مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nocerino

New member
bbt عزیز من به شما جزوه ی دکتر احسانی رو پیشنهاد می کنم که برای موسسه انوار دانش هست .واقعا خوبه

آخرین ویرایش:

BBT

New member
بستگی داره با چه سرعتی بخونی خب؟
مثلا من خودم 1 صفحه ی لنینجر راحت 1 ساعت وقتمو میگیره
بخوام روزی 2 ساعت براش وقت بذارم و هر ساعتی ماورایی 2 صفحه بخونم اونوقت تو 2 ساعت میشه 4 صفحه!
چه قد تا بهداشت مونده؟؟؟180 روز
پس تو این 180 روز اگه هر روز بتونم 4 صفحه بخونم میشه 720 صفحه!!!
پس یه دورم نمیرسم تموم کنم چه برسه به 2 دور!!!
شما هم همین جوری حساب کن
الکی به خودت امیدواری نده که بره جلوتر بهتر میشه یا مثلا یه روز خیلی بیشتر می خونم
با خودت رو راست باش

مرسی مهنام جون ولی به خودم امیدوار شدم دیگه تو یه ساعت حداقل پنج شش صفحه میخونم. البته بستگی له مبحثش هم داره ها شاید شما جای مشکلش رو داری میخونی

پنج شش صفحه میخوچ

BBT

New member
سلام ....
یه سری به انجمن بیوشیمی بزنین .... اونجا تاپیکی به همین نام وجود داره .... کامل اونجا در موردش بحث شده.... اگه بازم اونجا کم و کسری دیدین در خدمتیم...

نه عزیز برآی دکتر مشایخی هستش

فرق ضروریات محمدی با کتاب احسانی چیه
حجم ایندوتا چه قدره
ممنون از همه دوستان عزیز و و دوست داشتینم که به این. برادر کوچیکشون کمک میکنن خدا حفظتون کنه

mahnam

New member
مرسی مهنام جون ولی به خودم امیدوار شدم دیگه تو یه ساعت حداقل پنج شش صفحه میخونم. البته بستگی له مبحثش هم داره ها شاید شما جای مشکلش رو داری میخونی

پنج شش صفحه میخوچ

آره BBT جان امیدوار باش :tonguesmiley:
نه! اصلا جای مشکل و غیر مشکل نداره
من سرعت خوندنم همینه :mad_majidonline:
البته من لنینجر نمی خونمااا ! چون با این اوضاع خوندنه من ریسکه
من کتاب و جزوه ی دکتر احسانی رو دارم اونو می خونم
البته اگه برسم همونو تموم کنم!!!

mahnam

New member
نه عزیز برآی دکتر مشایخی هستش

فرق ضروریات محمدی با کتاب احسانی چیه
حجم ایندوتا چه قدره
ممنون از همه دوستان عزیز و و دوست داشتینم که به این. برادر کوچیکشون کمک میکنن خدا حفظتون کنه

تا اونجایی که من می دونم اگه قبلا بیوشیمی رو از یه منبعی خونده باشی با ضروریات نتیجه ی خوبی می تونی بگیری
اما کتاب دکتر احسانی رو تنها هم بخونی نتیجه ی عالی می گیری
کتاب دکتر احسانی با تست ها و پاسخ های تشریحیش 750 صفحه اس اما اگه فقط متنشو بخوای در نظر بگیری 530 صفحه تقریبا

بهنوش

New member
سلام به همگی
منم هوس کردم گزارش کار دیروزمو بنویسم!!!!!!!

14 صفحه شیمی آلی!
1 فصل زیست شناسی سال سوم !
تست زیست دوم فصل اول!
1 متن از لزگی!

nocerino

New member
دوست من bbt همانطور مهنام عزیز گفتن واقعا جزوه و کتاب ایشون حرف نداره البته با احترام به تمام اساتید بیوشیمی که من برای همه ی این عزیزان احترام قائلم.خوشحالم حرفم به شما ثابت شد که جزوه ایشون حرف نداره تا خیاله شما بابت کنکور راحت بشه

BBT

New member
دوست من bbt همانطور مهنام عزیز گفتن واقعا جزوه و کتاب ایشون حرف نداره البته با احترام به تمام اساتید بیوشیمی که من برای همه ی این عزیزان احترام قائلم.خوشحالم حرفم به شما ثابت شد که جزوه ایشون حرف نداره تا خیاله شما بابت کنکور راحت بشه

:rose::rose::rose:

BBT

New member
تا اونجایی که من می دونم اگه قبلا بیوشیمی رو از یه منبعی خونده باشی با ضروریات نتیجه ی خوبی می تونی بگیری
اما کتاب دکتر احسانی رو تنها هم بخونی نتیجه ی عالی می گیری
کتاب دکتر احسانی با تست ها و پاسخ های تشریحیش 750 صفحه اس اما اگه فقط متنشو بخوای در نظر بگیری 530 صفحه تقریبا

:rose::rose::rose::rose:

melody2010

Member
سلام به همه بچه هاي پرتلاش بيوشيمي
من امروز بعد از 1 هفته دارم گزارش كار مي دم.
بيوشيمي همون فصل غشاها رو دارم مي خونم انشاء الله اين هفته تمومش مي كنم چون چندروزي مريض بودم و چون مجبور بودم برم سر كار نتونستم بيو بخونم مي دونين كه تمركز مي خواد منم نمي تونستم. چون همش خوابم مي برد
زبان 2 درس از 504 و 1 درس از تافل
شيمي آلي فقط 10 صفحه
شيمي عمومي هيچي
زيست هم 1 فصل از دانش زيست شناسي

BBT

New member
سلام منم دیروز بقیه کربوهیدرات های لنینجر رو خوندم تموم شد امروز اومدم ویتامین بخونم دیدم نداره چرا لنینجر نباید ویتامین ها رو داشته باشه واسه همین رفتم از روی دولین میخونم ولی دولین خدایش خیلی کتاب خوبیه خدا پدر مادر دولین جون رو بیامرزه که اگه نبود معلوم نبود ویتامین ها رو باید از کجا میخوندم :applause:

BBT

New member
من فقط یه مشکل دارم نمیدونم چی کارش کنم اونم خوابمه ساعت 1 میخوابم 8 بیدار میشم 45 دقیقه میخونم باز یه ساعت میخوابم یه ساعت هم ظهر نیم ساعتم بعد از ظهر میخوابم
کلا میخوابم فقط :smiliess (2):
به نظرتون دارو مصرف کنم خوبه من که دیگه در مقابلش کم آوردم اصلا من رفتم بخوابم شب همه به خیر :5:

آخرین ویرایش:

majede

New member
مرسی استقلال و bbtجان خیلی خوب پیش میرین آفرین :thumbsupsmileyanim:

majede

New member
بچه ها منم زیاد نخوندم فعلا فصل متابولیسم اسید چرب...الکانهای شیمی الی ...مهارت 2 لزگی رو دارم میخونم
الانم دارم لغت لایتنر مرور میکنم

گلاب_1

New member
من فقط یه مشکل دارم نمیدونم چی کارش کنم اونم خوابمه ساعت 1 میخوابم 8 بیدار میشم 45 دقیقه میخونم باز یه ساعت میخوابم یه ساعت هم ظهر نیم ساعتم بعد از ظهر میخوابم
به نظرتون دارو مصرف کنم خوبه من که دیگه در مقابلش کم آوردم اصلا من رفتم بخوابم شب همه به خیر :5:

ببخشید مگه شوما دانشگاه نمیری که این همه وقت داری بخوابی؟ :21:

من یه پیشنهاد دارم برو کتابخونه درس بخون.... البته کتابخونه ای که با همه غریبه باشیا.... شاید 3-4 روز اول سخت بگذره اما کم کم عادت میکنی به شرایط :motat:

آخرین ویرایش:

saye

New member
سلام.... به جای ساعت 8 ..9بیدار شو که..دیگه نخوای وسط درس خوندن بخوابی... آخه 45 دقیقه واسه خوندن که بعدش بخوای استراحت کنی خیلی کمه ... تا میای گرم خوندن بشی میخوابی.. میتونی بعد از مدتی کم کم به همون ساعت 8 برسونی..آخه وقتی خوابت بیاد و کسل باشی هر چی بخونی فایده ای نداره... نیم ساعت خواب بعد از ظهرتم حذف کن...ولی به نظر من در مجموع خیلی نمیخوابی که ....نرماله....دارو رو بی خیال شو...

BBT

New member
ببخشید مگه شوما دانشگاه نمیری که این همه وقت داری بخوابی؟ :21:

من یه پیشنهاد دارم برو کتابخونه درس بخون.... البته کتابخونه ای که با همه غریبه باشیا.... شاید 3-4 روز اول سخت بگذره اما کم کم عادت میکنی به شرایط :motat:

آره ولی خب الان که دیگه زمان فرجه هاست دیگه
تو اتاق درس نمیخونم میرم سالن مطالعه
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا