مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

solarcorona

New member
رمزی برای موفقیت وجود نداشته، بلکه کسانی موفق بوده اند که عادت به انجام کارهائی داشته اند که افراد شکست خورده مایل به انجام آن نبوده اند. :28:

آخرین ویرایش:

solarcorona

New member
شعار بزرگ ژاپنیها

اگر یک نفر می تواند کاری را انجام دهد
تو هم می توانی آن را انجام دهی
اگر هیچ کس نمی تواند کاری را انجام دهد,تو باید آن را انجام دهی

waria

New member
وقتی دست از کار بکشید که کار شما تمام شده باشد،نه وقتی که خسته شده اید

solarcorona

New member
خداوندا
تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم
مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را ، مبادا گم کنم اهداف زیبا را ،
دلم بین امید و ناامیدی میزند پرسه ، میکند فریاد میشود خسته.....
مرا تنها تو نگذاری...

waria

New member
سلام سلار.خوبی؟امروز رفتم ایمنی 4 استاد بخرم گفت تموم شده دیگم چاپ نمیکنن حالا گفت میگرده شاید یکی تونست پیدا کنه:sadsmiley: باکتریم میخواستم خلاصه جاوتز بخرم نداشت:13: کلی وقتمو گرفت اخرشم هیچی... راستی تو برای باکتری چی میخونی؟

solarcorona

New member
سلام سلار.خوبی؟امروز رفتم ایمنی 4 استاد بخرم گفت تموم شده دیگم چاپ نمیکنن حالا گفت میگرده شاید یکی تونست پیدا کنه:sadsmiley: باکتریم میخواستم خلاصه جاوتز بخرم نداشت:13: کلی وقتمو گرفت اخرشم هیچی... راستی تو برای باکتری چی میخونی؟
salam , merci khoobam , u khoob hasti? man baraye bacteri 2 ta ketab gereftam yeki, nokate bartar , yeki ham bacteri ABS(kholase shodeye jawetz) , baraye immeni age 4 ostad giret nayomad , immeni 2E(kholaseye abol abbas) vaketabe abbas 2012 ro begir

waria

New member
مرسی دوست خوبم.:riz304: درس چی خوندی؟من امروز خیلی خوب نخوندم.سرم خیلی شلوغ بودو اعصابم خورد.یه کم پاروویروس از جاوتزو مورای خوندم.بازبان 504.میتونی دعوام کنی.:13:

آخرین ویرایش:

solarcorona

New member
na azizam , da'vat nemikonam , midonam ke farda jobran mikoni ,manam virus daram mikhonam ,herpes virusha ro daram kamel tar mikhoonam,akhe kheily ziyadan , va inke dishab immeni va zabanam ro ham khondam, fekr konam emshab ham bidar beshinam va ye kam immeni bekhoonam

waria

New member
امروزبایدپاروویروسو تموم کنم-یه صفحه از لغتای 504 رو بخونم-یه درس ریدینگ بخونم

آخرین ویرایش:

waria

New member
سلار جون سلام...عزیزم میدونی باید قسمتای تشخیص و درمان رو هم بخونیم یا نه؟البته فکر کنم جواب مثبت باشه

solarcorona

New member
:ad54ad:سلام خوبی؟؟؟؟ منم امروز حتما هرپس ویروس ها رو تموم می کنم . آره عزیزم , باید روش های تشخیص ویروس ها و اینکه هر ویروسی رو از چه نمونه های میشه جدا کرد و یا اینکه آیا میشه اون ویروس رو کشت داد یا نه و... رو باید بدونی , و حتما یاد بگیر که ( CPE (cytopathic effect هر ویروسی که کشت میدن توی محیط کشت به چه شکل هست , در مورد درمان ویروس ها بهتره که , با داروهای آنتی وایرال آشنا باشی . :bunnyearsmiley:

solarcorona

New member
بسیاری از ناکامی ها ناشی از این است که هنگام تسلیم شدن نمیدانید که تا چه حد به موفقیت نزدیکید. (توماس ادیسون)

solarcorona

New member
waria جونم , هرپس ها چقدر زیادن , هرچی می خونم تموم نمی شن:1dco2x0p1lilzhfpg1t
الان تازه رسیدم اول EBV

solarcorona

New member
EBV هم بخونم , بقیشو میزارم برای فردا و میرم زبان می خونم , , وسط درس خوندن بودم , الان تازه چشام باز شده میبینم 2 ساعت وسطش خوابم برده.... الان دپ شدم.
کجایییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ph34r-smiley:

waria

New member
اینجام.:bunnyearsmiley: خب قرار بود پارو ویروسو تموم کنم اما یه کوچولو ازش موند.پارو ویروس زیاد نیست ولی چون من تا به حال اصلا ویروس نخوندم حتی دانشگاهم هنوز ویروس پاس نکردم به خاطر همین واژه های نااشنا زیاده وبرام یه کم سخته به خاطر همین یه کم کند پیش میرم.ولی زبانمو کامل خوندم:a2d3:.فردا پاروویروسو تموم میکنم.هم جاوتز هم مورای:4d564ad6:

solarcorona

New member
آفرین , :thanks: منم دارم تمام تلاشمو می کنم ,بعدا که رفتی هرپس ویریده رو خوندی , میبینی که چقدر نسبت به خانواده های دیگه زیاد هستن (3 تا زیر خانواده دارن) , زبانم تا حالا درس 1 تافل رو خوندم , امشب درس 2 رو شروع میکنم , راستی هر جا از ویروس برات گنگ بود بپرس تا بهت بگم منظورش چیه.:bunnyearsmiley:

waria

New member
یا به اندازه ارزوهایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشهایت ارزو
شکسپیر

waria

New member
آفرین , :thanks: منم دارم تمام تلاشمو می کنم ,بعدا که رفتی هرپس ویریده رو خوندی , میبینی که چقدر نسبت به خانواده های دیگه زیاد هستن (3 تا زیر خانواده دارن) , زبانم تا حالا درس 1 تافل رو خوندم , امشب درس 2 رو شروع میکنم , راستی هر جا از ویروس برات گنگ بود بپرس تا بهت بگم منظورش چیه.:bunnyearsmiley:
مرسی عزیزم.:bunnyearsmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا