مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

konjkave

New member
مرسی ریحانه جون ایشالا توام سال آینده با رتبه عالی قبولی.
عسل جان هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم.فقط دو تا نکته هست که باید بگم.
1. یه ساعت و روزایی مشخص کنید که حتما همه بتونن بیان ،مثلا ساعت 10 شب به بعد و روزای دوشنبه و جمعه اینجوری وقتی میاید اینجا میتونید همزمان با بقیه تبادل نظر کنید..
2. کتاب احسانی ابتدا بخونید بهتره در کل خوندن لنینجر وقت گیر و باید مثه یه کتاب کمکی در نظرش بگیرید هر وقت مطلبی رو نفهمیدید بهش رجوع کنید.خود من از خوندن لنینجر پشیمونم چون خیلی وقتم گرفت.

عسل 69

New member
بچه ها یه تاپیک هست که از ۱۶ شهریور برنامه زبان تافل داره ، ما هم از اون موقع شروع کنیم، برنامه رو من از رو لنینجر میدم شما ها همون مبحث رو از رو احسانی بخونید،
راستی بچه ها من تست از رو کتاب پروین پاسالار میزنم ، شما ها چی میزنید؟؟؟

sima66

New member
سلام دوستان من میخوام الان شروع کنم به نظرتون دیره؟البته بیوشیمی لیننجرو شروع کردم.اما بقیه درسا رو نه اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.ممنون میشم اگه میشه راهنماییم کنید.

BBT

New member
بچه ها یه تاپیک هست که از ۱۶ شهریور برنامه زبان تافل داره ، ما هم از اون موقع شروع کنیم، برنامه رو من از رو لنینجر میدم شما ها همون مبحث رو از رو احسانی بخونید،
راستی بچه ها من تست از رو کتاب پروین پاسالار میزنم ، شما ها چی میزنید؟؟؟

کتاب تست جعفرنژآد به نظرم بهتره

BBT

New member
سلام دوستان من میخوام الان شروع کنم به نظرتون دیره؟البته بیوشیمی لیننجرو شروع کردم.اما بقیه درسا رو نه اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.ممنون میشم اگه میشه راهنماییم کنید.

سلام نه دیر نیست
من خودم از 10 مهر شروع کردم تازه ک ل ا س ها و امتحان های دانشگاه هم بود
اگه بخواین میتونین

a.b.c

New member
سلام.من شروع کردم به خوندن بیوشیمی از رو شهبازی-ملکنیا.
یکمی راجه به انتخاب منابع مشکل دارم.میشه کمک کنین؟مخصوصن شیمی و زیست.

BBT

New member

بهتین راه انتخاب منابع اینه که رجوع کنین به سوالای کنکور بعد ببینین که این سوالا رو از روی چه منابعی میشه جواب داد

ریحانه-ش

New member

سلام
منم همین کتابو گرفتم
ولی بچه های اینجا گفتن خیلی خوب نیست
لنینجر و احسانی بهتره

ریحانه-ش

New member
بهتین راه انتخاب منابع اینه که رجوع کنین به سوالای کنکور بعد ببینین که این سوالا رو از روی چه منابعی میشه جواب داد

به نظر شما شروع با لنینجر بهتره یا احسانی؟ برای کسی که تا حالا بیو نخونده

a.b.c

New member
سلام
منم همین کتابو گرفتم
ولی بچه های اینجا گفتن خیلی خوب نیست
لنینجر و احسانی بهتره

من 5-6 تا از فصلاشو خوندم.بنظرم خوبه.قابلِ فهمِ.اون جاهاییشو که نمیفهمم از رو هارپر میخونم.لنینجر از بس زیاده رغبت نمیکنم برم سمتش!

profsor

New member
آخه خوندن لنینجر به این راحتی که شما میگین نیست مثلا من 8 واحد بیو پای کردم ولی اگه ازم بپرسی هیچی نمیتونم جواب بدم

setareh58

New member
سلام بیوشیمیست های محترم
بنظرم اگه شده لنینجر جلد دوم یه روخوانی بکنین البته نه برا اونایی که هنوز هیچ بیوشیمی نخوندن
خیلی عالی متابولیسما و چرخه هارو گفته اما باید از قبل آشنایی با بیوشیمی داشته باشین! ضرر نمیکنین:smiliess (3):

setareh58

New member
اگه کسی کتاب تست زیست کنکورای سال قبل خوب و بدون اشتباه میشناسه معرفی کنین ممنون میشم چون خودم پارسال کتاب مریم خالصی خوندم دوتا سوال که با اطمینان جواب دادم ضرر کردم:dadad4:

BBT

New member
اگه کسی کتاب تست زیست کنکورای سال قبل خوب و بدون اشتباه میشناسه معرفی کنین ممنون میشم چون خودم پارسال کتاب مریم خالصی خوندم دوتا سوال که با اطمینان جواب دادم ضرر کردم:dadad4:
اگه بتونی کتاب گربه رو بخونی بد نیست
نشد ای کیو بی هم هست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا