سلام بچه ها. خسته نباشید از امتحانا.......خوش بحالتون که هنوز دانشجویید!!! محکم بخونید انشا ا... بی وقفه ارشد قبول بشید.
گویا همه وضعمون مثل هم هست یه عالمه درس و وقت کم و گرفتاریای زیاد!!! پس نگران نباشیم و با تمام قوا درس بخونیم:rose:
سلام بچه ها. خسته نباشید از امتحانا.......خوش بحالتون که هنوز دانشجویید!!! محکم بخونید انشا ا... بی وقفه ارشد قبول بشید.
گویا همه وضعمون مثل هم هست یه عالمه درس و وقت کم و گرفتاریای زیاد!!! پس نگران نباشیم و با تمام قوا درس بخونیم:rose:
سلام گل گفتی!!! آره واقعا درجازدن وازه مناسبی برای وصف حال و روز من بود................:sadsmiley:
ولی من دلم میخواد فردا بگن بیا امتحان بده و خلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااص:smiliess (2):
اما........... چاره ای نیست بخون تا ببینیم به کجا میرسیم:smilies-azardl (181
من الان فرم ثبت نام رو پر کردم
یه جا یه مدرکیو نداشتم ...
اما تا مرحله آخر که گفته شرایط فوق رو می پذیری و یه تیک داره رفتم ... دیگه مرحله بعد که ثبت نهایی ه نزدم ... تا برم مدارکمو کامل کنم... اشکالی داره ؟؟؟؟
بعدشم اشتباهی صفحه آخر شناسنامم زدم ... ولی توضیحات نداره ! این چی؟
سلام دوستان کسی در مورد کتاب خلاصه ایمنی ابوالعباس دکتر داود رمزی و.. اطلاعی داره واسه درس ایمنی رشته ویروس خوبه .اگه اطلاعی دارید و کسی اونو خونده بگه.در ضمن چه انتشاری و چ هسال چاپی هست .ممنون میشم