بچه ها چقد آزمون سخت بود...
منم همینطورم اما چاره ای نیست. باید کنار بیایم. بعد از کار حتما یکم استراحت کن و بعدش شروع کن به درس خوندن. سعی کن تو همون چند ساعتی که می خونی مطالعه مفید داشته باشی. با یه برنامه ریزی دقیق می تونی هر دو رو با هم پیش ببری. سخته اما شدنیه. باید از فرصتامون نهایت استفاده رو ببریم. مثلا من صبح تو مسیر رفت ، معمولا زبان مرور می کنم!سلام دوستان ،،،درس خوندنم داره تحلیل میره.:13:...سرکار می رم وخیلی خسته می شم !!!!!!!!!!!!!!!!!:14:چیکارکنم؟؟؟کمک!!!!!:smiliess (7)::smiliess (7):
مرسی نازنین جان....ولی بیشتر اینا ناامیدی اذیت می کنه....واقعا متشکرم بابت توصیه های مفیدتون....میشه بگی زبان چی می خونی؟؟؟منم همینطورم اما چاره ای نیست. باید کنار بیایم. بعد از کار حتما یکم استراحت کن و بعدش شروع کن به درس خوندن. سعی کن تو همون چند ساعتی که می خونی مطالعه مفید داشته باشی. با یه برنامه ریزی دقیق می تونی هر دو رو با هم پیش ببری. سخته اما شدنیه. باید از فرصتامون نهایت استفاده رو ببریم. مثلا من صبح تو مسیر رفت ، معمولا زبان مرور می کنم!
همین نا امیدی بزرگترین مانع موفقیته. فقط به نتیجه نهایی فکر کن یعنی قبولی تو رشته و دانشگاه مورد علاقه ات. اینجوری انگیزتم بیشتر میشه.:a2d3:مرسی نازنین جان....ولی بیشتر اینا ناامیدی اذیت می کنه....واقعا متشکرم بابت توصیه های مفیدتون....میشه بگی زبان چی می خونی؟؟؟
همین نا امیدی بزرگترین مانع موفقیته. فقط به نتیجه نهایی فکر کن یعنی قبولی تو رشته و دانشگاه مورد علاقه ات. اینجوری انگیزتم بیشتر میشه.:a2d3:
من برا زبان فعلا دارم تافل می خونم که تقزیبا آخراشه. بعدش همراه با مرور لغات تافل می رم سراغ لزگی.[/QUO
بازم مرسی...انشاله موفق باشین دوست من.....
مرسی دوست من..موفق باشین....همین نا امیدی بزرگترین مانع موفقیته. فقط به نتیجه نهایی فکر کن یعنی قبولی تو رشته و دانشگاه مورد علاقه ات. اینجوری انگیزتم بیشتر میشه.:a2d3:
من برا زبان فعلا دارم تافل می خونم که تقزیبا آخراشه. بعدش همراه با مرور لغات تافل می رم سراغ لزگی.
سلام بچه ها من امروز فلش کارتهای تافلو خریدم که تو لغات 504 هم هست...همین کافیه یا کتاب تافلم بخرم؟
هییی وای من:sad:
بچه ها زبان زبان :wacsmiley:
هرکار میکنم موقع خوندن زبان امید قبولیم بر باد میره:13: