مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کیمی

New member
هزینه هاش چقدردرمیاد؟من درسم دی ماه تموم میشه اگ ازهمون موقع شروع کنم دیر میشه؟

کیمی

New member
من ایمنی خوب پیش میرفتم ولی مدتی کندپیش میرم زبان تازه شروع کردم بیوشیمی ایشالا... بعدماه رمضون

love virology

New member
دروود یعنی کسی اینجا نیست کمک ما بکنه خلاصه ابوالعباس ترجمه کی روان و بهتره بهم معرفی بکنید سپاااااااااااااس

avenger.1992

New member
دروود یعنی کسی اینجا نیست کمک ما بکنه خلاصه ابوالعباس ترجمه کی روان و بهتره بهم معرفی بکنید سپاااااااااااااس

دوست گرامی یه کتاب خلاصه ی صورتی رنگ برای کنکور انتشارات خسروی هست.تالیف خانم آرزو منفرد..خلاصس
یا علی

kolouche

New member
منم ایمنی خوب پیش میره.... فقط خداییش خیلی فراره ...... بیو هم تا قند ....... زبان 504 تموم شد ، الان لزگی میخونم ...... زیست هم فصل 4 ام .... میکروبم که هیچی

سلام من دانشجوی سال اخر زیست شناسیم به ایمنی علاقه دارم به نظرتون براشروع دیر نیستتازه میخوام بعد ماه رمضون شرو کنم!:(50):

آخرین ویرایش:

avenger.1992

New member
سلام من دانشجوی سال اخر زیست شناسیم به ایمنی علاقه دارم به نظرتون براشروع دیر نیستتازه میخوام بعد ماه رمضون شرو کنم!:(50):

لحظه ای صبر نکن من از ترم 5 آروم آروم میخونم اما الان پشیمونم که چرا زودتر اینکارو نکردم...

SH!LA

New member
کسی ک ل ا س ک ن ک و ر میره من بیوشیمیم مسئله ساز شده مدرسان شریفو کسی تائید میکنه

منم بیوشیمی رو از روی اون جـــزوه ها دارم میخونم. خُب... خود بیوشیمی برام سنگین و غیرقابل هضم هست...!

nasrin69

New member
سلام من خیلی منتظر چنین تاپیکی بودم .جون من تا حالا طرفدار رشته بیوتکنولوژی بودم اطلاع چندانی در مورد ایمونولوژی ندارم اگه میشه کمکم کنید در مورد بازار کارش و. . .:33: :thanks

nasrin69

New member
سلام fingool میخواستم اگه ممکنه با هم رابطه دوستی داشته باشیم . برای تبادل اطلاعات در مورد رشته مورد علاقمون <ایمونولوژی> لطفا جواب بدین .:smilies-azardl (113

SH!LA

New member
ســـــلام به همه ی علاقمنـدانِ ایمونـولـوژی

دو تا سوال ازتون داشتم؛ ممنون میشم کمکم کنیـد. :dadad4:

می دونیـد چه مبحث هایی مهم تر هستند؟ و چه مبحث هایی سنگین تر؟

manije

New member
یه برنامه ی قابل تکرار و پیوسته داشته باشیم فقط همین مهمه .....

manije

New member
ســـــلام به همه ی علاقمنـدانِ ایمونـولـوژی

دو تا سوال ازتون داشتم؛ ممنون میشم کمکم کنیـد. :dadad4:

می دونیـد چه مبحث هایی مهم تر هستند؟ و چه مبحث هایی سنگین تر؟

سلام. برای ایمنی بحث تولرانس خیلی مهم هست ولی سوالای سختی ازش نمیاد

PMN

New member
بچه ها کدوم ترجمه عباس رو میخونین؟ فرید حسینی بهتره یا ماهرو میراحمدیان؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا