مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

moein1369

New member
حالا زمان همه چی رو ثابت میکنه/ . امیدوارم همین طوری باشه که شما میگید. سلولی که ترس نداره. ناسلامتی 2 تا کتاب کم شده ها

love virology

New member
ما نگفتیم ترسه برای بعضی از دوستان شو ک بوده / در ضمن ناسلامتی دارید جاووتز و مورای میخونید دیگه ترسی نداشته باشید غیر از بچه های ویروس بتونن بالا بزنن / امیدواررم در اخر هرکس رشته مورد علاقش پذیرفته بشه / شاد باشیددددد

ROJO

New member
خیلی خوب شده یکم شبیه شده ب مواد امتحانی دکترا

قارچم خیلی بی ربط بود، ب امید روزی ک انگلم حذف بشه lool

یهو تعداد درسای ویروس از میکرب کمتر شد:whistle:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Hamidvet

b.nafas

New member
خیلی خوب شد که قارچ حذف شد ...فقط من نمی دونم با این همه کتاب چیکار کنم ..اما از طرفی سلولی ضریبش بالاست 1.5 و ازمون زودتر برگزار میشه ...اما در کل به نظر من بد نشد ...ایشالله همه موفق باشید بچه ها :rose:

Ashvini

New member
برای سلولی مولکولی چه کتاب خلاصه ای بخرم؟؟؟ هیچ منبعی ندارم

sara77

New member
امیدوارم توی تعداد قبول شده ها دیگه تغیری ایجاد نکنن دیگه پذیرشم کم شه واویلاس

b.nafas

New member
بچه ها این زیاد خوب نیست که درس اصلی ما ویروس ضریبش 3 اما باکتری بچه های میکروب 5

کسی خبر نداره سلولی کدوم فصل ها مهمتره

vet lab sciences

New member
خدای من! طی این مدتی که اطلاعیه ها اومد تا زمان صدور دفترچه قصد داشتم قارچ رو هم حذف کنم که حذفش کردن!!
حدس میزدم یکسری از رشته ها از پذیرش ارشد بیوتکنولوژی حذف بشن که دقیقا همونم شد!!
دیگه کم کم داره خودمم باورم میشه، عضوی از سازمان سنجش هستم! ههه!

اما در کنار این خبرهای خوب، دوستان به موارد خوبی اشاره کردن از جمله پایین بودن ضریب درس اصلی یعنی ویروس که اصلا خوب نیست و خبر ناخوشایند دیگه این که آزمون دیگه خیلی میخوا زود برگزار بشه!! اردیبهشت خیلی زوده!! مقداری برنامه هام رو تحت الشعاع قرار داده متأسفانه!

b.nafas

New member
بله من یکی از دوستام رو مجبور کردم تو این مدت شروع کنه بخونه و همش میگفتم 5 ماه وقت داری اما الان 4 ماه اگه قبول نشه واویلا میشه ..اما بازم به نظر من اگه تلاش کنیم حتما قبولیم ...
حس ششم خیلی خوبی دارین ..افرین ..البته برای من هم خیلی خوشحال کننده بود حذف قارچ ..اما ضریب ویروس کمه ..ولی یه نکته دیگه اینکه در کل ما تعداد درس هایی بیشتری با ضریب بالا داریم نسبت به بچه های میکروب که باعث میشه تو رقابت ما جلوتر باشیم ..

saeeda

New member
به نظرتون با این درصدا میشه قبول شد جاش مهم نیست.
ویروس70 درصد
ایمنی 60 درصد
زبان 10 درصد
انگل 40 درصد
باکتری 30 درصد
سلولی و مولکولی 10 درصد

saeeda

New member
حالا که چندتا درس حذف کردن برای قبولی باید درصدای درسای دیگرو بیشتر کنیم.

vet lab sciences

New member
سلام.همش 5 روزه زیاد سخت نگیرید
خوب من این ترم فقط 9 واحد داشتم ک امتحانام زود تموم میشن.نه،کارآموزی باید تو بیمارستان های تحت نظر خود دانشگاه باشه و در ضمن دانشگاه شهر خودم علوم ازمایشگاهی ورودی 90 نداره ک بخوام باهاشون هم دوره شم،در واقع از شانس بد من از سال 91 پذیرش داشت برای ع.آز.

از شانس بد ما هم، 4واحد از واحدای کارآموزیمون که مختص دامپزشکی هست رو حتما باید تو دانشکدمون بگذرونیم (یعنی بمونیم همدان) که 2-3 هفته بیشتر طول نمی کشه ولی این که این دو سه هفته چه موقعی از ترم بعد باشه، خدا عالمه!!:dadad4:

خوش به حالتون که 9 واحد داشتین. حالا نمی دونم خودتون 9واحد برداشتین یا دانشگاه 9واحد براتون ارائه داده؟! و تاریخ شروع امتحاناتتون از کی بوده؟

vet lab sciences

New member
سلام بچه ها من بین ویروس و بیوشیمی موندم. دوتاشو دوس دارم. از الان میخوام شرو کنم برا ویروس میرسم؟؟؟منابع چیا هست؟؟؟

سلام. خانم دکتر اگر دکترای عمومی تون رو گرفتید پیشنهاد می کنم همون رزیدنسی و فلوشیپ خودتون رو ادامه بدید.
ولی از بین ویروس و بیوشیمی پیشنهاد می کنم همون بیوشیمی بالینی رو بخونید چون مشکلاتی که امروزه تو جامعمون هست بیشتر تو حوزه بیوشیمی هست تا ویروسی. پس نتیجتا تو بیوشیمی دغدغه کمتری برای پیدا کردن کار دارید.

vet lab sciences

New member
:13::13:من قارچ رو تموم کرده بودم،بیوشیمی هم نصفه بود

دقیقا همون اشتباهی رو کردین که نرجس خانم انجام داد!! شما با توجه به این که سال اولی هستین باید درصدای قبولی امسال رو میدیدین بعد میومدید طبق اون برنامه میریختین. یعنی سرمایه گذاری زیاد رو درسای ضریب دار، بعدش اگر و اگر وقت اضافه اوردین میذاشتین رو ضریب یکیا. اینجوری وقتتون هم سوخت نمیشد!
حالا بازم عیب نداره، کارتون سخت شده ولی شدنیه باید یه مقدار تلاشتونو از حدی که براش متصور هستین، بیشتر کنین.

vet lab sciences

New member
بله من یکی از دوستام رو مجبور کردم تو این مدت شروع کنه بخونه و همش میگفتم 5 ماه وقت داری اما الان 4 ماه اگه قبول نشه واویلا میشه ..اما بازم به نظر من اگه تلاش کنیم حتما قبولیم ...
حس ششم خیلی خوبی دارین ..افرین ..البته برای من هم خیلی خوشحال کننده بود حذف قارچ ..اما ضریب ویروس کمه ..ولی یه نکته دیگه اینکه در کل ما تعداد درس هایی بیشتری با ضریب بالا داریم نسبت به بچه های میکروب که باعث میشه تو رقابت ما جلوتر باشیم ..

خواهش می کنم. البته همش حس ششم نیست! مقداری هم اطلاعات از اینور و اونور بمون می رسه.
ولی این که ما تو رقابت جلوتر باشیم و درسای ضریب دار ما بیشترن خیلی قابل قبول نیست! از این لحاظ که باکتری ها ضرایبشون تقریبا شبیه ضرایب ما هست فقط کافیه علاوه بر درسای خودشون یه ویروسی رو روش سرمایه گذاری کنن، اون موقع دیگه میشن رقیب سرسخت ویروس شناسی ها!
اگه یه عقلی کنن و مورای رو دوباره به رفرنس های ویروس اضافه کنن و ضریب ویروس رو بالاتر ببرن خیلی بهتر میشه.

mit

New member
با سلام
دوستان منابع ارشد ویروس و میکروب رو می تونید به من بگید چون زیست شناسی هم اضافه شده و ژنوم ویروس حذف شده .
Untitled.png

b.nafas

New member
خواهش می کنم. البته همش حس ششم نیست! مقداری هم اطلاعات از اینور و اونور بمون می رسه.
ولی این که ما تو رقابت جلوتر باشیم و درسای ضریب دار ما بیشترن خیلی قابل قبول نیست! از این لحاظ که باکتری ها ضرایبشون تقریبا شبیه ضرایب ما هست فقط کافیه علاوه بر درسای خودشون یه ویروسی رو روش سرمایه گذاری کنن، اون موقع دیگه میشن رقیب سرسخت ویروس شناسی ها!
اگه یه عقلی کنن و مورای رو دوباره به رفرنس های ویروس اضافه کنن و ضریب ویروس رو بالاتر ببرن خیلی بهتر میشه.

درسته همینطوره ..به خودم دلداری دادم دیگه :tsimuzpzwoap1t9y3o7...اما مهم نیست من همه ی تلاشم برای ویروس بود همینم ادامه میدم ..

vet lab sciences

New member
به نظرتون با این درصدا میشه قبول شد جاش مهم نیست.
ویروس70 درصد
ایمنی 60 درصد

زبان 10 درصد
انگل 40 درصد
باکتری 30 درصد
سلولی و مولکولی 10 درصد

بله میشه چون درسای قرمز رنگ که منظور مهم هستن رو درصدای نسبتا خوبی نوشتید.
جاشم احتمالا یا کرمان باشه یا مشهد و یا گلستان.
اگه سلولی یا زبان (مخصوصا) یکیشون یه خورده بالاتر باشه (30 یا 40)، شک نکنید که رازی قبولید، اگه زبان و سلولی دوتاشون در حد 40 بشن تهرانه اگر ظرفیتا نیاد پایین تر.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا