بستگی داره با چه سرعتی بخونی خب؟
مثلا من خودم 1 صفحه ی لنینجر راحت 1 ساعت وقتمو میگیره
بخوام روزی 2 ساعت براش وقت بذارم و هر ساعتی ماورایی 2 صفحه بخونم اونوقت تو 2 ساعت میشه 4 صفحه!
چه قد تا بهداشت مونده؟؟؟180 روز
پس تو این 180 روز اگه هر روز بتونم 4 صفحه بخونم میشه 720 صفحه!!!
پس یه دورم نمیرسم تموم کنم چه برسه به 2 دور!!!
شما هم همین جوری حساب کن
الکی به خودت امیدواری نده که بره جلوتر بهتر میشه یا مثلا یه روز خیلی بیشتر می خونم
با خودت رو راست باش
سلام ....
یه سری به انجمن بیوشیمی بزنین .... اونجا تاپیکی به همین نام وجود داره .... کامل اونجا در موردش بحث شده.... اگه بازم اونجا کم و کسری دیدین در خدمتیم...
مرسی مهنام جون ولی به خودم امیدوار شدم دیگه تو یه ساعت حداقل پنج شش صفحه میخونم. البته بستگی له مبحثش هم داره ها شاید شما جای مشکلش رو داری میخونی
پنج شش صفحه میخوچ
نه عزیز برآی دکتر مشایخی هستش
فرق ضروریات محمدی با کتاب احسانی چیه
حجم ایندوتا چه قدره
ممنون از همه دوستان عزیز و و دوست داشتینم که به این. برادر کوچیکشون کمک میکنن خدا حفظتون کنه
دوست من bbt همانطور مهنام عزیز گفتن واقعا جزوه و کتاب ایشون حرف نداره البته با احترام به تمام اساتید بیوشیمی که من برای همه ی این عزیزان احترام قائلم.خوشحالم حرفم به شما ثابت شد که جزوه ایشون حرف نداره تا خیاله شما بابت کنکور راحت بشه
تا اونجایی که من می دونم اگه قبلا بیوشیمی رو از یه منبعی خونده باشی با ضروریات نتیجه ی خوبی می تونی بگیری
اما کتاب دکتر احسانی رو تنها هم بخونی نتیجه ی عالی می گیری
کتاب دکتر احسانی با تست ها و پاسخ های تشریحیش 750 صفحه اس اما اگه فقط متنشو بخوای در نظر بگیری 530 صفحه تقریبا
من فقط یه مشکل دارم نمیدونم چی کارش کنم اونم خوابمه ساعت 1 میخوابم 8 بیدار میشم 45 دقیقه میخونم باز یه ساعت میخوابم یه ساعت هم ظهر نیم ساعتم بعد از ظهر میخوابم
کلا میخوابم فقط :smiliess (2):
به نظرتون دارو مصرف کنم خوبه من که دیگه در مقابلش کم آوردم اصلا من رفتم بخوابم شب همه به خیر :5:
سلام.... به جای ساعت 8 ..9بیدار شو که..دیگه نخوای وسط درس خوندن بخوابی... آخه 45 دقیقه واسه خوندن که بعدش بخوای استراحت کنی خیلی کمه ... تا میای گرم خوندن بشی میخوابی.. میتونی بعد از مدتی کم کم به همون ساعت 8 برسونی..آخه وقتی خوابت بیاد و کسل باشی هر چی بخونی فایده ای نداره... نیم ساعت خواب بعد از ظهرتم حذف کن...ولی به نظر من در مجموع خیلی نمیخوابی که ....نرماله....دارو رو بی خیال شو...من فقط یه مشکل دارم نمیدونم چی کارش کنم اونم خوابمه ساعت 1 میخوابم 8 بیدار میشم 45 دقیقه میخونم باز یه ساعت میخوابم یه ساعت هم ظهر نیم ساعتم بعد از ظهر میخوابم
کلا میخوابم فقط :smiliess (2):
به نظرتون دارو مصرف کنم خوبه من که دیگه در مقابلش کم آوردم اصلا من رفتم بخوابم شب همه به خیر :5:
ببخشید مگه شوما دانشگاه نمیری که این همه وقت داری بخوابی؟ :21:
من یه پیشنهاد دارم برو کتابخونه درس بخون.... البته کتابخونه ای که با همه غریبه باشیا.... شاید 3-4 روز اول سخت بگذره اما کم کم عادت میکنی به شرایط :motat: