مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miladp1372

New member
ممنون دوست عزیز این موضوع یه خورده منو نگران کرده بود یه سوال برام پیش اومده مگه زیست سلولی مولکولی گرایش بیوشیمی سال 89 تازه برای اولین بار ارایه نشد اگه شما امسال کنکور دارین طبیعتا ورودی 89 نبودید ضمنا من آزاد گرمسار می خونم شما کجا مشغول تحصیل هستید؟

parnian24

New member
سلام بچه ها ،من هنوز شروع نکردم...ولی خواستم یه سلامی بکنم:ad54ad:

foroozan

New member
ممنون دوست عزیز این موضوع یه خورده منو نگران کرده بود یه سوال برام پیش اومده مگه زیست سلولی مولکولی گرایش بیوشیمی سال 89 تازه برای اولین بار ارایه نشد اگه شما امسال کنکور دارین طبیعتا ورودی 89 نبودید ضمنا من آزاد گرمسار می خونم شما کجا مشغول تحصیل هستید؟
نخیر دوست گرامی این رشته سال 89وارد دانشگاه شما شده ولی قبلتر از اون تو دانشگاهای تنکابن،مشهد وفلاورجان بوده منم ورودی سال87این رشته تو دانشگاه آزاد ورامین پیشوا بودم که سال90 هم فارغ التحصیل شدم.
موفق باشید

mahnam

New member

نه
من ورودی 86 بودم و سال 86 گرایش بیوشیمی دانشگاه ما هم پذیرش داشت
دانشگاه آزاد تنکابن
حتی سال 85 هم می دونم که ورودیه بیوشیمی داشنیم ما

f.abbasi

New member
سلام دوستان.من عاطفه هستم امروز عضو شدم.دارم واسه ارشد بيئ باليني ميخونم.لطفا منو در جريان مطالعه گروهيتون بذاريد.مرسييييييي

f.abbasi

New member
سلام.عاطفه هستم.تازه واردم. واسه برنامه مطالعه گروهي پايه ام... فقط منو در جريان بذاريد

foroozan

New member
سلام.عاطفه هستم.تازه واردم. واسه برنامه مطالعه گروهي پايه ام... فقط منو در جريان بذاريد
سلام عاطفه جان خوش اومدی به سایت متاسفانه بچه های بیو فوق العاده کم کارن حالا من نمیدونم واقعا علتش چیه.ولی اگه خواستی میتونیم باهم یه گروه دو نفره تشکیل بدیم وباهم جلوبریم.تاالان چیاروخوندی و برنامت چیه؟اگه پیشنهادم رو پذیرفتی لطفا برام پیام خصوصی بذار.

shilan

New member
بچه ها اگه کسی میدونه بگه:
معنیه لاکتیم،لاکتام،انول،؟؟؟
مرسی...
انول(الکن+یک گروه هیدروکسیل که بر روی کربنی که تشکیل پیوند دوگانه داده قرار گرفته).
انول فرم توتومری کتو فرم است.
لاکتام یک آمید حلقوی است(ترکیبی از لاکتون وآمید).
لاکتون یک استر حلقوی است که از کندانساسیون یک گروه الکل وکربوکسیلیک اسید داخل مولکولی بوجود میاد.
لاکتیم (فرم انولی) فرم توتومری لاکتام(فرم کتو) است.که بین کربن ونیتروژن پیوند دوگانه وجود داره(کربوکسی ایمیدات).
ببخشید دیگه نمیدونم چجوری ساختارشونو بتایپم!!

majede

New member

انول(الکن+یک گروه هیدروکسیل که بر روی کربنی که تشکیل پیوند دوگانه داده قرار گرفته).
انول فرم توتومری کتو فرم است.
لاکتام یک آمید حلقوی است(ترکیبی از لاکتون وآمید).
لاکتون یک استر حلقوی است که از کندانساسیون یک گروه الکل وکربوکسیلیک اسید داخل مولکولی بوجود میاد.
لاکتیم (فرم انولی) فرم توتومری لاکتام(فرم کتو) است.که بین کربن ونیتروژن پیوند دوگانه وجود داره(کربوکسی ایمیدات).
ببخشید دیگه نمیدونم چجوری ساختارشونو بتایپم!!
مرسی شیلان جونم فقط توتومری چیه؟

shilan

New member
مرسی شیلان جونم فقط توتومری چیه؟
حواهش میکنم.
توتومرها ساختارهایی هستند که از لحاظ موقعیت اتصال هیدروژن متفاوتند.که در اینصورت(جابجا شدن هیدروژن) موقعیت پیوند دوگانه بین اتم های مولکول جابجا میشود.مثل فرمهای انول وکتو.یاآمین وایمین اگه اشتباه نکنم!
نمیدونم این تعریف دقیقی هست یا نه !آخه هنوز شروع نکردم به خوندن:dadad4:

majede

New member

حواهش میکنم.
توتومرها ساختارهایی هستند که از لحاظ موقعیت اتصال هیدروژن متفاوتند.که در اینصورت(جابجا شدن هیدروژن) موقعیت پیوند دوگانه بین اتم های مولکول جابجا میشود.مثل فرمهای انول وکتو.یاآمین وایمین اگه اشتباه نکنم!
نمیدونم این تعریف دقیقی هست یا نه !آخه هنوز شروع نکردم به خوندن:dadad4:
شیلان هستی؟
میتونم بپرسم تا الان چی خوندی؟ ساله چندومته کنکور میدی؟

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
سلام دوستان روز جمعه تون به خیر باشه ان شاءالله
یه سوال داشتم:
دقیقا کار salvage enzyme تو مسیر یوریک اسید چیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

f.abbasi

New member
سلام عاطفه جان خوش اومدی به سایت متاسفانه بچه های بیو فوق العاده کم کارن حالا من نمیدونم واقعا علتش چیه.ولی اگه خواستی میتونیم باهم یه گروه دو نفره تشکیل بدیم وباهم جلوبریم.تاالان چیاروخوندی و برنامت چیه؟اگه پیشنهادم رو پذیرفتی لطفا برام پیام خصوصی بذار.
سلام فروزان جان.خوبي خانوم؟
البته كه مايلم.والا من پارسال امتحان دادم قبول نشدم!پارسال لنينجر و دولين رو خوندم.زبان لزگي رو خوندم البته ناقص خوندم.زيست رو كامل خوندم.شيمي هم آلي موريسون خوندم.اما شيمي عمومي نخوندم و ضرر كردم چون عمومي سوال زياد اومده بود!!!
امسال هم فعلا زبان و زيست رو شروع كردم. شما چيا خوندي و چه منابعي؟ پارسال امتحان دادي؟

f.abbasi

New member
آرزو جان واسه زيست هيئت مولفان رو كامل بخون+زيست دبيرستان+كتاب زيست براي كنكور كه كتاب جيبي هستش.
واسه شيمي عمومي شيمي مك موري. واسه شيمي آلي سه جلد موريسون-بويد رو بخون.
موفق باشي

arezu

New member
آرزو جان واسه زيست هيئت مولفان رو كامل بخون+زيست دبيرستان+كتاب زيست براي كنكور كه كتاب جيبي هستش.
واسه شيمي عمومي شيمي مك موري. واسه شيمي آلي سه جلد موريسون-بويد رو بخون.
موفق باشي

مرسی ممنون. اگه بخام از جزوه استفاده کنم چطور؟ مثلا جزوه ها سنا .

f.abbasi

New member
آرزو عزيزم، جزوه موسسه دكتر خليلي خوبه.آخه جزوه درس بيو رو پارسال گرفتم خيلي از سئالا از توي اون اومد.حسرت خوردم كه اي كاش جزوه ي درساي ديگشو هم داشتم!! ميتوني گير بياري.يا اينكه بيا هردومون با هم بخريم و اسفاده كنيم.خوبه؟

f.abbasi

New member
فروزان من توو مرحله جمع بندي و تست زني بد عمل كردم واسه همين موفق نشدم.امسال ديگه تصميم جدي دارم واسه قبولي.
بچه ها يه تكون به خودتون بديد بيايد متحد باشيم بخدا جواب ميگيريم!!!!!!!:riz277:
بجنبيد دير ميشه هااااااااااااااااااااااا:riz303:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا