nastaran8
New member
می بخشید میشه قسمت های قرمز رنگ رو بیشتر توضیح بدید.
قسمت قرمز رنگ اول رو که پست بعدی همین جمله ها توضیح دادم قسمت دوم هم مثالش مثلا کلامیدیا و ریکتزیا که باکتریهای داخل سلولی اجبارین...
آخرین ویرایش:
می بخشید میشه قسمت های قرمز رنگ رو بیشتر توضیح بدید.
قسمت قرمز رنگ اول رو که پست بعدی همین جمله ها توضیح دادم قسمت دوم هم مثالش مثلا کلامیدیا و ریکتزیا که باکتریهای داخل سلولی اجبارین...
ممنون از راهنمایی هاتون، امیدوارم اینطور سوالایی امسال به ما نخوره.
بچه ها یه سوال دیگه،
سوال 278 صفحه 49؛
گزینه های زیر در مورد بروز ملوکولهای mhc بر روی سلولهای مختلف صحیح است، بجز:
1) mhc یک بر روی همه سلولها بارز می شود.
2) mhc یک بر روی همه سلولهای هسته دار قرار دارد.
3) mhc دو بر روی همه سلولها یافت می شود.
4) mhc دو بر روی همه سلولهای هسته دار قرار دارد.
جواب تو توضیحات زده 2، ولی نیاز دارم به یکم بررسی و توضیح، ممنونتون میشم.. :rose:
فکر می کنم اگه سوال رو بگه همه گزینه های زیر غلط است بجز: درست میشه نه؟!
ببین اقا احسان
باکتری هایی که از طریق اندوسیتوز وارد فاگوسیت میشن میرن توی یه کیسه بسته به اسم اندوزوم.بعد لیزوزوم از گلژی جدا میشه میره به طرف اندوزوم و محتویاتشو میریزه به اندوزوم که حالا بهش میگن فاگولیزوزوم که توی انسان به اسم miic شناخته میشه که حاوی hla-dm و mhc-2 هست
در رابطه با باکتری داخل سلولی یا ویروس ها که وارد سیتوزول میشن بدون پوشش اندوزومی اینها توسط پروتئازوم تجزیه و توسطmhc-1 عرضه میشن
البته استثنا داره که بعضی اوقات باتری های خارج سلولی که داخل اندوزم هستن وارد سیتوزول میشن وتوسط mhc-1 عرضه میشن
سیتوزول ینی سیتوپلاسم بدون اندامک
اندوزوم یه اندامکه
سلام منم با گلابتون موافقم ولی بلاخره 1 درسته یا دو؟
ممنون از راهنمایی هاتون، امیدوارم اینطور سوالایی امسال به ما نخوره.
بچه ها یه سوال دیگه،
سوال 278 صفحه 49؛
گزینه های زیر در مورد بروز ملوکولهای mhc بر روی سلولهای مختلف صحیح است، بجز:
1) mhc یک بر روی همه سلولها بارز می شود.
2) mhc یک بر روی همه سلولهای هسته دار قرار دارد.
3) mhc دو بر روی همه سلولها یافت می شود.
4) mhc دو بر روی همه سلولهای هسته دار قرار دارد.
جواب تو توضیحات زده 2، ولی نیاز دارم به یکم بررسی و توضیح، ممنونتون میشم.. :rose:
فکر می کنم اگه سوال رو بگه همه گزینه های زیر غلط است بجز: درست میشه نه؟!
بچه ها؟شماهم مثل من استرس دارین؟!یافقط من اینقد داغونم!تمرکزم کم شده...
دوستان میدونید : B2 میکروگلبولین از چه نظر شبیه زنجیره j هست؟ لطفا دلیلتون رو بگید
الهی بمیرم واسه آبجیم.من ایقد با تو حرف میزنم باز تو استرس داری؟!!!!!!!از دست تو.خدا بزرگه عزیزدلم.از ته دلت بخدا بسپارش.خیلی زوده واسه استرسا.هنوز 2ماه مونده.حداقل استرسو بذار واسه ماه آخر یا دو هفته آخر.نفسم؟استرس نباید مخرب باشه ها.کمش خوبه که سازنده باشه.من که استرس فول بودم رشتم هم کار نداشت.موقع خوندن تمرکز داشتم.نبینم دیگه استرس داشته باشه آبجی جونما.اگه هم استرس داری به رو خودت نیار وبه زبون نیار که بدتر میشی.همش تلقین کن قبولی.منم از ته دلم مطمنم تو قبولی.واست از ته دلم دعا میکنم نفسم
سلام....راستشوبخای سوال عجیبیه!!اگه میپرسیدی شباهت j chain با FcRn چیه میشد گف هردوشون به قسمت ثابت سنگین Ig متصل میشن...ولی این سوالو نمیدونم!!
منم خیلی استرس دارم، بخصوص اینکه هیچی نخوندم تا الآن. ولی مارلیک راست میگه، وقتی به زبون بیاری و همچنین بهش فکر بکنی استرست بیشتر میشه، یجورایی با فکر کردن به استرست داری تلقینش می کنی و کم کم بیشتر داغون میشی. من وقتی استرسم میگیره خودم رو مشغول می کنم، گشت و گذار میزنم تو اینترنت، فیلم و سریال میبینم، میرم بیرون هوایی عوض میکنم و همچنین تا دو سه روز ساعت مطالعم رو کم می کنم و اختصاص میدم به تفریح، پیشنهاد می کنم اگه اینکار رو نکردی یه امتحانی بکن نتیجه میگیری. بعدم شما از همه بچه ها جلوتری، مخصوصاً من، خودت رو مقایسه کن ببین رقبات چقدر عقب ترند از تو، اونوقت امیدوار میشی.
خورده قهوه گلاب و یا نسکافه گلاب هم آدم رو آروم میکنه.
قرص نوروتریپتیلین 10 میلی رو هم امتحان کن، هر شب قبل خواب یه دونه. بعد دو سه روز دیگه استرست قطع میشه، منتها اگه مثل من ادامش بدی میزنی به بیخیالی، مثل الآن من!!:motat:
فقط جنابعالی اینجور هستی!!!خخخ....اخه چرا استرس؟؟من دلیلی براش پیدانمیکنم
بابا ماهم ناسلامتی کنکوری هستیما!! همش قربون صدقه آسمون میرین؟؟! :smiliess (5):
حالا قربون صدقه ما نمیرین لااقل امیده رو بدین بهمون. :tsimuzpzwoap1t9y3o7
الهی بمیرم واسه آبجیم.من ایقد با تو حرف میزنم باز تو استرس داری؟!!!!!!!از دست تو.خدا بزرگه عزیزدلم.از ته دلت بخدا بسپارش.خیلی زوده واسه استرسا.هنوز 2ماه مونده.حداقل استرسو بذار واسه ماه آخر یا دو هفته آخر.نفسم؟استرس نباید مخرب باشه ها.کمش خوبه که سازنده باشه.من که استرس فول بودم رشتم هم کار نداشت.موقع خوندن تمرکز داشتم.نبینم دیگه استرس داشته باشه آبجی جونما.اگه هم استرس داری به رو خودت نیار وبه زبون نیار که بدتر میشی.همش تلقین کن قبولی.منم از ته دلم مطمنم تو قبولی.واست از ته دلم دعا میکنم نفسم