سلام برای شیمی آلی چه کتابی رو پیشنهاد میکنید که خلاصه باشه ؟ برای زیست کتابای دبیرستان کافیه؟
سلام من کتاب شیمی الی نادری رو پیدا نکردم الان نمی دونم چه کتاب تستی بگیرم
سلام اینترنتی بخر حدود یه هفته ای میرسه دستت
سلام بچه ها من ی سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم،1-اسید آراشیدونیک اسیدچرب ضروریه یا غیر ضروری؟2-زاویه ی اسید چرب در محل پیئد دوگانه چند درجه هست؟
اسيدهاي چرب ضروري : اسيد آلفا لينولنيك (w3)، اسيد لينولئيك (w6) و اسيد آراشيدونيک
سلام بیوشیمی جان آدینه بوک: فروشگاه اینترنتی کتاب - خرید آنلاین کتاب :rose:ممنون
میشه یه سایت معتبر معرفی کنید؟چون چندتا سایت رفتم نشد
سایت کتابخانه فرهنگ هم رفتم
نه دوست گلم .اين با بيو تربيت مدرس فرق داره .زير گروه دامپزشكي هست امسال سال اوليه كه پذيرش داره .دوستان یه سوال دارم خیلی ضروری. لطفا جواب بدید . الان دفترچه ارشد وزارت علوم رو دیدم تو گروه دامپزشکی نوشته بیوشیمی بالینی اما رشته ی اصلیه نه شناور. تا 3 سال پیش بیو بالینی جزء شناور بود و مربوط به تربیت مدرس بود اما امسال آوردنش جزء رشته های اصلی میدونید که علتش چیه؟؟ این همون بیوشیمی بالینی تربیت مدرسه؟؟؟
سلام بیوشیمی جان آدینه بوک: فروشگاه اینترنتی کتاب - خرید آنلاین کتاب :rose:
مرسی عزیزم. ببخشید 1 سوال دیگه. از لحاظ دروس دانشگاهی یا شغل با بیوشیمی بالینی بهداشت فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟نه دوست گلم .اين با بيو تربيت مدرس فرق داره .زير گروه دامپزشكي هست امسال سال اوليه كه پذيرش داره .
ظاهرا فرقی نداره .ولی فکر کنم ظرفیتش خیلی پایین باشه شاید فقط دانشگاه تهران پذیرش داشته باشه .مرسی عزیزم. ببخشید 1 سوال دیگه. از لحاظ دروس دانشگاهی یا شغل با بیوشیمی بالینی بهداشت فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا فرقی نداره .ولی فکر کنم ظرفیتش خیلی پایین باشه شاید فقط دانشگاه تهران پذیرش داشته باشه .