مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

PMN

New member
مگه همه fcr ها قابلیت adcc دارن؟؟؟؟؟؟؟؟

متن عباس: nk سل ها و دیگر لکوسیت ها از طریق fcr خود به سلولهای پوشیده از انتی بادی وصل شده و انها را تخریب میکنند
البته در ادامه فقط nk سل رو توضیح داده و تو جدولم فقط nk سل و fcr3 رو گفته! من دقیق نخونده بودم اون سایر لکوسیتها رو ندیده بودم :14:

Immunity

Well-known member
اره همینطوره عباس میگه nk سل بواسطه fcyr3 میتونه اینکارو انجام بده

آسمون

New member
ای بابا آقامحمد کوتاه بیادیگه...من تو ج..زو.ه خودش خوندم این مطلبو...

vet lab sciences

New member
ماشالله چه بچه های پرذوق و باسوادی!:smilies::a2d3:
خوشم اومد. آفرین.آفرین
:thumbsupsmileyanim:

PMN

New member
اره همینطوره عباس میگه nk سل بواسطه fcyr3 میتونه اینکارو انجام بده

خب نمیگه که فقط nk سل میتونه میگه دیگر لکوسیت ها هم با fcr خودشون میتونن adcc کنن :smilies-azardl (181
البته تو جدولش واسه اونیکیا ننوشته. دوستان نظر بدین

golabatun

New member
فک کنم تنها کسی که ایمنی نمیخونه منم
بچه ها ابوالعباس کم نیس به نظرتون؟؟

Immunity

Well-known member
خب نمیگه که فقط nk سل میتونه میگه دیگر لکوسیت ها هم با fcr خودشون میتونن adcc کنن :smilies-azardl (181
البته تو جدولش واسه اونیکیا ننوشته. دوستان نظر بدین

الان بحث اینه ک cd32 این وظیفرو نداره یعنی قابلیت ADCC فقط مربوط به CD16 میباشد..دوستان ارشدیمون چی میگن؟؟
ن گلاب عباس کتاب خوبیه فقط بعضی فصلاش ضعیفه ک باس سرولوژی پاکزاد خوند بنظرم

nahal5555

New member
سلام
بچه ها فصل 3 ابوالعباس خیلی مهمه؟ ای کیووو بییی از این فصل سوال نداره.نمیدونم چرا هر چی میخونم متوجه نمیشم.:(50)::65d6a5d6s:

kolouche

New member
سلام
بچه ها فصل 3 ابوالعباس خیلی مهمه؟ ای کیووو بییی از این فصل سوال نداره.نمیدونم چرا هر چی میخونم متوجه نمیشم.:(50)::65d6a5d6s:

نه عزیزم.... اصا نگران نباش.... اونو خود ابوالعباسم نمیتونه کامل یاد بگیره .... ;)
بخون رد شو.... زیاد خودتو درگیر نکن......

nahal5555

New member
نه عزیزم.... اصا نگران نباش.... اونو خود ابوالعباسم نمیتونه کامل یاد بگیره .... ;)
بخون رد شو.... زیاد خودتو درگیر نکن......

مرسی.ولی من دیشب تا 4 نشستم خوندم بلاخره موفق شدم یه چیزایی بفهمم.مشکل من اینه که تا مطلبی رو متوجه نشم ولش نمیکنم و این یعنی بدبختی:sadsmiley:
بازم ممنون عزیزم:rose:

hanas68

New member
من رشته ایمونو رو برا ارشد انتخاب کردم؛الان شورو کردم ب خوندن اما هیچی ازش متوجه نمیشم، ایمونو ابوالعباس. خیلی سخت چیکار کنم.هیچی متوجه نمیشم.توروخدا ب من بگین چیکار کنم با این وقت کم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

biologisst

New member
من رشته ایمونو رو برا ارشد انتخاب کردم؛الان شورو کردم ب خوندن اما هیچی ازش متوجه نمیشم، ایمونو ابوالعباس. خیلی سخت چیکار کنم.هیچی متوجه نمیشم.توروخدا ب من بگین چیکار کنم با این وقت کم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

نگران نباش سعی کن مبحث بندی بخونی .....و همه چی رو واشکافی کنی.ان شالله موفق میشی.

hanas68

New member
بچه ها اگه شما دستون اومده ک ایمونو ابوالعباسو چطور باید خوندو باش کنار اومد ب منم بگید لطفا.ممنونم

hanas68

New member
کجایی بیولوزیست جان هرچی پی ام میدم نیستی! میگم چطو برنامه ریزی کردی؟

- - - Updated - - -

کجایی؟ هرچی پی ام میدم نیستی؟

TUMS

Well-known member
سلام
قسمت سلکتین ها و اینتگرین ها که اول فصله و قسمت آخر فصل که لانه گزینی هست خیلی مهمه و سوال خیز
بچه ها اگه شما دستون اومده ک ایمونو ابوالعباسو چطور باید خوندو باش کنار اومد ب منم بگید لطفا.ممنونم
اول باید از هر فصل کلیاتش را یاد بگیرید به گونه ای که اگر ازتون پرسیدن این فصل در مورد چیه کامل بتونید کلیات اون فصل را بگید بعد وارد جزئیات بشید
نیاز نیست تمام مطالب را با هم یاد بگیرید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا