عناصر با زیست دسترسی کم: اهن کروم و منگنزکدامیک Bioavailabilityبالایی دارد؟ 1-آهن2-پتاسیم 3-کروم4-منگنز
برای هر امینو اسید باید یک تصویر ذهنی داشته باشید.بچه ها روشي براي يادگيري اسامي امينو اسيد ها مثلا پايدار كننده ساختمان الفا يا ... دارين؟؟؟ من اصلا اينارو ياد نميگيرم
بچه ها روشي براي يادگيري اسامي امينو اسيد ها مثلا پايدار كننده ساختمان الفا يا ... دارين؟؟؟ من اصلا اينارو ياد نميگيرم
با سلام...
خدمت دوستا یکی از دوستام میخواد تغذیه شرکت کنه..اما به یه چالش بر خورده اونم منبع بیوشیمی برای یه درصد 80 به بالاس.
من بهش کتاب دکتر احسانی پوران پزوهشو معرفی کردم.
اما خودش میگه لنینجر رو میخوام حالا دو به شک شده به نظر شما کدوم بهتره؟
درست میگین،ولی منظورم این بود که دلیل و مفهوم اون بحث رو بگیرین خودبهخود یادتونه،حفظ نمیخوادبه هیچ عنوان یادگیری مطالب به صورت کلی و یادگیری اصول برای قبولی در ارشد کفایت نمی کنه.
با سلام...
خدمت دوستا یکی از دوستام میخواد تغذیه شرکت کنه..اما به یه چالش بر خورده اونم منبع بیوشیمی برای یه درصد 80 به بالاس.
من بهش کتاب دکتر احسانی پوران پزوهشو معرفی کردم.
اما خودش میگه لنینجر رو میخوام حالا دو به شک شده به نظر شما کدوم بهتره؟
بچه ها من همچنان با حجم زياد درسا مشكل دارم و ساعت مطالعه م خيلي پايينه!!!
ولي هنوز اميدمو از دست ندادم [emoji16] و فكر ميكنم شرايط در اينده بهتر ميشه!
حالا در مورد فيزيولوژي كه حجم خيلي زيادي داره به نظرتون بين دو مورد كدومش نتيجه بهتري ميتونه داشته باشه؟
١. خوندن از روي گايتون به صورت كامل ولي مرور كم و البته بدون تست
٢. خوندن 2e همراه با تست
تعداد مباحث بر اساس توان هر فرد و میزان تسلط به میاحث متفاوته. یکی کند می خونه و با دقت و یکی تند می خونه و با دقت کمتر.و يه سوال ديگه اينكه شما معمولا در هر روز چه مقدار از هر درس رو ميخونيد؟
منظورم تعداد مباحث در روز يا صفحاته
تست هاي هر مبحث رو همون روز ميزنيد يا اخر كه فصل تموم شد؟
سلام دوستان منم میخام تغذیه شرکت کنم در رشته تغذیه کدوم درس درک و فهمش سختره بیوشیمی تغذیه فیزیولوژی؟ واینکه کسی درصد رتبه های برتر 94 داره؟