مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

گلاب_1

New member
گلاب جون عزیزم حضرت رقیه س نگهدارت باشه تو که خوب پیش میری جانم گاهی هم تفریح خوبه
منم ساعات مطالعم روی هم رفته 5-6 ساعت بیشتر نمیشه بقیه اش بازیگوشیه ...ولی من وقتی اصلا
حوصله ی درسو ندارم فیشهای لغاتمو مرور میکنم آخه هر چی زبان بخونی کمه!!!
توام فیشبرداری میکنی؟!!!

سلام ماجده جون....
مرسی عزیزم... خعلی لطف کردی....

نه من فیش برداری نمیکنم :dadad4:

من تنبلیم گل کنه فقط با زور چماق برمیگردم سر کارم... جدی میگم.... ولی این روشتو حتما امتحان میکنم عزیزم....:rolleyessmileyanim:

گلاب_1

New member
دوستان اگه کسی میدونه جواب بده مرسی
ساختار آسیل ؟؟؟!!!!

وقتی از یه زنجیره هیدروکربنی از سر کربوکسیلش یه هیدروژن جدا کنی باقی مونده میشه آسیل... آسیل یه اسم کلیه... مثلا اگه از اسید استیک که 2 کربنه اس یه پروتون جدا کنی باقیمونده میشه استیل... از اسید بوتیریک جدا کنی میشه بوتیریل... به همین ترتیب الی آخر....

majede

New member
وقتی از یه زنجیره هیدروکربنی از سر کربوکسیلش یه هیدروژن جدا کنی باقی مونده میشه آسیل... آسیل یه اسم کلیه... مثلا اگه از اسید استیک که 2 کربنه اس یه پروتون جدا کنی باقیمونده میشه استیل... از اسید بوتیریک جدا کنی میشه بوتیریل... به همین ترتیب الی آخر....

وای مرسی عزیزم دخمله نازم من همیشه تو اینا مشکل دارم هی یادم میره ........
پس گلاب جون آسیل -coa یعنی جای اونhکه گفتی...coa بشینه آره؟؟

گلاب_1

New member
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم

همان

عرق هایی ست که برای پیروزی نریخته ایم...​

گلاب_1

New member
وای مرسی عزیزم دخمله نازم من همیشه تو اینا مشکل دارم هی یادم میره ........
پس گلاب جون آسیل -coa یعنی جای اونhکه گفتی...coa بشینه آره؟؟

خواهش میکنم ناناسم....

منظورت از coa- همون coo- ؟
ببین شکلش اینجوری میشه:
مثلا در مورد اسید بوتیریک:

CH3-CH2-CH2-COOH................................> CH3-CH2-CH2-COO

گلاب_1

New member
مرسی نه منظورم کوآنزیم آ بود ....آسیل کوآنزیم آ؟

ای وای ببخشید قاط زدم به جای پروتون باید یه گروه هیدروکسیل جدا بشه ها.... خوبه گفتی داشت اشتباه میشد....

کوآنزیم آ هم یه عامل sh- داره که از طریق همین عامل به آسیل متصل میشه.... در نهایت میشه آسیل کوا....

majede

New member
ای وای ببخشید قاط زدم به جای پروتون باید یه گروه هیدروکسیل جدا بشه ها.... خوبه گفتی داشت اشتباه میشد....

کوآنزیم آ هم یه عامل sh- داره که از طریق همین عامل به آسیل متصل میشه.... در نهایت میشه آسیل کوا....

ببخشینااااااا
میشه شکلشو بکشی؟!!فدات

گلاب_1

New member
ببخشینااااااا
میشه شکلشو بکشی؟!!فدات

خواهش میکنم ....

R-cooh + hs-coa .......> r-co ~s-coa + h2o

به این پیوندی که ایجاد شده میگن تیو استر ... دقیقا شبیه استر معمولیه فقط چون به جای یه اکشیژن یه تیول یا همون گوگرد قرار گرفته بهش میگن تیو استر و اون علامت ~ یعنی این پیوند تیو استر یه پیوند پرانرژیه....

آخرین ویرایش:

majede

New member
خواهش میکنم ....

R-cooh + hs-coa .......> r-co ~s-coa + h2o

به این پیوندی که ایجاد شده میگن تیو استر ... دقیقا شبیه استر معمولیه فقط چون به جای یه اکشیژن یه تیول یا همون گوگرد قرار گرفته بهش میگن تیو استر و اون علامت ~ یعنی این پیوند تیو استر یه پیوند پرانرژیه....

مرسی عزیزم خیلی خوب گفتی...:rose:

foroozan

New member
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم

همان

عرق هایی ست که برای پیروزی نریخته ایم...​

چقدر قشنگ.واقعاهمینطوره.ایشالا که هیچکس؛هیچوقت؛توهیچ زمینه ای شکست نخوره که بعد بخواد بخاطر اون شکست اشک بریزه.

foroozan

New member
گزارش ديروزم: 1 درس از 504
نكات بيوشيمي
........................
بچه ها يه چي ميگم ازم نخندينااااااا !!!!! :21: من شروع كردم درساي دبيرستانو ميخونم. ميخوام دوباره كمكور بدم

چراااا؟
میخوای چی شرکت کنی؟

s.ahang

New member
سلام::ad54ad:
مرور خلاصه های بیوشیمی+39 تست از کربوهیدرات+15 تست اندامک ها
مرور لغتای زبان :sadsmiley: :13:

در آغاز زمستان هرگز زمستانی مباد بهار آرزوهایتان :riz304: یلدا مبارک​

BBT

New member
فرا رسیدن ایام جانسوز و جانگداز امتحانات را بر تمامی دانشجویان تسلیت عرض مینمایم باشد که این ایام نیز به مصابه ی بادی بگذرد و ما را گزندی نرسد و دیگر هیچ

فردا امتحان دارم هیچی نخوندم اومدم اینجا شر میگم آي خدا ....

f.abbasi

New member
چراااا؟
میخوای چی شرکت کنی؟
ميخوام بخونم واسه كارداني علوم آزمايشگاهي يا چميدونم هوشبري اينا كه كار واسش هست. آخه ميگن اگه يه ليسانسه زيست اين رشته ها بخواد بره 3 ترمه تموم ميكنه چون درسارو تطبيق ميدن:smilies: حالا وسوسه شدم بخونم شايد قبول بشم.
نظر تو چيه؟
:ahi5slcgm04mi8jqqkl

melody2010

Member
ملودی جان شوما هم خوش اومدین .... خیر مقدم...
اگه این 5 ساعت رو هر روز رعایت کنین خیلی عالیه.... فقط حتی 1 روز هم این 5 ساعتتون سعی کنین 4 ساعت نشه....

در مورد ساعات مطالعه و منابع هم تو اوایل همین تاپیک و تاپیک های دیگه تو انجمن بیوشیمی مفصل صوبت شده ... وقت کردی یه سر بزن ضرر نمیکنی....

ممنون گلاب جون مي بخشي كه من نمي تونم تو ساعت مقرر بيام و گزارش بدم اما سعي مي كنم هر وقت تونستم گزارش بدم. من تقريباً بيشتر نظراتو (از اول وسط و آخر ) خوندم. هر روز اگه بتونم سر مي زنم و نكات رو هم مي خونم و يادداشت مي كنم. مرسي از همه دوستان كه واقعا اين تايپيك رو علمي كردن
منم تو اين چند روز فصل غشاهاي بيولوژيك رو شروع كردم.
راستي وقتي من حوصله م سر ميره حتي اگه وسط بيوشيمي هم باشم سعي مي كنم حتماً 1 درس رو كه دوست دارم بخونم البته من زبان رو مي خونم اگه خيلي هم بي حوصله باشم فيلم تماشا مي كنم البته زبان اصلي خيلي كمك مي كنه به يادگيري لغات. نمي دونم كارم درسته يا نه ولي به نظرم بهتر از اينه كه هيچي نخونم

سلام شب يلداتون مبارك
گزارش امروز : بيوشيمي فصل انزيم + لغات زبان از روي جزوه امروز جزوه زبان رو از دوستم گرفتم كه پارسال قبول شده بود با خوندن همين جزوه 39 زبان زده بود
البته يه جزوه بيوشيمي داره كه محشره هر كاري كردم نداد يعني خودش بيوشيمي رو 70 زده بود الان همدان درس ميخونه
بيوشيمي 70 زيست رو 40 زبان 39 شيمي الي30 همدان قبول شده بود

BBT

New member
یلدایعنی زندگی آنقدرکوتاه است که برای یک دقیقه بیشتربا هم بودن باید جشن گرفت...
شب یلدا مبارک

محمدنبی

New member
دوستان سلام.من خیلی دیر رسیدمراستش میخوام منو راهنمایی کنین.
من منابعم زیاده ولی نمیدونم کدوومو بخونم.مثلا جزوه بیوشیمی دکتر خلیلی.که بیشتر از 1000 صفحه است.جزوه انوار.کتاب لنینجر.پاسالار.تست پاسالار.شهبازی ملک نیا.دانیال زلده.چکیده هارپر.ویکی دوتا موسسه دیگه لطفا راهنمایی کنین.
ضمنا من کارمند و متاهل هستم.و 3 تا مشکل دارم.1-وقتم کمه.
2-حتما باید قبول شم.
3-حتما باید یکی از دانشگاه های تهران قبول شم.
ضمنا صفر کیلومترم نیستم.و پارسال با اطلاعات خودم وچند روز تست کار کردن بیو رو 50 زدم
ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا