eeeeeeehsan
New member
بچه ها جسـارت نشه خدایی نکرده، شوخی می کنیـم :riz304::riz304::riz304::riz304:
بچه ها جسـارت نشه خدایی نکرده، شوخی می کنیـم :riz304::riz304:
احسان و جد بزرگ وسام نذارید امارتونو بدم همه بفهمند واسه خودتون پیرمردایی هستیدا.;-);-).تنبیهتون که باید آسمونم بیاد باهم گوشمالیتون بدیم.دیگه کار شما بیخ پیدا کرده.من تنهایی از پس شما برنمیام باید حسابتون رسیده بشه.دیگه عفو وبخشش هم واستون از اسمون نمیکنم.آماده تنبیه حسابی باشید.شاید هم به اتهام پیر کردن دخترای تاپیک به اعدام محکوم بشید.شایدم دلم سوخت واستون حالا ببینم چی میشه.;-);-)
![]()
من ک تا الان هر چی ب وسام گفتم کاملا جدی گفتم..... :a2d3: :smiliess (3):
- - - Updated - - -
منم برم... همگی موفق و شاد باشید...
من هم از همه عذرخواهم...:riz304:
شب همگی بخیر....
احسان و جد بزرگ وسام نذارید امارتونو بدم همه بفهمند واسه خودتون پیرمردایی هستیدا.;-);-).واسه تنبیهتون که باید آسمونم بیاد باهم گوشمالیتون بدیم.اگه آسمونم گفت هنوز نیاز به کمک داریم از کلوچه و صبا هم کمک میگیریم ;-);-)
دیگه کار شما بیخ پیدا کرده.من تنهایی از پس شما برنمیام باید حسابتون رسیده بشه.آماده تنبیه حسابی باشید.به اتهام بالا بردن سن دخترای تاپیک جرم سنگینی دارید.شایدم دلم سوخت واستون پادرمیونی کنم.چیکار کنم خاله مارلیکتون زود دلش به رحم میاد
تو میری کمیته انظباطی
مارلیک به آسمون بگو یه چیزی واسه تنبیه این دو نفر با خودش بیاره دست خالی نیاد، باید بحسابشون برسیم
آی آی آی
یه شب نبودما
وسام تو خجالت نمیکشی؟!نمیگی نوه هام رودسم بمونن بترشن؟بعدازکجا خرجشونوبدم؟به تو هم میگن جد؟!!
جدای مردم سن بچه هاشونوپایین میارن اونوق تو...
بین خودمون باشه
یکیشون متاهل هست
تازه آق پسر دوساله هم داره
همین امروز اسمشو میاریم
:65d6a5d6s:
نمیدونم تا چه حد فوتبالی هستید اما این ویدئو خیلی جالب بود حتما نگاه کنید:
سرویس ویدیو – ضربه آزاد اعجاب انگیز
بچه ها این سوالات رو داخل سایت irmed.ir به نام سوالات احتمالی کننکور 93 گذاشته بودند که دانلود کردم گفتم شما هم ببینید 50 تا سوال توی 2 آزمون با پاسخ تشریحی گذاشته یه ذره سخت بود ولی از همون منابع خودمون تهیه شده است جالبه!! بقیه اش رو از همون سایت دانلود کنید
1) همه دانشمندان زیر تولید خودبخودی (spontaneous generation) را قبول داشتند، بجز:
الف) Aristotle ب) Spalanzanii
ج) Virgil د) Samson
2) کدام از باکتری های زیر دارای کمترین درصد C+G را نسبت به سایر باکتری ها دارند؟
الف) Mycobacterium tuberculosis ب)Corynebacterium diphtheria
ج) Clostridium perfringenes د) Klebsiella pneumonia
3) در باکتری اشرشیاکلی، الیگوساکاریدهای مشتق از غشا (MDO) در چه شرایطی تولید می شوند؟
الف) کاهش فشار اکسیژن ب) کاهش فشار اسمزی
ج) افزایش فشار اکسیژن د) افزایش فشار اسمزی
4) در همه شرایط زیر زنجیره های کوتاه تری از آنتی ژن O ساخته می شود، بجز :
الف) pH بالا ب) حرارت بالا
ج) افزایش نمک محیط د) کاهش فسفات و منیزیم محیط
بین خودمون باشه
یکیشون متاهل هست
تازه آق پسر دوساله هم داره
همین امروز اسمشو میاریم
:65d6a5d6s:
پدر جد جان شما دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟.... تو خودت ستاره داری.... نذار بگم.... نذار بگـــــــــــــم.... نذار دهنمو وا کنمااااااا.......:smiliess (5): :New (6):