مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آسمون

New member
خب شقایق جون درباره بازارکاراین رشته هم بگم که فقط اگه محقق خوبی باشی موفقی..اطلاعاتت بایدبه روزباشه...و همش دنبال مقالات جدیدباشی...وگرنه توآزمایشگاهای عادی که کارخاصی انجام نمیشه ودرضمن اکثرتستای بخش ایمنی بصورت دستی گذاشته میشه اماآزمایشگاهای تخصصی وحرفه ای کارای ایمونوتراپی مث درمان آلرژی و تومورو بیماری های خودایمنی و...انجام میدن که البته انگشت شمارهسن و براکارکردن تواینجورمراکزباید یه جنمی ازخودت نشون بدی وبه این راحتی جذب نمیشی...
درکل نبایدبه امیدگرفتن ارشد باشی فقط.به پی اچ دی فکرکن ازالان...

misagh68

New member
بحث=debate
محوطه دانشکده،دانشکده،مدرسه=campus
بار=burden
روستایی=rural
عمده فروشی=wholsale
توانایی ذاتی=talent
غبار،مه=vapor
رها شدن از،حذف کردن=Eliminate
ادم بسیار بدجنس وپست=villain
غلیظ و متراکم=dense
استفاده کردن از=utilize
پایین رفتن،پایین امدن=descend
پخش شدن،از مکانی یا شخصی به مکانوشخصی رفتن=circulate
ناگهانی محو وناپدیدشدن=vanish

مرسی بابت لطف قشنگت.....

همیشه موفق......

آخرین ویرایش:

saaabaaa

New member
کلوچه جون آواتار قبلی تو چی بود؟من هر چی فک می کنم یادم نمیاد:smiliess (2):

آسمون

New member
بذارین راستشوبگم...امشب درب وداغونم وخستگی کاربهانس...اگه همه چی درست پیش میرف من امروزوتواین لحظه ها کنارمارلیک بودم...وبرا اولین بارمیدیدمش...بخودش نمیتونم بگم چون الان همونجاس که قراربودمنم باشم وبه اندازه کافی دپرسه...به کس دیگه هم نمیتونم بگم چون بنظرشون خنده داره...امابشمامیگم...حالاخاسین یکم به دغدغه مادوتابخندین اما بعدش دعاکنین زودتربرسه روزی که ماهم رواز نزدیک ببینیم

saaabaaa

New member
بذارین راستشوبگم...امشب درب وداغونم وخستگی کاربهانس...اگه همه چی درست پیش میرف من امروزوتواین لحظه ها کنارمارلیک بودم...وبرا اولین بارمیدیدمش...بخودش نمیتونم بگم چون الان همونجاس که قراربودمنم باشم وبه اندازه کافی دپرسه...به کس دیگه هم نمیتونم بگم چون بنظرشون خنده داره...امابشمامیگم...حالاخاسین یکم به دغدغه مادوتابخندین اما بعدش دعاکنین زودتربرسه روزی که ماهم رواز نزدیک ببینیم

عزززیزززم.غصه نخور.ایشالله زوده زود میینین همو:tsimuzpzwoap1t9y3o7

eeeeeeehsan

New member
داشته باش بایرنتونم ک گل خورد...ریال مثهnk میمونه همرو adcc میکنه!!قابل توجه احسان خان
اقا غیبتای گلاب و واس من بزن!!!!!!!

حـالا یه بار تا نیمه نهایی اومدن هم کُری خوندن داره مگه!!
رئال؟؟ nk؟؟... رئال در حـد یه سلول نیست، خیـلی باشه اپی توپـه... دیـگه خیلی باشه آنتی ژن!

misagh68

New member
بجه ها این روزا بیشتر چه منابعی رو می خونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....:smilies-azardl (181......:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

شقایق71

New member

واای اخی چه دوستی جالبی همینجا باهم اشنا شدین؟انشالا زودی همو میبینین اگر هردو از یه شهر هستین که خب خیلییی زود اتفاق میوفته عزیزم.بابت راهنمایی ها و توضیحاتت ممنونم خانم دکتر اینده

شقایق71

New member
بجه ها این روزا بیشتر چه منابعی رو می خونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....:smilies-azardl (181......:smilies-azardl (181

این روزها همه تپش گوش میدهند شما چطووور!!!!!(ببخشید یه لحظه یادم به این افتاد نشد نگم!!)خواهش میکنم کلمات زبان که چیزی نیست اونم 504،اگه امتحانام نبود کلی کار براتون میکردم تو این روزهای باقی مانده.

- - - Updated - - -

این روزها همه تپش گوش میدهند شما چطووور!!!!!(ببخشید یه لحظه یادم به این افتاد نشد نگم!!)خواهش میکنم کلمات زبان که چیزی نیست اونم 504،اگه امتحانام نبود کلی کار براتون میکردم تو این روزهای باقی مانده.

eeeeeeehsan

New member
عزیزان حاضر امروز:

محمـد
صبا
نهال
میثاق
شقایق
کلوچه
آسمون
پی ام ان

غایبیـن عزیز:

گلاب
نسترن
مارلیک
پریـا
نازنین
رضا (vet lab)
وسام

بچه هـا از اونجایی که ترم طولانیه 10 جلسـه غیب رو مجاز هستید اعمال کنید.

eeeeeeehsan

New member
بچه ها یه خبر بد، وسام امروز صبح تصادف کرده و بیمارستـانه، حالش زیـاد خوب نیست، دعا کنید واسش زودتر خوب بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا