یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:New (6):4nafar az razi kam shooooooooooooooooooooooooooooood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:13::smiliess (2):
سلام سلار جون...خوبی؟اره موافقم با این درسا شروع کنیم:.فقط به نظرت اگه هفته ای درس بخونیم بهتر نیست؟مثلا یه فصل از هر کدوم تو یه هفته.چون روزانه ممکنه مثلا یه روز مهمون داشته باشیم یا... اونوفت نتونیم درس بخونیم برناممون به هم میریزه اما هفته ای که باشه اگه یه روز نتونستیم درس بخونیم روز بعد جبران میکنیم.موافقی؟اگه موافقی از شنبه شروع کنیم.باید برم کتاب ایمنیم بخرم.از همون فصل اول هر کدوم شروع کنیم چطوره؟(راستی من امروز میرم خارج از شهر نمیتونم بیام نت):waria جونم , بیا برنامه هامونو یکی کنیم . به نظرت درس ویروس شناسی , ایمنی شناسی , باکتری شناسی و زبان رو شروع کنیم خوبه ؟؟؟:33: اگه موافقی بیا مشخص کنیم که از کدوم مبحث شروع کنیم ؟:smilies-azardl (113
میتونیم روزی 2 تا درس بخونیم , بنظرم فعلا 6-4 ساعت مطالعه برای شروع کافیه . موافقی ؟؟؟:smilies-azardl (181
نظرت چیه که هر روز ویروس تو برنامه باشه تا ایشاا... بتونیم تا آخر تابستون یکی از رفرانس های ویروس رو تموم کنیم ؟ :33:
چرا باید 4تا از ویروس بردارن به میکروب بدن؟؟؟؟!!
بله , منم از نرم افزار نارسیس استفاده می کنم , البته دیکشنری نارسیس ورژن 6 .:smilies-azardl (181منظورم از سی دی و نرم افزار این بود که اگه کلاس هم نتونستیم بریم با اینها تلفظ صحیح واژه توی ذهنمون می مونه واژه هایی که اورده بودن تقریبا نود درصدشون توی نارسیس بود از سطوح پایین تا بالای متوسط داره توی کلاسها هم با روال خودشون پیش میرن که خیلی طول میکشه و وقت زیادی میخواد.
سلام عزیزمok , موافقم ....:auizz3ffy9vla57584x
پس به امید خدا از شنبه استارت میزنیم و بصورت هفتگی درس می خونیم , فقط فکر کنم بعضی از درس ها رو بتونیم بیش تر از یک مبحث در هفته بخونیم !:4d564ad6: فقط من ویروس و باکتری رو از قسمت سیستماتیک شروع می کنم و فعلا کلیات رو نمی خونم , ترجیح میدم که کلیات رو بعدا بخونم , :rolleyessmileyanim:
ویروس رو از جاوتز شروع می کنم .:4d564ad6:
ایمنی رو از کتاب ابوالعباس 2012 شروع می کتم .
باکتری رو از کتاب میکروب شناسی پزشکی ( مولف دکتر عباس بهادر , انتشارات کتابخانه فرهنگ ) شروع می کنم.
زبان رو از اسنشیال وورد تافل می خونم.
تو از چه رفرنس هایی شروع می کنی ؟؟؟
سلاااام من اومدم.:rose: اصلا نگران نباشین دوست خوبم نگرانی که مشکلی رو حل نمیکنه فقط باید صبر کنبد تا جوابا بیاد هر چی خدا بخواد همون میشهخودم رفتم تو سایت پزشکی دیدم خیلی بدتر شد واریا کجایی به انرژی مثبت نیاز دارم