مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بهنوش

New member
92/11/1 متابولیسم لیپید + زبان رضازاده جمعا فکر کنم 10 یا 9 ساعت شد:4d564ad6:4d564ad6:4d564ad6:4d564ad6:

melody2010

Member
سلام بچه ها! خدا قوت.:ad54ad:
من دیروز دختر خوبی بودم و تمامی 5 ساعتی رو که می تونم درس بخونم درس خوندم. :4d564ad6::smilies-azardl (181
امروز هم می خوام همین کارو بکنم. ان شاء الله موفق باشین
گزارش روز سه شنبه:
بیوشیمی: 4 ساعت
زبان: تافل 1 ساعت
:a2d3:

zy zy

New member
سلام به همه بروبچز بیوشیمی ، خسته نباشید
من میخام سم شناسی شرکت کنم دنبال یه منبع خوب واسه بیوشیمی میگردم که در واقع مرور و تست باشه( واسه 3 ماه اخر) ، خودم کتاب ضروریات رو خوندم ولی کتاب تست ندارم ، میشه راهنماییم کنین :rolleyessmileyanim:

bioshimi93

New member
گزارش روز پنجشنبه
4 ساعت بیوشیمی +1/5 ساعت شیمی+1/5 ساعت زیست
بیشتر از 6-7 ساعت نمیتونم درس بخونم:65d6a5d6s:
:p7977cujr38iyymsu8:

بهنوش

New member
92/11/2،3،4 متابولیسم لیپید + مرور ساختمان pr + زبان رضا زاده البته کمی حالم خوب نبود دعا کنین مشکلم جدی نشه!
با آرزوی موفقیت در کنکور برای تمام کسایی که تلاش می کنن.:bunnyearsmiley:

taravat2013

New member
سلام بر همه بچه های بیوشیمی ان شاالله به اهدافتون برسیدو زیر سایه خدا خوش و خرم باشید.:thumbsupsmileyanim:

taravat2013

New member
من واسه شیمی الی برای کنکور-درسنامه جامع شیمی الی موریسون بوید مولف حمزه رحیمی میخونم اگه خدا بخواد.:smilies-azardl (113

Mahan9

New member
سلام ب همگی.......
خسته نباشید.......... بچه هایی ک شیمی الی نادری میخوینن چطور میخونیدش یعنی قبلش از یه منبع دیگه شیمی خوندیدن یا مستقیم اومدین سراغ این کتاب؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه کمی مبهمه اگر ک زمینه قبلی نباشه
به نظرتون با خوندن این کتاب میشه چند زد شیمی رو؟؟؟؟؟؟؟؟:33:

saharandishe

New member
باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت عزیزان,من ازشمابیوشیمیست های محترم یک راهنمایی میخواستم:
من برای ارشدفیزیوکه بیوشیمی ضریب1داره,ومن هم پایه یک واحدی ازبیوشیمی دردوره تحصیلم دارم وباتوجه به زمان وامکاناتی که دراختیاردارم میخوام به امیدخداحداقل 40درصدبیوروبزنم,ومنبعی که دردسترس دارم, دکترجعفرنژادوکتاب دکترامیره نجات شکوهی(چکیده,هستش,حالاسوال اصلی اینکه به من چندتاسرفصل مهم رومعرفی کنیدکه باخوندن همون چندتابه درصدمطلوبم بتونم برسم,یعنی مباحث پرسوال روبه ترتب الویت لطفابه من معرفی کنید,سپاسگزارم.

بهنوش

New member
سلام به عزیزان
برنامه من مثل روزها قبل هستش همچنان دارم متاابولیسم لیپید + ساختار pr + زبان رضازاده میخونم.

آخرین ویرایش:

بهنوش

New member
سلام به عزیزان
برنامه من مثل روزها قبل هستش همچنان دارم متاابولیسم لیپید + ساختار pr + زبان رضازاده میخونم.:riz481:

saharandishe

New member
ممنون ازراهنماییهاتون بیوشیمیست های عزیز!!!!!!!!!!!الان دیگه باراهنماییهایی که درپاسخ به سوال من داشتید,دقیقامیدونم چه مباحثی روبیشتربخونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bioshimi93

New member
ممنون ازراهنماییهاتون بیوشیمیست های عزیز!!!!!!!!!!!الان دیگه باراهنماییهایی که درپاسخ به سوال من داشتید,دقیقامیدونم چه مباحثی روبیشتربخونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
سوالات بیوشیمی رشته ما کاملا متفاوت از سوالات شماست من اطلاعی ندارم کدوم مباحث مهم تره اما برای یه درصد خوب باید به تمامی مباحث ساختمان و متابولیسم تسلط داشته باشین
اسید و باز و اب
ساختمان پروتئینها و کربوهیدراتها و لیپیدها و اسیدهای نوکلئیک به همراه متابولیسم

niloufar21

New member
سلام
saharandisheجان طبق گفته دوست خوبمان bioshimi93 سوالات بیوشیمی دو رشته متفاوت هست برای ما تمام مباحث مهم هست. اما رشته شما بیوشیمی ضریب یک دارد. به نظر من شما اگر کتاب بیوشیمی برای کنکوراز انتشارت خسروی را بخوانید کافی هست و میتوانید درصد خوب و قابل قبولی بزنید.شما ساختمانها و متابولیسم ها(کربوهیدرات- لیپید-اسیدنوکلئیک-پروتئین و اسید امینه ها)را بیشتر بخوانید. موفق باشید:rose:

mohammad63

Well-known member
سلام بزرگواران عرصه بیوشیمی............
من که از شما بدجور عقب افتادم ....................
خب ............. میخوام بسم الله بگم ...............
بسم الله
یا علی .....................................................................................

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا