مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

siavash

New member
سلام دوستان. همگی خسته نباشید.من رشته ام تغذیه است و برای ما بیوشیمی ضریبش 2 و من جزوه دکتر جعفرنژاد رو خوندم با کتاب بیوشیمی برای کنکور و چیز دیگه ای نخوندم و تستم بانک تست انتشارات خلیلی رو زدم.
الان از شما راهنمایی میخواستم بنظر شما که رشته تون بیوشیمیه برای بالا رفتن درصدم چکار کنم و چه چیزی بخونم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

foroozan

New member
سلام دوستان. همگی خسته نباشید.من رشته ام تغذیه است و برای ما بیوشیمی ضریبش 2 و من جزوه دکتر جعفرنژاد رو خوندم با کتاب بیوشیمی برای کنکور و چیز دیگه ای نخوندم و تستم بانک تست انتشارات خلیلی رو زدم.
الان از شما راهنمایی میخواستم بنظر شما که رشته تون بیوشیمیه برای بالا رفتن درصدم چکار کنم و چه چیزی بخونم؟

سلام سیاوش خان.شمام خسته نباشید.خیلی خوب خوندی واگه تونستی به تستای کتاب تست بیوشیمیت پاسخ بدی بنظرمن کافیه.بیشترازاین نیازنیست واسه بیوکه ضریب 2داره واستون forceبذاری.
موفق باشی

melody2010

Member
سلام دوستان گلم.اميدوارم خوب درس بخونيد.تلاش كنيد اما اگر قبول نشديد بدونيد مشكلى نيست.درد نيست.درد نيستدرد بى كسيه.درد اينه كه بغض گلوتو ببنده و خفت كنه.درد اينه كه وقتى به خاطر مريضيت مجبور به تغيير رشته ميشى اينقدر داغونى كه به زور خودتو نگه دارى.درد اينه كه خواهر و برادر ناتنى داشته باشى و هر روز براى فرار از دعواهاى بابا و مامان به خواب پناه ببرى.درد اينه كه دختر باشى و نتونى از اينهمه مشكل از خونه برى بيرون چون جامعه گرگ صفته.درد اينه كه تنها آرزوى باقيماندت قبولى ارشد باشه كه بتونى از اين جو برى بيرون.اما بعد از يكسال كه مثل بلانسبت خر درس خوندى خدا بزنه تو دهنت و بگه بشين يه گوشه.حرفامو اينجا نوشتم چون الان در حد انفجارم.چون بى كسم.ننوشتم دلتون برام بسوزه چون از روزى كه چشم باز كردم زندگيم همين بود.برام ننويسيد همه مشكل دارن هيچكس مثل من نيست.اينا رو نوشتم كه همه چى درس نيست.تلاش كنيد اما اگر قبول نشديد ناراحت نشيد چون هيچى از دست ندادين.چون خانواده دارين.چون پسرى ميتوني برى بير.ون.چون دوستى دارى كه باهاش حرف بزنى.مثل من زندان نيستى.مثل من بى كس نيستى.قدر اينا رو بدون قبل از اينكه ازت بگيرن...

سلام دوست عزیز famous-sh!
من هرچند وقت 1بار می تونم به اینجا سر بزنم اما امروز بازم شوکه شدم وقتی حرفای شمارو شنیدم. منم نامادری دارم که مدام دنبال اینه که رفتار منو پیش پدرم زیر سوال ببره اما به قول شما تنها راه رها شدن از این وضعیت ساختن آینده ای بهتره پس آینده تو بهتر بساز. در حال حاضر خدا رو هم باید شکر کنی که این راه رو جلومون گذاشته.برگرد و حرفای BBT عزیز رو هم بد تعبیر نکن.چرا می گی هیچ راه امیدی نداری مگه نمی تونی بیای تو این سایت. این همه دوست و رقیب که همه دارن تشویقت می کنن.بازم می گی 1 دختر تنهایی؟

majede

New member

به به ماشالا اینارو که خوندی عالین یعنی با اینا نمی تونی تست بزنی؟؟!!!
پس برگرد و همرو جوری بخون که رو همه شون مسلط بشی مهم زیاد خوندن نیست
پیروز باشین

setareh58

New member
راست میگید.خودمو با این تقدیری که دارم به مسخره گرفتم.
راست میگید منی که بیشتر از نیم یا یکساعت نمیتونم بخونم مطمئنن قبول نمیشم.و روحیه شماها رو تضعیف میکنم.
ممنون
برای همیشه میرم.
امیدوارم همتون به خواسته هاتون برسید.موفق باشید.خداحافظ برای همیشه...

سلام فاموس جان از شما بعید از حرفای دوستومن اینجوری برداشتی بکنی نه شما بلکه هیچکس نباید درهیچ لحظه ای از زنگیش نباید ناامید بشه چون هیچکس از لحظه بد زنگیش خبر نداره قبول شدن و نشدن به چقدر درس خوندن نیست به بار علمی و شما هم بارعلمیتون عالی و میدونی تعریف نیست و از مطالبی که برای دوستان ارائه میدین میگم ازتون خواهش میکنم دوباره به جمع دوستان برگردین شاید ماهم بتونیم کوچولویی از اطلاعات شما استفاده کنیم باورکنین قشنگترین تایپیک تایپیکهای شماست حیف بخاطر یه سوء تفاهمی تعطیل بشن

siavash

New member
به به ماشالا اینارو که خوندی عالین یعنی با اینا نمی تونی تست بزنی؟؟!!!
پس برگرد و همرو جوری بخون که رو همه شون مسلط بشی مهم زیاد خوندن نیست
پیروز باشین

خیلی خیلی ممنون از راهنمایتون.چرا میتونم تست بزنم و از درصدامم راضیم فقط میخواستم ببینم ایا چیز تکمیلی هست که نیاز باشه بخونم.موفق باشید

آلدوز

New member
یه نکته جالب
آلدهید ها در واکنش های افزایشی نوکلئوفیلی شرکت می کنند و تمایلی به شرکت در واکنش های جانشینی ندارند. با این وجود در مسیر گلیکولیز در مرحله تبدیل گلیسرآلدهید 3 فسفات به 1و3دی فسفوگلیسرات گروه آلدهیدی در یک واکنش جانشینی شرکت داده میشود. این واکنش که امکان انجام آن در محیط آزمایشگاهی وجود ندارد با هنرمندیِ آنزیم گلیسرآلدهید 3فسفات دهیدروژناز رهبری میشود. آنزیم ابتدا از طریق یک عامل تیول خود موقتا با گروه کربنیل از عامل آلدهیدی واکنش می دهد و تیوهمی استال می سازد. سپس در حالی که گروه کربونیل بطور موقت از بین رفته است در یک واکنش جانشینی شرک داده میشود و فسفات (از محل فسفات معدنی) جانشین هیدروژن در عامل آلدهیدی می شود. پس از جایگیری فسفات اکنون پیوند تیوهمی استال باز شده و با کنار کشیدن آنزیم ، گروه کربونیل (این بار در ماهیت کربوکسیلیک) دوباره ظاهر میشود. به این ترتیب 1و3 دی فسفوگلیسرات پدید می آید.
یدواستات با اتصال به عوامل تیول در آنزیم مانع از انجام واکنش می شوند.

setareh58

New member
سلام دوستان گلم.اميدوارم خوب درس بخونيد.تلاش كنيد اما اگر قبول نشديد بدونيد مشكلى نيست.درد نيست.درد نيستدرد بى كسيه.درد اينه كه بغض گلوتو ببنده و خفت كنه.درد اينه كه وقتى به خاطر مريضيت مجبور به تغيير رشته ميشى اينقدر داغونى كه به زور خودتو نگه دارى.درد اينه كه خواهر و برادر ناتنى داشته باشى و هر روز براى فرار از دعواهاى بابا و مامان به خواب پناه ببرى.درد اينه كه دختر باشى و نتونى از اينهمه مشكل از خونه برى بيرون چون جامعه گرگ صفته.درد اينه كه تنها آرزوى باقيماندت قبولى ارشد باشه كه بتونى از اين جو برى بيرون.اما بعد از يكسال كه مثل بلانسبت خر درس خوندى خدا بزنه تو دهنت و بگه بشين يه گوشه.حرفامو اينجا نوشتم چون الان در حد انفجارم.چون بى كسم.ننوشتم دلتون برام بسوزه چون از روزى كه چشم باز كردم زندگيم همين بود.برام ننويسيد همه مشكل دارن هيچكس مثل من نيست.اينا رو نوشتم كه همه چى درس نيست.تلاش كنيد اما اگر قبول نشديد ناراحت نشيد چون هيچى از دست ندادين.چون خانواده دارين.چون پسرى ميتوني برى بير.ون.چون دوستى دارى كه باهاش حرف بزنى.مثل من زندان نيستى.مثل من بى كس نيستى.قدر اينا رو بدون قبل از اينكه ازت بگيرن...

عزیز دلم همه حرفات قبول دارم و اینم قبول ندارم که همه به یه اندازه مشکل دارن ولی اینو خوب میدونم که خدا به هرکسی به اندازه توانش بش مشکل میده و یا حتمن با توجه به مشکلاتش بهش صبر میده شاید یکی باید همین حرفا رو موقع مشکلات خودم به خودم بگه و این ماییم که باید موقع مشکلات خودمون کنترل کنیم و راه و چاره اون پیدا کنیم و حتمن یه راهی داره همه ما به بزرگی پرودگار عالمین و همچنین الرحمن و الرحیم بودنش ایمان داریم و اینو بدون هرکسی مشکلاتش بیشتر حتمن تواناییشم بیشتر و نباید از اونا فرار بکنیم بلکه باید با اونها مبارزه کنیم تا یکی یکی از سر راهمون برداریم و به تکامل برسیم وشما مطمئن باشین که برای مبارزه با این مشکلات درس رو انتخاب کردین یعنی بهترین راه رو انتخاب کردین چون علم سرعت رسیدن انسان به تکامل بیشتر میکنه امیدوارم که شاهد موفقیت های همه دوستان دراین مسیر باشم

آخرین ویرایش:

majede

New member
عزیز دلم همه حرفات قبول دارم و اینم قبول ندارم که همه به یه اندازه مشکل دارن ولی اینو خوب میدونم که خدا به هرکسی به اندازه توانش بش مشکل میده و یا حتمن با توجه به مشکلاتش بهش صبر میده شاید یکی باید همین حرفا رو موقع مشکلات خودم به خودم بگه و این ماییم که باید موقع مشکلات خودمون کنترل کنیم و راه و چاره اون پیدا کنیم و حتمن یه راهی داره همه ما به بزرگی پرودگار عالمین و همچنین الرحمن و الرحیم بودنش ایمان داریم و اینو بدون هرکسی مشکلاتش بیشتر حتمن تواناییشم بیشتر و نباید از اونا فرار بکنیم بلکه باید با اونها مبارزه کنیم تا یکی یکی از سر راهمون برداریم و به تکامل برسیم وشما مطمئن باشین که برای مبارزه با این مشکلات درس رو انتخاب کردین یعنی بهترین راه رو انتخاب کردین چون علم سرعت رسیدن انسان به تکامل بیشتر میکنه امیدوارم که شاهد موفقیت های همه دوستان دراین مسیر باشم

وااااااااای ستاره جون آجی چقدر خشگل حرف میزنیییییییییییی
فدات من برش میگردونم نگران نباش famousامسال حتما قبوله مثه ما:thumbsupsmileyanim:
:bunnyearsmiley:

setareh58

New member
وااااااااای ستاره جون آجی چقدر خشگل حرف میزنیییییییییییی
فدات من برش میگردونم نگران نباش famousامسال حتما قبوله مثه ما:thumbsupsmileyanim:
:bunnyearsmiley:

قربون تو دوس خوبم برم اگه برش گردونی لطف بزرگی به همه ما میکنی ما به فاوس جان و شما همه دوستان نیاز داریم و باید تا آخر باهم باشیم مخصوصا" این لحظات اخر که خیلی حساس:ad54ad:

majede

New member
دوستان ....توجه.....توجه......توجه

لطفا این تاپیک را از موضوع اصلیش خارج نکنید

با تشکر از همدردی همه

foroozan

New member
سلام بچه ها:riz277:

به تاپیک هرشب یک تست بیوشیمی سربزنید وتامیتونید تست از سالای پیش بگذارید.بنظر من خیلی از تستا دارای نکات تکراری اند وهمین امر میتونه بسیار کمک کننده باشه:ahi5slcgm04mi8jqqkl

foroozan

New member
سلام دوستان خوبید؟
من واسه زیست عمومی دنبال یه جزوه عالی هستم که بشه باخوندنش 100 زد.
شما پیشنهادی ندارید؟
خودم کتاب برای کنکورو:21:رو دارم اما نمیدونم کافیه یا نه......

f.abbasi

New member
سلام . دوستاي گلم من همچنان دارم ميخونم پرانرژي و توووووو پ پ پ پ :thumbsupsmileyanim::auizz3ffy9vla57584x
همگي موفق باشييييييد

vitamin

New member
سلام دوستان خوبید؟
من واسه زیست عمومی دنبال یه جزوه عالی هستم که بشه باخوندنش 100 زد.
شما پیشنهادی ندارید؟
خودم کتاب برای کنکورو:21:رو دارم اما نمیدونم کافیه یا نه......

براي كنكور زيستش خيلي سخته به نظر من نكات اضافي زيادي داره

داش محسن

New member
سلام -سوال به این راحتی رو چرا کسی نتونسته جواب بده؟
خودم جوابشو براتون مینویسم

کدام گزینه صحیح می باشد؟
1-همه ی آنزیم های آلوستریک دارای چندین زیر واحد (مولتی مر)می باشند
2-گیرنده انسولین یک پروتئین مولتی مر می باشد
3-هگزو کیناز ها به دلیل داشتن یک زنجیره پلی پپتیدی آنزیم های غیر آلوستریک می باشند
4-انسولین یک پروتئین مولتی مر می باشد
الف-گزینه 1 ب-گزینه 2و3 ج-گزینه 4 د- هیچ کدام

اغلب آنزیم های آلوستریک به شکل چند زیرواحدی می باشند نه همه ی آنها مثلا هگزوکیناز با یک زنجیره پلی پپتیدی به شکل آنزیم آلوستریک می باشد پس گزینه 1 و 3 نمیتونه صحیح باشه در مورد گزینه 2 و 4 هم باید بگم پروتئین های چند زیر واحدی به پروتئین هایی میگن که دو یا چند زنجیره پلی پپتیدی داشته باشند و این زنجیره ها به صورت غیر کووالان به هم متصل باشند انسولین با دو زنجیره پلی پپتیدی و گیرنده انسولین شامل چهار زنجیره پلی پپتیدی به صورت پیوند های دی سولفید(کووالان) به هم متصل هستند و جز پروتئین های چند زیر واحدی به حساب نمیان
جواب گزینه د میشه

آلدوز

New member
منم فکر می کنم گزینه د میشه با این نکته که هگوکیناز ها همشون مونومریک نیستند.
هگزوکیناز 1 و 2و 3 هومودایمر هایی هستند که از دو زیرواحد 50 کیلودالتونی ساخته شده اند.
هگزوکیناز 4 (گلوکوکیناز) تک زیرواحدی هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا