سلام.همش 5 روزه زیاد سخت نگیرید
خوب من این ترم فقط 9 واحد داشتم ک امتحانام زود تموم میشن.نه،کارآموزی باید تو بیمارستان های تحت نظر خود دانشگاه باشه و در ضمن دانشگاه شهر خودم علوم ازمایشگاهی ورودی 90 نداره ک بخوام باهاشون هم دوره شم،در واقع از شانس بد من از سال 91 پذیرش داشت برای ع.آز.
سلام بچه ها من بین ویروس و بیوشیمی موندم. دوتاشو دوس دارم. از الان میخوام شرو کنم برا ویروس میرسم؟؟؟منابع چیا هست؟؟؟
:13::13:من قارچ رو تموم کرده بودم،بیوشیمی هم نصفه بود
بله من یکی از دوستام رو مجبور کردم تو این مدت شروع کنه بخونه و همش میگفتم 5 ماه وقت داری اما الان 4 ماه اگه قبول نشه واویلا میشه ..اما بازم به نظر من اگه تلاش کنیم حتما قبولیم ...
حس ششم خیلی خوبی دارین ..افرین ..البته برای من هم خیلی خوشحال کننده بود حذف قارچ ..اما ضریب ویروس کمه ..ولی یه نکته دیگه اینکه در کل ما تعداد درس هایی بیشتری با ضریب بالا داریم نسبت به بچه های میکروب که باعث میشه تو رقابت ما جلوتر باشیم ..
خواهش می کنم. البته همش حس ششم نیست! مقداری هم اطلاعات از اینور و اونور بمون می رسه.
ولی این که ما تو رقابت جلوتر باشیم و درسای ضریب دار ما بیشترن خیلی قابل قبول نیست! از این لحاظ که باکتری ها ضرایبشون تقریبا شبیه ضرایب ما هست فقط کافیه علاوه بر درسای خودشون یه ویروسی رو روش سرمایه گذاری کنن، اون موقع دیگه میشن رقیب سرسخت ویروس شناسی ها!
اگه یه عقلی کنن و مورای رو دوباره به رفرنس های ویروس اضافه کنن و ضریب ویروس رو بالاتر ببرن خیلی بهتر میشه.
به نظرتون با این درصدا میشه قبول شد جاش مهم نیست.
ویروس70 درصد
ایمنی 60 درصد
زبان 10 درصد
انگل 40 درصد
باکتری 30 درصد
سلولی و مولکولی 10 درصد