مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
هر امتحانی سوال سخت و اسون داره، اسوناشو ک همه بلدن، سختاشو ببینم کی میتونه جواب بده ;)
در ضمن من دکترای ویروسو با خود ویروس مقایسه میکنم، بازم ب نسبت فارغ التحصیلاش ظرفیت خیلی خیلی کمه ، شما چندنفرو میشناسی ک ی راست phd قبول شده باشن،پارسالو میگم ن سال قبلش ک ظرفیت بیشتر بوده... الان سال بالاییا کلیاشون موندن، همینجوری مشتی ک نیس ، تلاش و سواد میخواد:smiliess (10):

vet lab sciences

New member
خدا وکیلی کدوم Ph.D ویروس سخت تر و جذاب تره؟! مدرس یا بهداشت؟
مسلما مدرس.
نمیخوام اظهار برتری و درس خونی کنم اما ببینید گفتم سوالات رو با "دقت" آنالیز و مقایسه کردم. شما چقدر مفهومیت و بروز بودن تو آزمون پارسال ویروس بهداشت می بینید! مسلما خیلی کم. مثالی از سوالات 92 برای قضاوت بهتر میارم. برای مثال تو Ph.D مدرس یه نمونش رو میگم: از وکتورهای رتروایرال و آدنووایرال سوال اورده شده، خب شمایی که داری ارشد میخونی و نمیدونم سر کلاساتون مولکولی درس میدن یا نه همین آموخته هاتون تکرار میشه، بهتر میتونی درک کنی که این تیپ سوالات نشون دهنده ی ذهنیت بروز و مفهومی اساتید طراح سوال این دانشگاهه.
اما Ph.D بهداشت چی! حالا اگه نگیم همشو ولی اکثرشو میشه با تکست و ترجمه همین رفرنس های ارشد جواب داد!!! دیگه خودتون حساب کنید چقدر وضعیت طراحی سوال تو "ویروس" بهداشت_ارشد و دکتری_ (نه رشته ایمنی) داغونه!

خب شاید به هزار و یک دلیل سال بالاییا قبول نشدن! شاید نحوه سرمایه گذاریشون بر روی مواد امتحانی Ph.D غیر منطقی و افراط گرایانه روی یک درس بوده و تو درس دیگه کم زدن. شاید رزومه قوی ای نداشتن. شاید مشکلات زندگی بشون اجازه نداده که درست درمون درس بخونن و و و. وگرنه آزمون Ph.D ویروس بهداشت شایسته ی محک زدن اطلاعات دانشجوی بروز، سختکوش و وایرال فریک! مقطع کارشناسی ارشد نیست.
:smiliess (10)::riz304:

ROJO

New member
"شمایی ک داری ارشد میخونی..." اگه با منی باید بگم ک 5 واحد مولکولی ومهندسی ژنتیک و ژنتیک میکروارگانیسم ها دارم ، از بهداشتم خیلی راضیم! از علوم بهتره هر چی باشه، شما برو علوم ک عشق علومی هههههه

در ضمن همه دیگه اینجا با اخلاقیات شما اشنا هستن ک میخوای همچیو بکوبی و فقط خودتو علامه میدونی،
از نظر من این بحث تموم شدس، من ب ی نفر میخواستم ج بدم ک دادم.

vet lab sciences

New member
چه عصبانی!
نخیر سوء تفاهم شده منظورم این نبود که از لحاظ مولکولی چیزی بارتون نیست! منظورم این بود که مسلما شمایی که ارشد داری میخونی درکت بالاتر هست و بهتر میفهمی من چی میگم.
من کجا عشق علومم! من میگم مدرس حالا یا علومه یا بهداشت.
با این اوضاع بازار کار و خرج زندگی دیگه فرقی نمیکنه علوم باشی یا بهداشت.

آقا من کجا همچیو میکوبم و چجور بگم خودمو علامه نمیدونم! اصن این واقعیات رو از من نمیخوای قبول کنی باشه عیب نداره، نظر استادمو که نمیتونی رد کنی که همین نظر منو داره و قطعا از من و شما، تجربیات و اطلاعاتش خیلی بالاتره.

بحثی نیست، گفتمانی علمی ست که به فراخور مطلبی بیان شده، صورت میگیره اتفاقا خیلی هم مفیده. حالا شما دوست نداری تو این گفتمان ها شرکت کنی، اجباری نیست، هر طور که دوست داری.
موفق و موید باشی.

narjes1992

New member
سلام. شما هم خسته نباشید.
ببین چند روز نبودم، هیچ کس پست این بنده خدا رو نه لایک کرده، نه جواب داده! گفتیم تحصیلات تکمیلی ولی نه دیگه تا این حد!
نمیدونم کسی براتون پیغام خصوصی کرده یا نه نرجس خانم ولی اگه سوالات رو ندارید بگید تا براتون بفرستم.

سلام .متشکرم.نه کسی برام پیغام خصوصی نداده.سوالات خرداد همین امسال رو میخوام .البته کلیدشم اگه لطف کنید ممنون میشم .

narjes1992

New member
تقدیم به شما و تمامی علاقمندان به علم ویروس شناسی:auizz3ffy9vla57584x

سوالات آزمون کارشناسی ارشد ویروس شناسی 93 به همراه کلید نهایی (+زبان)
پسورد : dkg1393

سلام .خیلی ممنونم واقعا لطف کردید.میشه بگید لینکش از چه سایتی هست ؟واسه یه نفر سوالای هماتو و ایمنی رو میخواستم .متشکرم

bitaa

New member
سلام به همه دوستان من می خوام ویروس شرکت کنم و تازه شروع کنم به نظرتون می رسم بخونم یا نه

vet lab sciences

New member
سلام .خیلی ممنونم واقعا لطف کردید.میشه بگید لینکش از چه سایتی هست ؟واسه یه نفر سوالای هماتو و ایمنی رو میخواستم .متشکرم

سلام. خواهش می کنم. والا اون زمان که لینکش رو سایت گروه آموزشی دکتر خ.ل.ی.لی بود دانلود کردم. الآن لینکش حذف شده.
برا ایمنی رو دارم، کلیک کنید.
برا هماتو هم اخیرا سایت azmoon.in گذاشتش ولی فروشیه.
سوالات کارشناسی ارشد وزارت بهداشت » 8019- خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون (هماتولوژی)

bitaa

New member
برای ویروس حتما باید از رفرنس خوند نمیشه یا کتاب خرید

Tarsa

New member
برای ویروس هرچقدرزمان داری کتاب بخون ترجیحا رفرنس

b.nafas

New member
سلام به دوستان من تازه به جمع بچه هایی که می خوان ارشد ویروس بخونن پیوستم چون تا الان می خواستم انگل بخونم ...به نظرم دیگه دیره که بخوام رفرنس بخونم . یه کتاب جامع گرفتم نمی دونم خوبه یا نه اگه بچه ها از کتاب های بجز رفرنس استفاده کردن و راضی بودن میشه راهنمایی کنن ...مرسی

narjes1992

New member
سلام. خواهش می کنم. والا اون زمان که لینکش رو سایت گروه آموزشی دکتر خ.ل.ی.لی بود دانلود کردم. الآن لینکش حذف شده.
برا ایمنی رو دارم، کلیک کنید.
برا هماتو هم اخیرا سایت azmoon.in گذاشتش ولی فروشیه.
سوالات کارشناسی ارشد وزارت بهداشت » 8019- خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون (هماتولوژی)

سلام .خیلی ممنون لطف کردید

ROJO

New member
سلام به دوستان من تازه به جمع بچه هایی که می خوان ارشد ویروس بخونن پیوستم چون تا الان می خواستم انگل بخونم ...به نظرم دیگه دیره که بخوام رفرنس بخونم . یه کتاب جامع گرفتم نمی دونم خوبه یا نه اگه بچه ها از کتاب های بجز رفرنس استفاده کردن و راضی بودن میشه راهنمایی کنن ...مرسی

ورود شمارو ب جذابترین و مرموزترین شاخه ی علم صمیمانه تبریک میگم:rose:

رفرنسای ویروس همچین حجمی هم ندارن، خواستی بهم پیام خصوصی بده ببینم چی گرفتی، من اونجا ی کتاب بهت معرفی میکنم

b.nafas

New member

ورود شمارو ب جذابترین و مرموزترین شاخه ی علم صمیمانه تبریک میگم:rose:

رفرنسای ویروس همچین حجمی هم ندارن، خواستی بهم پیام خصوصی بده ببینم چی گرفتی، من اونجا ی کتاب بهت معرفی میکنم

نمی دونم که خیلی استرس دارم واسه آزمون :smiliess (9):...بد موقعی رشتمو عوض کردم :p7977cujr38iyymsu8:...نمی تونم بهت پیام خصوصی بدم نمی دونم چرا :sad:

virologist93

New member
سلام بچه ها
شما سوالای سال های پیش رو بررسی کردین؟
میخواستم بپرسم بیوشیمی ارشد ویروس بیشتر متابولیسم سوال میدن یا ساختار؟؟
آخه من زیاد وقت ندارم میخوام متابولیسم رو حذف کنم.ب نظرتون بدون متابولیسم چند درصد میشه زد؟!

b.nafas

New member
سلام بچه ها
شما سوالای سال های پیش رو بررسی کردین؟
میخواستم بپرسم بیوشیمی ارشد ویروس بیشتر متابولیسم سوال میدن یا ساختار؟؟
آخه من زیاد وقت ندارم میخوام متابولیسم رو حذف کنم.ب نظرتون بدون متابولیسم چند درصد میشه زد؟!
سلام دوست عزیز ..منم همین مشکل رو دارم اما الان بیشتر وقتم رو گذاشتم واسه ویروس و ایمنی و زبان چون این 3تا درس مهمتره ..من چند تا از رتبه هارو درصدارو دیدم هر کسی که این 3درسو بیشتر بزنه احتمال قبولیش بیشتره ..واسه بیو شیمی و ژنتیک من از هر کی پرسیدم همه میگن اگه وقت نداری فقط تست بزن ...خودمم نمی دونم ..من هنوز این درسارو شروع نکردم خیلی عقبم ..شما این درس هارو از رو چه کتابی می خونی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا