوالات رو داخل سایت irmed.ir به نام سوالات احتمالی کننکور 93 گذاشته بودند که دانلود کردم گفتم شما هم ببینید 50 تا سوال توی 2 آزمون با پاسخ تشریحی گذاشته یه ذره سخت بود ولی از همون منابع خودمون تهیه شده است جالبه!! بقیه اش رو از همون سایت دانلود کنید
1) همه دانشمندان زیر تولید خودبخودی (spontaneous generation) را قبول داشتند، بجز:
الف) Aristotle ب) Spalanzanii
ج) Virgil د) Samson

2) کدام از باکتری های زیر دارای کمترین درصد C+G را نسبت به سایر باکتری ها دارند؟
الف) Mycobacterium tuberculosis ب)Corynebacterium diphtheria
ج) Clostridium perfringenes د) Klebsiella pneumonia

3) در باکتری اشرشیاکلی، الیگوساکاریدهای مشتق از غشا (MDO) در چه شرایطی تولید می شوند؟
الف) کاهش فشار اکسیژن ب) کاهش فشار اسمزی
ج) افزایش فشار اکسیژن د) افزایش فشار اسمزی

4) در همه شرایط زیر زنجیره های کوتاه تری از آنتی ژن O ساخته می شود، بجز :
الف) pH بالا ب) حرارت بالا
ج) افزایش نمک محیط د) کاهش فسفات و منیزیم محیط

داداش این دو سری سوال کنکور میکروب هر کدوم چندتا سواله؟ چه تظمینی هست که ما این تستاشو بخونیم و درصد بالا بزنیم؟؟

بین خودمون باشه
یکیشون متاهل هست
همین امروز اسمشو میاریم

پدر جد جان شما دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟.... تو خودت ستاره داری.... نذار بگم.... نذار بگـــــــــــــم.... نذار دهنمو وا کنمااااااا.......:smiliess (5): :New (6):

خانما آقایون
خودتون شاهدید که من اسم نیاوردم
خودش، خودش رو لو داد
بله کلوچه خانم 30 سال سن دارن
ماشالله، چه خوب موندی دختزم اصلا بهت نمیاد:thanks:
آقا من شاهد دارم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا