love virology
New member
دکتر مختاری عالین / دکتر منوری زیاد از ایشون شنیدم
سلام به همه دوستان ..من که حسابی عقب افتادم و اصلا برای شرکت تو ازمون موندم ؟
کاش کسی بود از تجربه پارسالش می گفت من خوب نخوندم نمی دونم از این به بعد چیکار کنم مطلب جدید بخونم یا نه همون قبلیا تست یا اصلا نخونم ...
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان ..من که حسابی عقب افتادم و اصلا برای شرکت تو ازمون موندم ؟
کاش کسی بود از تجربه پارسالش می گفت من خوب نخوندم نمی دونم از این به بعد چیکار کنم مطلب جدید بخونم یا نه همون قبلیا تست یا اصلا نخونم ...
کدام یک از اشکال زیر در تکثیر ژنوم Polio virus مشاهده می شود؟
1) Rolling circle
2) Replicative Intermediate
3) Pro virus
4) Double Stranded DNA
گزینه 3 و 4 که دقیقا نیست
گزینه 2 / 4 که دی ان ا 2رشته نیست پیکورنا / پرو ویروس هم در رترو هست چون الحاق میشه در ژنوم میزبان/ 1 هم طریقه تکثیر هرپس ها هست / 2 منظور تکثیر با واسطه هست که در rna تک رشته مثبت هست که پیکورنا هم تک رشته هست و پلاریته مثبت / در رترو هم با واسطه هست ولی واسطه rna نیست dna میباشد
اگه خیلی خوب ازمون بدم شاید ویروس رو در حد 60 بزنم و ایمنی 40 وزبان هم خیلی خوب دیگه تا 20-30 بقیه هم در همین حد ..می دونم احتمال قبول شدنم خیلی کمه اما نمی دونم ادامه بدم یا نه کلا بزارم واسه سال بعد ..شما چه درسی یا درسهایی با قدرت خوندین و چه درسی کم
اگه خیلی خوب ازمون بدم شاید ویروس رو در حد 60 بزنم و ایمنی 40 وزبان هم خیلی خوب دیگه تا 20-30 بقیه هم در همین حد ..می دونم احتمال قبول شدنم خیلی کمه اما نمی دونم ادامه بدم یا نه کلا بزارم واسه سال بعد ..
.
اگه خیلی خوب ازمون بدم شاید ویروس رو در حد 60 بزنم و ایمنی 40 وزبان هم خیلی خوب دیگه تا 20-30 بقیه هم در همین حد ..می دونم احتمال قبول شدنم خیلی کمه اما نمی دونم ادامه بدم یا نه کلا بزارم واسه سال بعد ..
.