مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
شرایط قبولی سخت تر شد سخت / احتمالا سوالات کم میکنن دیگه بدتر/ ولی دوستان بخونید ادامه بدین دلسرد نشیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

بر چ اساس میگید شرایط قبولی سخت شد?! بر اساس حذف ی دو تا درس یا اینکه دو رشته همزمان میشه امتحان داد!?
مطمئنا داوطلبی ک تا الان خودشو برا ی رشته اماده کرده از شخص دیگه ای ک ب عنوان رشته دوم الان گوشه نگاهی ب اون داره ی سر و گردن بالاتره و اگه جا نزنه بالاتر میمونه، هوووم?!

حتی اگه کسی تا الان از ی واحدیا فوکوسش رو بیوشیمی بوده هم نباید دلسرد بشه بالاخره این اتفاقات تو همه امتحانا ممکنه بیوفته
همین فرد رو تصور کنید ک میرفت سر جلسه و اونقدر سوالای بیو سخت میومد ک میگف کاش وقتمو گذاشته بودم مثلا روی انگل شناسی

اینکه سلولی هم اضاف شده اولا شرایط برا همه یکیه ثانیا بازم کسی بخواد با بیس سلولی خوب اضاف شه خوب شما از اول میخواستی ویروس بدی ویروستو مثلا 100 میزنی ان شاالله;)

بابت این اتفاقات مسخره هم ناامید نشین تو این سیستم همه چیز شدنیه و اینکه هیچوقت هیچوقت هیچوقت هیچ تلاشی بی جواب نمی مونه

پ.ن: امیدوارم بیوشیمی واسه دکترا هم حذف شه :)))

vet lab sciences

New member
خسته نباشی !!!
:riz481:
آقای علیرضا یعنی چی خسته نباشین؟؟؟؟ سلامت باشین.
آدمو ناامید میییکنیییید. من گریه ام گرفته :sadsmiley:
یعنی قبول نمییشم؟
نه این که قبول نمیشید، منظورشون اینه که کارتون خیلی سخت شده!:tsimuzpzwoap1t9y3o7 ولی میشه.
یعنی بر فرض اگه مایی که زودتر شروع کردیم خوندن، بخوا روزی مثلا 7 ساعت مفید بخونیم شما باید حداقل 2-3 ساعت بیشتر از ما بخونی تا بمون برسی.
این مایی که میگم منظور داوطلبان سرسخت ویروس شناسی هستند، حالا چه اونایی که تو این انجمن خطرناک بودنشو بروز دادن و چه اونایی که سال دومی هستن و تو م.و.س.س.ات آموزشی دارن ک.ل.ا.س میرن یا آزمون میدن و به نوعی دارن خودزنی به شیوه درس خوندن می کنن!!! و خدا میدونه چند نفر هستن!!!

اما برای مثال اینایی تو این انجمن خطرناک هستند و یا می تونن باشن رو تو ذهن داشته باشید:
1- moein1369 خیلی تو این انجمن نمیا ولی معلومه ازون خطرناک ها هستش!! خطرناک بودن رو می تونید از لابلای نوشته هاش و حضور کمش حس کنید.
2- narjes1992 ایشون هم همینطور، طبق مکاتبات خصوصی ای که با ایشون داشتم فهمیدم که نه واقعا جدی هستند!
3- b.nafas فعلا حس نمی کنم رقیب سرسختی باشن چون طبق اطلاعاتی که تا الآن از خودشون بروز دادن روی درس های ضریب یکی سرمایه گذاشتن یا بهتر بگم گذاشته بودن، اما اگه از این بعد برنامشون فوکوس و شیفت بشه رو درسای ضریب دار مطمئنا رقیب سرسختی خواهند شد (حس می کنم سال دومی باشن ایشون، با داشتن وقتی زیادتر از ما سال اولی ها)
4- virologist93 ایشون هم فوق العاده کم میان اینجا، اطلاعات زیادی ازشون در دسترس نیست، اما حس می کنم جدی باشن ایشون.
5- Ashvini ایشون هم مثل virologist93.
6- و اما یکی دوتا دیگه هستند که کاری با همدیگه نداریم ولی فوق العاده خطرناک هستن!

love virology

New member
بر چ اساس میگید شرایط قبولی سخت شد?! بر اساس حذف ی دو تا درس یا اینکه دو رشته همزمان میشه امتحان داد!?
مطمئنا داوطلبی ک تا الان خودشو برا ی رشته اماده کرده از شخص دیگه ای ک ب عنوان رشته دوم الان گوشه نگاهی ب اون داره ی سر و گردن بالاتره و اگه جا نزنه بالاتر میمونه، هوووم?!

حتی اگه کسی تا الان از ی واحدیا فوکوسش رو بیوشیمی بوده هم نباید دلسرد بشه بالاخره این اتفاقات تو همه امتحانا ممکنه بیوفته
همین فرد رو تصور کنید ک میرفت سر جلسه و اونقدر سوالای بیو سخت میومد ک میگف کاش وقتمو گذاشته بودم مثلا روی انگل شناسی

اینکه سلولی هم اضاف شده اولا شرایط برا همه یکیه ثانیا بازم کسی بخواد با بیس سلولی خوب اضاف شه خوب شما از اول میخواستی ویروس بدی ویروستو مثلا 100 میزنی ان شاالله;)

بابت این اتفاقات مسخره هم ناامید نشین تو این سیستم همه چیز شدنیه و اینکه هیچوقت هیچوقت هیچوقت هیچ تلاشی بی جواب نمی مونه

پ.ن: امیدوارم بیوشیمی واسه دکترا هم حذف شه :)))

سخن شما متین / ولی ازمون برای من معنی نداره من ازمون دیگه نمیدم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

zahra.e

New member
بچه ها یعنی وقت کمه من نمیتونم ویروس تهران قبول شم؟؟؟

b.nafas

New member
بچه ها یعنی وقت کمه من نمیتونم ویروس تهران قبول شم؟؟؟

اگر تلاش کنی چرا نه ..اما یه توصیه می کنم اینم اینکه انقدر نگو تهران یا نه یا کدوم شهر مخصوصا الان که امار درستی از رقیبها نداریم و معلوم نیست که چه اتفاقی قراره بیوفته شما درس بخون برنامه ریزی کن حتما قبول میشی به جای اینکه به فکر قبولی تو تهران باشی تمام وقت و انرژی رو بزار برای درس خوندن

b.nafas

New member
:riz481:

نه این که قبول نمیشید، منظورشون اینه که کارتون خیلی سخت شده!:tsimuzpzwoap1t9y3o7 ولی میشه.
یعنی بر فرض اگه مایی که زودتر شروع کردیم خوندن، بخوا روزی مثلا 7 ساعت مفید بخونیم شما باید حداقل 2-3 ساعت بیشتر از ما بخونی تا بمون برسی.
این مایی که میگم منظور داوطلبان سرسخت ویروس شناسی هستند، حالا چه اونایی که تو این انجمن خطرناک بودنشو بروز دادن و چه اونایی که سال دومی هستن و تو م.و.س.س.ات آموزشی دارن ک.ل.ا.س میرن یا آزمون میدن و به نوعی دارن خودزنی به شیوه درس خوندن می کنن!!! و خدا میدونه چند نفر هستن!!!

اما برای مثال اینایی تو این انجمن خطرناک هستند و یا می تونن باشن رو تو ذهن داشته باشید:
1- moein1369 خیلی تو این انجمن نمیا ولی معلومه ازون خطرناک ها هستش!! خطرناک بودن رو می تونید از لابلای نوشته هاش و حضور کمش حس کنید.
2- narjes1992 ایشون هم همینطور، طبق مکاتبات خصوصی ای که با ایشون داشتم فهمیدم که نه واقعا جدی هستند!
3- b.nafas فعلا حس نمی کنم رقیب سرسختی باشن چون طبق اطلاعاتی که تا الآن از خودشون بروز دادن روی درس های ضریب یکی سرمایه گذاشتن یا بهتر بگم گذاشته بودن، اما اگه از این بعد برنامشون فوکوس و شیفت بشه رو درسای ضریب دار مطمئنا رقیب سرسختی خواهند شد (حس می کنم سال دومی باشن ایشون، با داشتن وقتی زیادتر از ما سال اولی ها)
4- virologist93 ایشون هم فوق العاده کم میان اینجا، اطلاعات زیادی ازشون در دسترس نیست، اما حس می کنم جدی باشن ایشون.
5- Ashvini ایشون هم مثل virologist93.
6- و اما یکی دوتا دیگه هستند که کاری با همدیگه نداریم ولی فوق العاده خطرناک هستن!

vet lab عزیز چرا شکسته نفسی کردین شما هم یکی از بچه های قوی ویروس هستید خودتونو جا انداختین ...

vet lab sciences

New member
اگر تلاش کنی چرا نه ..اما یه توصیه می کنم اینم اینکه انقدر نگو تهران یا نه یا کدوم شهر مخصوصا الان که امار درستی از رقیبها نداریم و معلوم نیست که چه اتفاقی قراره بیوفته شما درس بخون برنامه ریزی کن حتما قبول میشی به جای اینکه به فکر قبولی تو تهران باشی تمام وقت و انرژی رو بزار برای درس خوندن

عطف به توصیه دوست عزیز b.nafas، پیشنهاد می کنم از پست 259 هم دیدن کنید. مرتبط با سوال شماست.
http://olumpezeshki.ir/thread13537-26.html

vet lab sciences

New member
vet lab عزیز چرا شکسته نفسی کردین شما هم یکی از بچه های قوی ویروس هستید خودتونو جا انداختین ...

خواهش می کنم. لطف دارید. حالا درسته میگیم قوت قلبمون ویروس، ایمنی و زبانه ولی در کل عددی نیستیم!

- - - Updated - - -

خواهش می کنم. لطف دارید. حالا درسته میگیم قوت قلبمون ویروس، ایمنی و زبانه ولی در کل عددی نیستیم!

zahra.e

New member
vet lab sciences vet lab sciences ویروس رو و ایمنیو از رو چی میخونید؟؟؟
قارچو باکتری چی؟

vet lab sciences

New member
ایمنی رو از روی ایمونولوژی برای کنکور (اگر وقت شد مقداری از ابوالعباس+ مقداری سرولوژی پاکزاد) به همراه تست i.q.b می خونم.
بقیه تا مشخص شدن ضرایب، دقیقا مشخص نیستند... .

virologist93

New member
سلام ب همگی
بعد یه غیبت طولانی اومدم
اول از همه بگم ک از اصلاحیه ای ک اومد تا حدودی خوشحال شدم!
چون هم از بیوشیمی و هم ژنتیک دل خوشی نداشتم،در ضمن همیشه بین میکروب و ویروس مردد بودم.
امتحاناتمون هم شروع شده تا ۱ بهمن تموم میشه،بعدش ی سر میرم خونه ولی برگردم باید جدی تر شروع کنم چون احساس می کنم ی کم کمکاری کردم،البته امیدوارم با 16 واحد کارآموزی بتونم!!

saber_bacteria

New member
ﺣﻖ ﺧﻮری ﻓﺎﺣﺶ از رﺷﺘﻪ ﻫﺎی ﭘﯿﺮاﭘﺰﺷﮑﯽ ﺑﻪ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﻃﺮح در آزﻣﻮن ارﺷﺪ _94 ﻓﻘﻂ ﯾﮑﺒﺎر ﻗﺒﻞ ﻃﺮح
ﺣﻖ ﺧﻮری ﻓﺎﺣﺶ از رﺷﺘﻪ ﻫﺎی ﭘﯿﺮاﭘﺰﺷﮑﯽ ﺑﻪ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﻃﺮح در آزﻣﻮن ارﺷﺪ _94 ﻓﻘﻂ ﯾﮑﺒﺎر ﻗﺒﻞ ﻃﺮح ﻣﯿﺘﻮاﻧﯿﺪ آزﻣﻮن دﻫﯿﺪ !
ﻃﺒﻖ اﻋﻼم ﻣﺮﮐﺰ ﺳﻨﺠﺶ ﭘﺰﺷﮑﯽ و اداره ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻧﯿﺮوی اﻧﺴﺎﻧﯽ ﻃﺮح
از ﺳﺎل 94 دﯾﮕﺮ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن رﺷﺘﻪ ﻫﺎی ﭘﯿﺮاﭘﺰﺷﮑﯽ اﻋﻢ از ﻋﻠﻮم آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ، ﭘﺮﺳﺘﺎری ، اﺗﺎق ﻋﻤﻞ ، ﻫﻮﺷﺒﺮی و دﯾﮕﺮ رﺷﺘﻪ ﻫﺎی ﻃﺮح دار ﻓﻘﻂ ﯾﮑﺒﺎر ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﻨﺪ ﻗﺒﻞ از ﻃﺮح در آزﻣﻮن ارﺷﺪ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪ
اﯾﻦ در ﺣﺎﻟﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺳﺎزﻣﺎن ﻧﻈﺎم وﻇﯿﻔﻪ اﯾﻦ ﻓﺮﺻﺖ را ﺑﻪ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻣﯿﺪﻫﺪ ﮐﻪ ﯾﮑﺒﺎر ﺑﻪ ﻋﻨﻮان داﻧﺸﺠﻮی ﺗﺮم آﺧﺮ و ﯾﮑﺒﺎر ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ در آزﻣﻮن ﻫﺎی ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﻣﻘﺎﻃﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺸﻮری ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪ .
ذﮐﺮ اﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﻫﻢ ﻻزم اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻓﺰاﯾﺶ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻫﺎی ﭘﺬﯾﺮش رﺷﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺬﮐﻮر درﻣﻘﺎﻃﻊ ﮐﺎرداﻧﯽ و ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻫﺎی دوﻟﺘﯽ و آزاد ﺳﺮاﺳﺮ ﮐﺸﻮر ﺑﻪ ﻃﻮر ﻗﻄﻊ ﻫﯿﭻ ﮐﻤﺒﻮدی از ﻧﻈﺮ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻧﯿﺮوی ﻃﺮح اﺣﺴﺎس ﻧﻤﯿﺸﻮد ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺎ اﺷﺒﺎع روﺑﺮو
ﻫﺴﺘﯿﻢ .
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻗﺎﻧﻮن ﺟﺪﯾﺪی ﮐﻪ ﮔﻮﯾﺎ اﯾﻦ دوﺳﺘﺎن در وزارت ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺑﯿﻦ ﺧﻮدﺷﻮن ﺗﺼﻮﯾﺐ ﮐﺮدﻧﺪ ﻓﻘﻂ ﯾﮑﺒﺎر ﻗﺒﻞ ﻃﺮح اﯾﻦ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻣﯿﺘﻮاﻧﻨﺪ در آزﻣﻮن ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪ
و اﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﺑﺎﻋﺚ ﻧﺨﺒﻪ ﮐﺸﯽ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ ﭼﺮا ﮐﻪ ﺑﺴﯿﺎری از داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن اﯾﻦ رﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﺑﺎ اﻧﮕﯿﺰه ﻫﺎی ﺑﺴﯿﺎر ﺑﺎﻻ ﺑﺮای اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ وارد رﺷﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺬﮐﻮر ﺷﺪه اﻧﺪ
وﻟﯽ ﻋﻤﻼ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺳﺪ ﺑﺰرگ ﺑﻪ ﻧﺎم ﻃﺮح ﻣﻮاﺟﻬﻪ ﺷﺪه اﻧﺪ .
ﺣﺎل ﺗﺼﻤﯿﻢ اﯾﻦ ﺑﺎ ﺧﻮد ﺷﻤﺎﺳﺖ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﭘﯿﺮاﭘﺰﺷﮑﯽ ﮐﻪ اﺟﺎزه ﺑﺪﯾﺪ ﺣﻘﺘﺎن ﺧﻮرده ﺷﻮد ﯾﺎ ﻧﺸﻮد
ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﯾﮏ اﻋﺘﺮاض دﺳﺘﻪ ﺟﻤﻌﯽ ﺑﺘﻮان ﮐﺎری ﮐﺮد
ﺗﻤﺎم ﺣﺮف ﻣﺎ اﯾﻦ اﺳﺖ : دوﺑﺎر آزﻣﻮن ﻗﺒﻞ ﻃﺮح ، ﯾﮑﺒﺎر ﺑﻪ ﻋﻨﻮان داﻧﺸﺠﻮی ﺗﺮم آﺧﺮ و ﯾﮑﺒﺎر ﯾﻪ ﻋﻨﻮان ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ،
آﯾﺎ اﯾﻦ ﺧﻮاﺳﺘﻪ ﻏﯿﺮ ﻣﻨﻄﻘﯽ اﺳﺖ ؟

لطفا با به اشتراک گذاری این لینک به ما کمک کنید ما نیازمند کمک شما هستیم.
اتحاد اتحاد و اجتماع پیراپزشکان کشور

http://olumpezeshki.ir/thread15597.html

vet lab sciences

New member
سلام ب همگی
بعد یه غیبت طولانی اومدم
اول از همه بگم ک از اصلاحیه ای ک اومد تا حدودی خوشحال شدم!
چون هم از بیوشیمی و هم ژنتیک دل خوشی نداشتم،در ضمن همیشه بین میکروب و ویروس مردد بودم.
امتحاناتمون هم شروع شده تا ۱ بهمن تموم میشه،بعدش ی سر میرم خونه ولی برگردم باید جدی تر شروع کنم چون احساس می کنم ی کم کمکاری کردم،البته امیدوارم با 16 واحد کارآموزی بتونم!!

سلام. خوش به حالتون 1 بهمن تموم میشه. 5روز از ما میوفتید جلوتر!
برا ما که خیلی داغونه! 17واحد رو صرفنظر از پروژه، تو 2هفته داریم امتحان میدیم!!! اونوقت امتحانات ترم قبلمون 23 روز طول کشید، حتی به ماه رمضون هم کشید!!! (اشاره ای به سیستم آموزشی غیرقابل انعطاف دانشگاه بوعلی سینای همدان!)
ما هم 16 واحد کارآموزی داریم. یک سوال: مگه برای انجام کارآموزی بتون انتقالی نمیدن که برید شهر خودتون؟!

virologist93

New member
سلام. خوش به حالتون 1 بهمن تموم میشه. 5روز از ما میوفتید جلوتر!
برا ما که خیلی داغونه! 17واحد رو صرفنظر از پروژه، تو 2هفته داریم امتحان میدیم!!! اونوقت امتحانات ترم قبلمون 23 روز طول کشید، حتی به ماه رمضون هم کشید!!! (اشاره ای به سیستم آموزشی غیرقابل انعطاف دانشگاه بوعلی سینای همدان!)
ما هم 16 واحد کارآموزی داریم. یک سوال: مگه برای انجام کارآموزی بتون انتقالی نمیدن که برید شهر خودتون؟!

سلام.همش 5 روزه زیاد سخت نگیرید
خوب من این ترم فقط 9 واحد داشتم ک امتحانام زود تموم میشن.نه،کارآموزی باید تو بیمارستان های تحت نظر خود دانشگاه باشه و در ضمن دانشگاه شهر خودم علوم ازمایشگاهی ورودی 90 نداره ک بخوام باهاشون هم دوره شم،در واقع از شانس بد من از سال 91 پذیرش داشت برای ع.آز.

dr.ailin

New member
سلام بچه ها من بین ویروس و بیوشیمی موندم. دوتاشو دوس دارم. از الان میخوام شرو کنم برا ویروس میرسم؟؟؟منابع چیا هست؟؟؟

love virology

New member
قارچ هم حذف شد اخیش / امیدواررررررررررم همگاااااااااااااان پیروز باشند

moein1369

New member
سلام به دوستان. اوضاع فک نکنم به نفعمون شده باشه با ای ضرایب. چون تو هر رشته درس اصلیش ضریبش بالاست. و فقط رشته ویروس درس اصلیش که همون ویروسه کمترین ضریب رو نسبت به بقیه داره..... اصلا اوضاع بنظر خوب نمیاد واسمون....

love virology

New member
نخیرم دوست عزیز خیلی ها هنوز ویروس و ایمنی شروع نکردن در گروه های دیگه میگم / ویرو جان بهداشت دیگه هی سرکار میزاره/ قارچ ضریبش صفر شد برای شرکت کنندگان ویروس / از سلولی نترسید حتما حتما بخونید حتی شده خلاصه جزئی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا