مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

waria

New member
اره یه امید خدا قبول میشیم:thanks: اگه تو نبودی من چیکار میکردم.خیلی خوشحالم که تو هستی:bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

waria

New member
سلام.سلار.خوبی؟
خب من امروز یه کم ویروس از فصل ادنو ویروس خوندم.با لغات زبان از 504.ایمنی و باکتری هنوز کتاب نخریدم.فردا میرم میخرم اونارم شروع میکنم.تو چیکار کردی؟:bunnyearsmiley:

solarcorona

New member
سلام , خوبی ؟ من تا الان هرپس ویروس ها رو خوندم , البته بیشتر رو مطالب اصلی تمرکز کردم . من چون بیشتر شب ها درس می خونم , زبان و ایمنی رو گذاشتم شب که شد بخونم.

waria

New member
موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن
1-انهایی که منظر شکست تو هستند تا به تو بخندند
2-انهایی که منتظر پیروزی تو هستند تا با تو بخندند

solarcorona

New member
موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن
1-انهایی که منظر شکست تو هستند تا به تو بخندند
2-انهایی که منتظر پیروزی تو هستند تا با تو بخندند

ایول ... ولی اینقدر خسته شدم , که از نظر فکری هم تعطیل شدم :25r30wi: , تو در چه حال و احوالی هستی ؟ خوب پیش میره؟؟؟

waria

New member
والا... اونقدری که تصمیم داشتم امروز بخونمو خوندم،ولی خیلی زیاد نبود فردا باید بیشترش کنم.بعد چون تازه امتحانام تموم شده هنوز یه کم حال و هوای درس خوندنو دارم.وگرنه...:28:

waria

New member
راستی خستگی و اینا حساب نیستا؟درس نخونی دعوات میکنم:smilies-azardl (12)

solarcorona

New member
راستی خستگی و اینا حساب نیستا؟درس نخونی دعوات میکنم:smilies-azardl (12)
اونو که مطمئن باش من حتما می خونم , من تازه استارت اصلی درس خوندنم از بعد از شام شروع میشه و تا 4 الی 5 صبح بیدارم و درس می خونم.:28:
خیالت راحت من تو دانشگاه هم شاگرد اول بودم , سرم بره , درسم نمیره:auizz3ffy9vla57584x

solarcorona

New member
به آرامی آغاز به مردن مي*كنی
اگر سفر نكنی،
اگر كتابی نخوانی،
اگر به اصوات زندگی گوش ندهی،
اگر از خودت قدردانی نكنی.
به آرامی آغاز به مردن مي*كنی
زماني كه خودباوري را در خودت بكشی،
وقتي نگذاري ديگران به تو كمك كنند.
به آرامي آغاز به مردن مي*كنی
اگر برد هی عادات خود شوی،
اگر هميشه از يك راه تكراری بروی …
اگر روزمرّگی را تغيير ندهی
اگر رنگهای متفاوت به تن نكنی،
يا اگر با افراد ناشناس صحبت نكنی.
تو به آرامی آغاز به مردن ميكنی
اگر از شور و حرارت،
از احساسات سركش،
و از چيزهايی كه چشمانت را به درخشش وامی*دارند،
و ضربان قلبت را تندتر مي*كنند،
دوری كنی . .. .،
تو به آرامي آغاز به مردن مي*كنی
،
اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نكنی،
اگر ورای روياها نروی،
اگر به خودت اجازه ندهی
كه حداقل يك بار در تمام زندگيت
ورای مصلحت*انديشی بروی . . .
امروز زندگی را آغاز کن
امروز مخاطره کن
امروز کاری بکن
نگذار که با آرامی بمیری
شادی را فراموش نکن:25r30wi:

waria

New member
عالییییییییییییی بود:28:بیا از این به بعد هرروز برای هم از این جملات بنویسیم،انگیزمون برای درس خوندن زیاد شه:smilies-azardl (113

solarcorona

New member
waria جان موافقی که یک تاپیک بزنیم و در اون در مورد روش های آزمایشگاهی برای تشخیص عفونت های ویروسی مطلب بزاریم , من تو یونی موضوع سمینارم روش های مولکولی تشخیص عفونت های ویروسی بود و تو آزمایشگاه هم در این زمینه کار کردم می تونیم مطالب خوب آزمایشگاهی بزاریم ( روش های سرولوژی , روش های مولکولی , کشت سلولی و تخم مرغ جنین دار و روش مستقیم (میکروسکوپ الکترونی ) .:33:

waria

New member
اره موافقمممممممممممم:smilies-azardl (113 ولی من خیلی در این مورد منبع واطلاعات ندارم...:sad: ولی تمام تلاشمو میکنم:smilies-azardl (113

solarcorona

New member
من از این هفته شروع میکنم , مطالبی از چند تا مقاله و کتاب های آزمایشگاهی میزارم , که تو جاوتز و مورای اصلا توضیح داده نشده ولی برای ما که می خوایم وارد رشته ویروس شناسی بشیم و کار کنیم , دونستنش خیلی مهم هست .

waria

New member
سعى کنید آخرین ورژن خودتان باشید :) در این صورت توانایى هایتان را به بهترین شکل به اجرا مى گذارید و مى بینید که چه راحت به موفقیت مى رسید و زندگى برایتان شیرین مى شود. زندگى آنگونه با شما رفتار مى کند که شما از او مى خواهید، افکار منفى را از خود دور کنید تا زندگى آنگونه که شایسته ى لیاقت شماست با شما رفتار کند :)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا