سلام دوست عزیز...منم میخام با شما شروع کنم از شنبه
فقط یه سوال داشتم میایم اینجا گزارش میدیم که تا کجا خوندیم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنی کوشا جان!!!
سلام بچه ها
من تازه عضوشدم
هنوزشروع نکردم برای ارشد
امیدوارم دیرنشده باشه
الان مصمم مصمم هستم بخونم
یه سوال فنی میشه اول امتحان کنم ببینم میتونم ازپس دودرس درهفته بربیام یانه بعداعلام امادگی کنم؟؟
من میخام به درسای دیگه لطمه نخوره به علاوه که هفته سه روزبایدسرکارهم برم
سلام.بله.اگه نتونستید یک درس در هفته بخونید و مثه بقیه گزارش کار بدید
سلام کوشا جان ... میشه لطفا اسم دقیق کتابت با نویسنده و انتشاراتشو بگی؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم:thanks:
سلام.اسم کتاب هست essential words for the toefl.کتاب معروفیه.همه جا میتونید پیداش کنید.منتها چون من کتابشو خریدم سایتی رو نمیشناسم که بتونید کل کتابو راحت دانلود کنید.لینک دانلود ویرایش چهارم توسط دوستان در صفحات قبل قرار داده شده
سلام من 2 نسخه دارم که هر کدوم لغات درس اولش متفاوته.میشه بگین واسه شما چه لغاتیه? من چیکار کنم?
اره فقطwide ideal نیستن...بجاشون valid withdraw هستن...اره کمی سادن...منم موندم چون تو کتاب ایناییکه گفتم هستن ولی تو این سایتhttp://quizlet.com اوناییکه شما گفتین هستن...............:21:50):abrupt acceptable acclaim actually adverse advice attractive autonomous disapproval disruptive haphazardly ideal persistent wide abroard
درس یک من این کلماته، من تعجب می کنم اینا خیلی ساده است ولی اون یکی کتاب تافلی که دارم خیلی سطح لغاتش بالاتره..:shocked: . رویا واسه شماهم همیناست یا چیز دیگه?
سلام دوستان. کتابش از رضا دانشوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم هستم.از کی شروع میکنین؟؟؟؟؟؟؟