مطالعه گروهی کتاب لغات ضروری تافل کلیه رشته ها (شروع از 16 شهریور 92)

fada19990

New member
بجه جونم منم هستم ،كسايي كه كتاب رو ندارن ميتونن از سايت ketabnakدانلود كنن،

mahbanoo

New member
دیگه دارم دیوونه میشم از دست این نرم افزار !!!

با بدبختی که نصبش کردم هیچ!!!
دیروز 50 تا لغت خوندم و انداختم تو جعبه لاینتر حالا امروز که باز می خوام مرورشون کنم جعبه لایتنرش فعال نیست و کار نمی کنه :((((((((((((((((

Untitled.jpg

hamidehjoon

New member
سلام
بچه ها جون
من ورژن چهارم گتاب رودارم
شب ساعت11:30_12میام گزارش میدم
همه تون انشالله موفق باشید
یادتون باشه هیچ تلاشی بی مزدنمی مونه یقین دارم

sahar_nurse

New member
سلام کوشا جان ... میشه لطفا اسم دقیق کتابت با نویسنده و انتشاراتشو بگی؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم:thanks:

بچه ها کسی پی دی اف کتاب رو پیدا کرده؟؟؟؟؟؟؟من هرچی میگردم پیدا نمیکنم!!!!!!!! لطفا لینکشو بذارین اگه پیدا کردین ممنوووووووووووووون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Lemen

New member
سلام دوستان عزیز
من لغات درس اول رو تموم کردم حالا متون مرتبط با این لغات رو میخوام اما چیزی نتونستم پیدا کنم. اپه کسی داره لطفا ما رو هم یاری کنید. ممنون

koosha

New member
سلام دوست عزیز...منم میخام با شما شروع کنم از شنبه

فقط یه سوال داشتم میایم اینجا گزارش میدیم که تا کجا خوندیم؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنی کوشا جان!!!

سلام.بله گزارش میدیدم.اینجوری انگیزه برای خوندن بیشتر میشه

koosha

New member
سلام بچه ها
من تازه عضوشدم
هنوزشروع نکردم برای ارشد
امیدوارم دیرنشده باشه
الان مصمم مصمم هستم بخونم
یه سوال فنی میشه اول امتحان کنم ببینم میتونم ازپس دودرس درهفته بربیام یانه بعداعلام امادگی کنم؟؟

من میخام به درسای دیگه لطمه نخوره به علاوه که هفته سه روزبایدسرکارهم برم

سلام.بله.اگه نتونستید یک درس در هفته بخونید و مثه بقیه گزارش کار بدید

koosha

New member
سلام کوشا جان ... میشه لطفا اسم دقیق کتابت با نویسنده و انتشاراتشو بگی؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم:thanks:

سلام.اسم کتاب هست essential words for the toefl.کتاب معروفیه.همه جا میتونید پیداش کنید.منتها چون من کتابشو خریدم سایتی رو نمیشناسم که بتونید کل کتابو راحت دانلود کنید.لینک دانلود ویرایش چهارم توسط دوستان در صفحات قبل قرار داده شده

بچه ها به نظر من اونایی که کتاب ویراش چهارمو دارید همونو بخونید.به خودتون استرس ندید که حتما ویرایش پنجم داشته باشید.

به نظر من برای گزارش کار هرکس هرجور که دوس داره گزارش بده
.اونایی که دوس دارن هرروز بیان و اونایی که نمیتونن هرروز به اینترنت دسرسی داشته باشن
بعد از تموم شدن یک درس حتما بیان گزارش بدن.خودمم اینکارو میکنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

fada19990

New member
سلام.اسم کتاب هست essential words for the toefl.کتاب معروفیه.همه جا میتونید پیداش کنید.منتها چون من کتابشو خریدم سایتی رو نمیشناسم که بتونید کل کتابو راحت دانلود کنید.لینک دانلود ویرایش چهارم توسط دوستان در صفحات قبل قرار داده شده

دوستانم كلم اين كتاب رو خيلي راحت وكامل ميشه از سايتketabnak,دانلود كنيد!!!!!

koosha

New member
توجه توجه

کسانی که اعلام امادگی کردن امروز تا اخر وقت حتما حتما حتما باید گزارش کار بدید

ROJO

New member
سلام من 2 نسخه دارم که هر کدوم لغات درس اولش متفاوته.میشه بگین واسه شما چه لغاتیه? من چیکار کنم?

royaaaaa

New member
سلام من 2 نسخه دارم که هر کدوم لغات درس اولش متفاوته.میشه بگین واسه شما چه لغاتیه? من چیکار کنم?

سلام مال من که مثل کتابیه که کوشاجان گفته هست درس اولش اینه.....abrupt.....abroad...........تا اخرش کهwithdraw

ROJO

New member
abrupt acceptable acclaim actually adverse advice attractive autonomous disapproval disruptive haphazardly ideal persistent wide abroard

درس یک من این کلماته، من تعجب می کنم اینا خیلی ساده است ولی اون یکی کتاب تافلی که دارم خیلی سطح لغاتش بالاتره..:shocked: . رویا واسه شماهم همیناست یا چیز دیگه?

royaaaaa

New member
abrupt acceptable acclaim actually adverse advice attractive autonomous disapproval disruptive haphazardly ideal persistent wide abroard

درس یک من این کلماته، من تعجب می کنم اینا خیلی ساده است ولی اون یکی کتاب تافلی که دارم خیلی سطح لغاتش بالاتره..:shocked: . رویا واسه شماهم همیناست یا چیز دیگه?
اره فقطwide ideal نیستن...بجاشون valid withdraw هستن...اره کمی سادن...منم موندم چون تو کتاب ایناییکه گفتم هستن ولی تو این سایتhttp://quizlet.com اوناییکه شما گفتین هستن...............:21::(50):

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
بی خیال چون اغلب مشترکه، من رفتم خونه لغات اون کتابمم میذارم اون دیگه کامل یه چیز دیگس.

fidelity

New member
سلام .منم میخام تافلو با شما بخونم .برنامه خاصی هست ؟یا هرکی خودش میخونه بعدگزارش میده ؟

maryam1010

New member
سلام دوستان. کتابش از رضا دانشوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم هستم.از کی شروع میکنین؟؟؟؟؟؟؟

fada19990

New member
بجه هاجونم لغات درس 1رو خوندم.بيشنهاد ميكنم از روش لايتنر بخونيد.اينجوري ديكه نياز به دوره نيست.

بالا