میشه بگین چه کتابی بگیرم؟ کتاب لغات ضروری تافل توش متن هم داره؟؟
سلام منم هستم.6درس از اخر خوندم بقیه رو از اول با شما شرو میکنم، منم مثل رویا جون فقط لغتاشو دارم، واسه همین روزای دیگه بجای متنها لغات لزگی رو میخونم.
سلام دوستان منم هستم.پرانرژی:ad54ad:
سلام دوستان
من هم هستم
به نام خداسلام. اشخاصی که دوس دارن کتاب لغات ضروری تافل رو تا اخر آذر ماه یک دور بخونن بیاین اینجا.:ad54ad:
شروع از شنبه 16 شهریور 92
با توجه به اینکه این کتاب 30 درس داره اگه هر هفته دودرس بخونیم تا اخر اذر یک دور تموم میشه.جمعه ها رو هم میذاریم واسه مرور لغات و عقب ماندگی های احتمالی.
امیدوارم بتونیم به یاری همدیگه مطابق برنامه پیش بریم:28:
(اگر فکر میکنید برنامه سنگین هست از نظرات شما استقبال میشه)
یه سوال.کسی لینک دانلود کتاب تافل داره؟؟؟؟میخوام متناش پرینت کنم.
خیلی نظرتون عالیهیک راهنمایی برای خوندن درس زبان دارم براتون.بهتره درسی مثه زبان رو به صورت تیکه تیکه در طی روز بخونید.مثلا اگر دو ساعت در روز به زبان اختصاص دادین این دو ساعتو یک جا نخونید.چون ازین درس زده میشین و احتمال یادگیری پایین میاد.
بهتره دو ساعت رو به 4 تا نیم ساعت تقسیم کنید.و بین این نیم ساعت ها درسای دیگه رو بخونید.وقتی تنوع رو وارد کارتون میکنید مطالعه لذت بخش میشه.
هر درس 15 لغت داره، میتونید 5 تا لغت و مثالاشو صبح، بعد از ظهر و شب اختصاص بدین که رو هم میشه 15 تا.بعد روز بعدش برین سراغ 10 تا ریدینگ های کوتاهی که داخل کتاب هست. و اون هم به همین صورت تقسیم بندی کنید.البه این برنامه خودمه و هرکس به طبع خودش بهتر میدونه که چه طور یه درسو بهتر میفهمه. سعی کنید تا اخر هفته هردو درس رو بخونید.باز هم اگه چیزی به ذهنم رسید براتون مینویسم.با ارزوی موفقیت ...
یه سوال.کسی لینک دانلود کتاب تافل داره؟؟؟؟میخوام متناش پرینت کنم.
بچها روزي چن درس ميخونيد؟
این لینک کتاب اما ویرایش 4 رو داشتم :smiliess (12):
آپلود , آپلود عكس , آپلود سنتر , آپلود فايل , آپلود دائمي
سلام بچه ها.منم هستم.
سلام
ممنون که لینکش رو برای بچه ها گذاشتی خیلی از بچه ها کتاب رو نداشتن.
فقط عزیزم میشه لطف کنی بگی از کجاش باید دانلود کنیم؟؟؟؟!!!!
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییی.لطف کردی:rose:این لینک کتاب اما ویرایش 4 رو داشتم :smiliess (12):
آپلود , آپلود عكس , آپلود سنتر , آپلود فايل , آپلود دائمي