مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

waria

New member
یعنی ادم با هزار امیدو ارزو امتحاناش تموم بشه بعد بیاد اینجا ببینه پرنده هم پر نمیزنه:smiliess (2):

papilo

New member
4nafar az razi kam shooooooooooooooooooooooooooooood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:13::smiliess (2):

solarcorona

New member
سلام عزیزم , خوبی ؟ ؟ ؟ رفته بودم مسافرت , بخاطر همین نتونستم بیام اینترنت . به سلامتی امتحانا تموم شد ؟. من آماده شروع کردن هستم . تو چه کارها میکنی ؟؟؟ :rose:

solarcorona

New member
waria جونم , بیا برنامه هامونو یکی کنیم . به نظرت درس ویروس شناسی , ایمنی شناسی , باکتری شناسی و زبان رو شروع کنیم خوبه ؟؟؟:33: اگه موافقی بیا مشخص کنیم که از کدوم مبحث شروع کنیم ؟:smilies-azardl (113
میتونیم روزی 2 تا درس بخونیم , بنظرم فعلا 6-4 ساعت مطالعه برای شروع کافیه . موافقی ؟؟؟:smilies-azardl (181
نظرت چیه که هر روز ویروس تو برنامه باشه تا ایشاا... بتونیم تا آخر تابستون یکی از رفرانس های ویروس رو تموم کنیم ؟ :33:

آخرین ویرایش:

waria

New member
waria جونم , بیا برنامه هامونو یکی کنیم . به نظرت درس ویروس شناسی , ایمنی شناسی , باکتری شناسی و زبان رو شروع کنیم خوبه ؟؟؟:33: اگه موافقی بیا مشخص کنیم که از کدوم مبحث شروع کنیم ؟:smilies-azardl (113
میتونیم روزی 2 تا درس بخونیم , بنظرم فعلا 6-4 ساعت مطالعه برای شروع کافیه . موافقی ؟؟؟:smilies-azardl (181
نظرت چیه که هر روز ویروس تو برنامه باشه تا ایشاا... بتونیم تا آخر تابستون یکی از رفرانس های ویروس رو تموم کنیم ؟ :33:
سلام سلار جون...خوبی؟اره موافقم با این درسا شروع کنیم:.فقط به نظرت اگه هفته ای درس بخونیم بهتر نیست؟مثلا یه فصل از هر کدوم تو یه هفته.چون روزانه ممکنه مثلا یه روز مهمون داشته باشیم یا... اونوفت نتونیم درس بخونیم برناممون به هم میریزه اما هفته ای که باشه اگه یه روز نتونستیم درس بخونیم روز بعد جبران میکنیم.موافقی؟اگه موافقی از شنبه شروع کنیم.باید برم کتاب ایمنیم بخرم.از همون فصل اول هر کدوم شروع کنیم چطوره؟(راستی من امروز میرم خارج از شهر نمیتونم بیام نت):

solarcorona

New member
ok , موافقم ....:auizz3ffy9vla57584x
پس به امید خدا از شنبه استارت میزنیم و بصورت هفتگی درس می خونیم , فقط فکر کنم بعضی از درس ها رو بتونیم بیش تر از یک مبحث در هفته بخونیم !:4d564ad6: فقط من ویروس و باکتری رو از قسمت سیستماتیک شروع می کنم و فعلا کلیات رو نمی خونم , ترجیح میدم که کلیات رو بعدا بخونم , :rolleyessmileyanim:
ویروس رو از جاوتز شروع می کنم .:4d564ad6:
ایمنی رو از کتاب ابوالعباس 2012 شروع می کتم .
باکتری رو از کتاب میکروب شناسی پزشکی ( مولف دکتر عباس بهادر , انتشارات کتابخانه فرهنگ ) شروع می کنم.
زبان رو از اسنشیال وورد تافل می خونم.
تو از چه رفرنس هایی شروع می کنی ؟؟؟

آخرین ویرایش:

solarcorona

New member
سلام , عید شما هم مبارک باشه , بله من تصمیم گرفتم که کتاب text جاوتز رو در کنار ترجمه اون بخونم . تصمیم گرفتم ابتدا روی واژه های انگلیسی تمرکز کنم , ابتدا فلش کارت تافل , 504 , Words 1100 رو می خونم , بعد کتاب Developing و Expanding رو می خونم , بابت سایتی که معرفی کردید خیلی ممنون. ایشاا.. که قبول میشید ...

ناشناس

New member
منظورم از سی دی و نرم افزار این بود که اگه کلاس هم نتونستیم بریم با اینها تلفظ صحیح واژه توی ذهنمون می مونه واژه هایی که اورده بودن تقریبا نود درصدشون توی نارسیس بود از سطوح پایین تا بالای متوسط داره توی کلاسها هم با روال خودشون پیش میرن که خیلی طول میکشه و وقت زیادی میخواد.

solarcorona

New member
منظورم از سی دی و نرم افزار این بود که اگه کلاس هم نتونستیم بریم با اینها تلفظ صحیح واژه توی ذهنمون می مونه واژه هایی که اورده بودن تقریبا نود درصدشون توی نارسیس بود از سطوح پایین تا بالای متوسط داره توی کلاسها هم با روال خودشون پیش میرن که خیلی طول میکشه و وقت زیادی میخواد.
بله , منم از نرم افزار نارسیس استفاده می کنم , البته دیکشنری نارسیس ورژن 6 .:smilies-azardl (181

waria

New member
ok , موافقم ....:auizz3ffy9vla57584x
پس به امید خدا از شنبه استارت میزنیم و بصورت هفتگی درس می خونیم , فقط فکر کنم بعضی از درس ها رو بتونیم بیش تر از یک مبحث در هفته بخونیم !:4d564ad6: فقط من ویروس و باکتری رو از قسمت سیستماتیک شروع می کنم و فعلا کلیات رو نمی خونم , ترجیح میدم که کلیات رو بعدا بخونم , :rolleyessmileyanim:
ویروس رو از جاوتز شروع می کنم .:4d564ad6:
ایمنی رو از کتاب ابوالعباس 2012 شروع می کتم .
باکتری رو از کتاب میکروب شناسی پزشکی ( مولف دکتر عباس بهادر , انتشارات کتابخانه فرهنگ ) شروع می کنم.
زبان رو از اسنشیال وورد تافل می خونم.
تو از چه رفرنس هایی شروع می کنی ؟؟؟
سلام عزیزم
من برای ویروس مورای و جاوتزو همزمان میخونم...برای ایمنی احتمال زیاد با 4 استاد شروع میکنم.زبان فعلا دارم 504 میخونم اخراشه تا ببینم بعدش چی بخونم.باکتری هم احتمالا خلاصه جاوتز

waria

New member
خودم رفتم تو سایت پزشکی دیدم خیلی بدتر شد واریا کجایی به انرژی مثبت نیاز دارم
سلاااام من اومدم.:rose: اصلا نگران نباشین دوست خوبم نگرانی که مشکلی رو حل نمیکنه فقط باید صبر کنبد تا جوابا بیاد هر چی خدا بخواد همون میشه:(40): ان شاا... که همون تهران قبول میشید:thanks: راستی واسه راهنماییاتون ممنون :)

papilo

New member
ba 1 ruz takhir eyde hamegi mobarak omidvaram shahrivar hame haminja ghabulimuno jashn begirim va azizaniam ke daran baraye sale bad mikhunan rotbehaye bartare 92 bashan.:riz304:

solarcorona

New member
waria کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11): داری خودتو برای فردا آماده می کنی؟ :ph34r-smiley:

waria

New member
اینجام عزیزم...انقدر خوشحالم:thanks: میگم هر از گاهی بیام اینجا جملات امید بخش بنویسیم برای همدیگه.اگرم کم کاری کردیم...عاقبتش...:p7977cujr38iyymsu8:
مخصوصا من:ph34r-smiley:

solarcorona

New member
من از همین حالا مطمئن هستم که به امید خدا هر دوتامون قبول میشیم , اونم توی دانشگاهی که دوست داریم .:bunnyearsmiley:
منم خیلی خوشحالم که میخوام به طور جدی شروع کنم و درس بخونم و از اینکه تو هم هستی و با هم درس خوندن رو شروع می کنیم بی نهایت خوشحالم :thanks:
مطمئن باش که نمیذارم کم کاری کنی !!! اگه درس نخونی دعوات میکنم :p7977cujr38iyymsu8: منم اگه درس نخوندم تو منو دعوا کن.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا