مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

athena65

New member
دوستان اگه هر کدومتون خبر دارین ،که تو مطاله گروهی بچه ها چقد خوندن جواب بدین خیلی بهم کمک میشه ، ممنون مرسی
تا حالا کدوم فصلای بیوشیمی رو از لنینجر خوندین؟
از شیمی عمومی چه ای داری میخونی ؟ وچقد خوندی ؟
ازآلی چه ای رو میخونی وچقد ازش خوندی؟
از زبان هم چقد وچی خوندی ؟

sila

New member
سلام برای شیمی آلی چه کتابی رو پیشنهاد میکنید که خلاصه باشه ؟ برای زیست کتابای دبیرستان کافیه؟

tkia

New member
سلام بچه ها من ی سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم،1-اسید آراشیدونیک اسیدچرب ضروریه یا غیر ضروری؟2-زاویه ی اسید چرب در محل پیئد دوگانه چند درجه هست؟
اسيدهاي چرب ضروري : اسيد آلفا لينولنيك (w3)، اسيد لينولئيك (w6) و اسيد آراشيدونيک

آخرین ویرایش توسط مدیر:

BBT

New member
اسيدهاي چرب ضروري : اسيد آلفا لينولنيك (w3)، اسيد لينولئيك (w6) و اسيد آراشيدونيک

bioshimi93

New member
سلام من کتاب شیمی الی نادری رو پیدا نکردم الان نمی دونم چه کتاب تستی بگیرم

bioshimi93

New member
سلام بچه ها من ی سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم،1-اسید آراشیدونیک اسیدچرب ضروریه یا غیر ضروری؟2-زاویه ی اسید چرب در محل پیئد دوگانه چند درجه هست؟

1-بهتره اسیدآراشیدونیک رو جزو اسیدهای چرب ضروری برای انسان به حساب نیاوریم چون با اینکه پیوندهای دوگانه روی کربن بالاتر از 10 می باشد اما چون با لینولئیک اسید هم خانواده اند در بدن از لینولئیک اسید قابل سنتز هست.

2-وجود پیوند دوگانه از نوع سیس باعث ایجاد خمیدگی یا کینگ در زنجیره هیدروکربنی میشه که زاویه در این حالت 120 درجه است.
اگر اشتباه بود دوستان اصلاح کنند.

آخرین ویرایش:

versatile

New member
دوستان یه سوال دارم خیلی ضروری. لطفا جواب بدید . الان دفترچه ارشد وزارت علوم رو دیدم تو گروه دامپزشکی نوشته بیوشیمی بالینی اما رشته ی اصلیه نه شناور. تا 3 سال پیش بیو بالینی جزء شناور بود و مربوط به تربیت مدرس بود اما امسال آوردنش جزء رشته های اصلی میدونید که علتش چیه؟؟ این همون بیوشیمی بالینی تربیت مدرسه؟؟؟

fidelity

New member
دوستان یه سوال دارم خیلی ضروری. لطفا جواب بدید . الان دفترچه ارشد وزارت علوم رو دیدم تو گروه دامپزشکی نوشته بیوشیمی بالینی اما رشته ی اصلیه نه شناور. تا 3 سال پیش بیو بالینی جزء شناور بود و مربوط به تربیت مدرس بود اما امسال آوردنش جزء رشته های اصلی میدونید که علتش چیه؟؟ این همون بیوشیمی بالینی تربیت مدرسه؟؟؟
نه دوست گلم .اين با بيو تربيت مدرس فرق داره .زير گروه دامپزشكي هست امسال سال اوليه كه پذيرش داره .

versatile

New member
نه دوست گلم .اين با بيو تربيت مدرس فرق داره .زير گروه دامپزشكي هست امسال سال اوليه كه پذيرش داره .
مرسی عزیزم. ببخشید 1 سوال دیگه. از لحاظ دروس دانشگاهی یا شغل با بیوشیمی بالینی بهداشت فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟

sila

New member
سلام این بیوشیمی بالینی وزارت علوم رو کدوم شهرها داره ؟ چون من می خواستم تو کنکور بیوشیمی وزارت علوم شرکت کنم اما الان که زیر گروه دامپزشکی رو دیدم وسوسه شدم که اونجا شرکت کنم نمیدونید ظرفیتش چقدره ؟

sila

New member
چرا سایت پوران پژوهش در قسمت خرید اینترنتی جایی که می خواهیم شهر رو انتخاب کنیم قفل میکنه و اصلا شهرها رو باز نمیکنه ؟

xavi

New member
سلام
دوستان بند 19 فرم پیش نویس ثبت نام ارشدوزارت علوم که مربوط به کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی هست
برای رشته ی میکروبیولوژی چه کدی باید بنویسیم ؟
توی سایت سنجش سرچ کردم ولی کد رشته میکروبیولوژی رو پیدا نکردم

شما واسه رشته ی بیوشیمی چه کدی وارد کردین؟
ممنون

fidelity

New member
مرسی عزیزم. ببخشید 1 سوال دیگه. از لحاظ دروس دانشگاهی یا شغل با بیوشیمی بالینی بهداشت فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا فرقی نداره .ولی فکر کنم ظرفیتش خیلی پایین باشه شاید فقط دانشگاه تهران پذیرش داشته باشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا