بپه ها به نظرتون براى وزارت علوم چى بخونم؟؟ واقعا نميدونم زبان علوم چى بخونم
ببین شما منابع رو ببین چیان، کتاباشون رو یا تهیه کن اول لغاتشون رو بخون یا نخواستی پی دی اف لغاتشون رو بردار و بخونشون. داخل سایت هست. طریقه خوندن هم روزی حداقل 20 لغت با جعبه لایتنر. کم کم هم به تعدادش اضافه می کنی.
برای شروع با لغات تافل شروع کن، کم کم خودت متوجه میشی دایره لغاتت رو با چی گسترده کنی..
بعد یه مدت که به زبان خوندن عادت کردی متن و تست زدن هم مداوم بهش اضافه می کنی. فقط یا نباید زبان بخونی یا میخونی حتی 1 روز هم خوندنت قطع نشه. اونایی که نتیجه گرفتن مداوم و مستمر خوندن.
من دارم از این فایل 800 لغت ضروری که تو سایت گذاشته بودین می خونم.اشکال که نداره؟فلش کارتشو هم دارم.فکر نمیکنم فرقی کنه.فرق میکنه؟
هیچ فرقی نداره.. لغت لغته.. شما وقتی نری سر جلسه کنکور، نصف لغاتی که اونجا به چشت میخوره چه تو متن چه تو ووکب، نصفشون خارج از منابعه!!!
پس برد با کسیه که اول با لغات منابع شروع کنه.. بعد کم کم دایره لغاتش رو بیشتر کنه.. از هرجا میرسه لغات جمع کنه و بخونه.
مثلن وقتی روزی 20 تا لغت میخونی بعد 1 ماه نیاز پیدا می کنی به متن کار کردن.. کتاب لزگی رو باز می کنی متنش رو بخونی و تستاش رو بزنی.. یهو 10 لغت جدید اضافه میشه.. اینطوری کم کم دایره لغاتت گسترده تر میشه.
نگرد دنبال اینکه این لغات خوبه بخونم یا خوب نیست، فقط بخون، هرچی دم دستت میرسه بخون.
210 روز وقت داری، روزی 20 تا هم نخونی میشه 4200 تا لغت!!! کسی که دایره لغاتش 4200 تا باشه و متن و تست هم در کنارش کار کرده باشه زبانش رو تو کنکور عالی میزنه.
همین لزگی پره از لغت مفیده.. نگاه هم نکن به لغات داخل سایت، لغات داخل کتاب لزگی 3 برابر لغات آماده شده داخل سایه.