مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

گلاب_1

New member
بجه ها برنامه این چند روز من:
بیوشیمی لنینجر فقط دوره و تست فصل های 1 تا 9.
شیمی عمومی: اتمام مورتیمر.
زیست:-
زبان: دوره تافل و 504.
امیدوارم که همتون در تلاش باشید.... یک سوال هم داشتم به نظر شما من دارم لنینجر ترجمه دکتر محمدی رو می خونم خوندن جلد 2 که عمدتاً متابولیسم و من هم تا حالا نخوندم و عموماً آشنایی چندانی باهاش ندارم چقدر طول می کشه. مثلاً من با روزی 5 ساعت وقت گذاشتن می تونم تا عید بخونمش؟؟؟ برای برنامه ریزی ام می خوام!!!! حقیقتش از حجمش می ترسم.

اففففففففففففففففرین خعلی عالیه... :a2d3:

چقدر برا هر کدوم وقت گذاشتی؟؟؟؟ :shocked:

والا در مورد زمان هم باید به شیوه خوندن خودت نگا کنی.... تند میخونی... کند میخونی.... عمیق میخونی... گیر میدی.... :smiliess (11):

melody2010

Member
سلام بچه‌ها من تازه عضو شدم البته از تابستون مي‌خونم ولي اين تايپيك رو جديدا پيدا كردم. اميدوارم سال بعد همه ترم اولي دانشگاه باشيم. 1 سوال دارم به نظرتون اگه من روزي 5 ساعت بخونم قبول مي شم. البته تا الان فقط 7 فصل از بيوشيمي لنينجر رو خوندم زبان 504 رو خوندم و تافل رو تازه دارم شروع مي كنم. شيمي هم همزمان هم آلي و هم مورتيمر رو مي خونم

melody2010

Member
راستي من فقط روزا مي تونم بيام توسايت چون اينترنتم غيرفعاله و فقط از محل كارم مي تونم وصل بشم.

setareh58

New member
سلام بیوشیمیست های گل توی این هوای برفی خوبین؟
ماجده جون بخاطر رونق دادن دوبار ه سایت و جدا کردن تایپیک ازتون تشکر میکنم انشالله موفق بشی عزیزم

setareh58

New member
سلام دوستای گلم... :rose:

چه خبر؟ خوبین؟ خوشین؟ دماغتون چاقه؟ :4d564ad6:

به به چقد بهتر شده تاپیکمون..... واقعا میگم... دست گل ماجده جونی هم درد نکنه.... :riz304: خعلی تو زحمت افتادی عزیزم..... :****

اینم از گزارش کار امروز من:
(دوشنبه، 27 آذر)

زبان 3 درس رضازاده...

بیوشیمی تقریبا 2 فصل (ساختمان اسید نوکلیئیک ها و ژنوم) + خلاصه برداری + مرور 3 فصل آب و الکترولیتها و عناصر

شیمی نصف آلکانها...
گلاب جون چطوری؟ خسته نباشی!این همه نیرو و انرژی! دختر کجا دوره تندخوانی دیدی؟ خیلی عالی میخونی یه کم به ماهم یاد بده
هم میای بچه هارو َار| میکنی و هم ماشاالله این همه خوب میخونی
ایشالله موفق باشی فک کنم رتبه یک مال شما ها

setareh58

New member
گزارش تا 28 آذر م بیوشیمی فصل قند متبولیسم و ساختمان باتست کامل شد زیست فصل حواس با تست تموم شد زبان بارنز درس 12 هستم و لزگی مرور تا مهارت پنجم

setareh58

New member
بجه ها برنامه این چند روز من:
بیوشیمی لنینجر فقط دوره و تست فصل های 1 تا 9.
شیمی عمومی: اتمام مورتیمر.
زیست:-
زبان: دوره تافل و 504.
امیدوارم که همتون در تلاش باشید.... یک سوال هم داشتم به نظر شما من دارم لنینجر ترجمه دکتر محمدی رو می خونم خوندن جلد 2 که عمدتاً متابولیسم و من هم تا حالا نخوندم و عموماً آشنایی چندانی باهاش ندارم چقدر طول می کشه. مثلاً من با روزی 5 ساعت وقت گذاشتن می تونم تا عید بخونمش؟؟؟ برای برنامه ریزی ام می خوام!!!! حقیقتش از حجمش می ترسم.
لنینجر فقط برا مرور کردن و بررسی شکلها خوبه والا اگه بخوای از لنینجر یاد بگیری خیلی وقت گیر و کامل نیست البته هیچ کتابی کامل نیست و لنینجر نسبت به بقیه بهتر اما جوابگوی کنکور نیست و مطالبش پراکنده و مطالب اضافی زیاد داره و برای این وقت کم خوندنش جالب نیست
انشالله موفق باشین

majede

New member
سلام دوستان خانم ها و آقایون و همکلاسیهای خودم در سال تحصیلی جدید:ad54ad:
این کامنتی که میذارم از تمام نظرات و پیشنهادات دوستان هست وخودم ....
امیدوارم همه ی دوستان سعی کنن انجام بدن و جمع دوستانه ی ما تو این تاپیک هروز بهتر بشه
1-تاپیک آموزش زبان وشیمی آلی و عمومی به همت دوست عزیزم famusدر انجمن بیوتکنولوژی راه افتاده که مطالبش مفیده اونجا زبانو شیمی رو پیگیری میکنیم
2-گزارش درسی روزانه هر کی تو هر محدوده زمانی که میتونه بده حتما ..خواهشا اینو جدی بگیرین واسه خودتون مفیده....ولی سعی کنین حداکثر 3-4روزه باشه که حجم مطالعه تون مشخص بشه و هر کی هر چی خونده صادقانه بگه حتی خیلی زیاد باشه یا خیلی کم...اینجا یه جمع دوستانه هست که همه باید اول به خودشون بعد به دیگران کمک کنن تا بهترین مطالعه رو داشته باشیم واگر گزارش روزانه میدین در صورت امکان بگین چند ساعت مطالعه در روز داشتین...
3-تایم گزارش دادنمون بهتره بصورت دسته جمعی و از 10 تا 12 شب باشه و دوستان هر زمان تو این تایم تونستن بیان تا در کنار همدیگه گزارش بدیم و سوال جوابی که از مشکلات و .....درسی دارن از همدیگه بپرسیم...ولی هر کی نمیتونه تو. این زمان بیاد هر وقت تونست گزارش بده ولی حتما بده
4-در مورد تاپیک نکته هم خوشحالم که دوستان استقبال کردن فقط لطفا اون تاپیکو خلوت نذارین به هر نکته ای که رسیدین و مهم بود اونجا بیان کنین اینجوری واسه کنکورم میتونین سریعتر مرور کنین
5-احوالپرسی و صحبتهای جدای از درس هم توی پیام خصوصی
.....
بچه ها اینجا انجمنه مطالعه ی گروهی و دوستانه ی بیوشیمی بالینیه و هر کی عضو این انجمنه با بقیه فرقی نداره چه آقا چه خانم
پس بیاین اول به خودمون و بعد به همدیگه تو درس کمک کنیم
امیدوارم همگی امسال قبول بشیم که میشیم :smilies-azardl (113
همگی در پناه حق

آخرین ویرایش:

BBT

New member
خب منم امروز آنزیم لنینجر رو تموم کردم فکر کنم تو لنینجر من از همه عقب تر باشم

BBT

New member
سلام دوستان خانم ها و آقایون و همکلاسیهای خودم در سال تحصیلی جدید:ad54ad:
این کامنتی که میذارم از تمام نظرات و پیشنهادات دوستان هست وخودم ....
امیدوارم همه ی دوستان سعی کنن انجام بدن و جمع دوستانه ی ما تو این تاپیک هروز بهتر بشه
1-تاپیک آموزش زبان وشیمی آلی و عمومی به همت دوست عزیزم famusدر انجمن بیوتکنولوژی راه افتاده که مطالبش مفیده اونجا زبانو شیمی رو پیگیری میکنیم
2-گزارش درسی روزانه هر کی تو هر محدوده زمانی که میتونه بده حتما ..خواهشا اینو جدی بگیرین واسه خودتون مفیده....ولی سعی کنین حداکثر 3-4روزه باشه که حجم مطالعه تون مشخص بشه و هر کی هر چی خونده صادقانه بگه حتی خیلی زیاد باشه یا خیلی کم...اینجا یه جمع دوستانه هست که همه باید اول به خودشون بعد به دیگران کمک کنن تا بهترین مطالعه رو داشته باشیم
3-تایم گزارش دادنمون بهتره بصورت دسته جمعی و از 10 تا 12 شب باشه و دوستان هر زمان تو این تایم تونستن بیان تا در کنار همدیگه گزارش بدیم و سوال جوابی که از مشکلات و .....درسی دارن از همدیگه بپرسیم...ولی هر کی نمیتونه تو. این زمان بیاد هر وقت تونست گزارش بده ولی حتما بده
4-در مورد تاپیک نکته هم خوشحالم که دوستان استقبال کردن فقط لطفا اون تاپیکو خلوت نذارین به هر نکته ای که رسیدین و مهم بود اونجا بیان کنین اینجوری واسه کنکورم میتونین سریعتر مرور کنین
5-احوالپرسی و صحبتهای جدای از درس هم توی پیام خصوصی
.....
بچه ها اینجا انجمنه مطالعه ی گروهی و دوستانه ی بیوشیمی بالینیه و هر کی عضو این انجمنه با بقیه فرقی نداره چه آقا چه خانم
پس بیاین اول به خودمون و بعد به همدیگه تو درس کمک کنیم
امیدوارم همگی امسال قبول بشیم که میشیم :smilies-azardl (113
همگی در پناه حق

خوبه به نظرم اگه ساعت مطالعه هم ذکر بشه خوبه

گلاب_1

New member
سلام دوس جونیاااااااااا :28:

اففففففففففففففرین به همگی.... به زحمتاتون.... اجرتون با حضرت رقیه س :ad54ad:

گزارش امروز من:
(سه شنبه، 28 آذر)

بیو 2 فصل بهمراه خلاصه برداری

زبان 3 درس رضازاده

بچه ها منو دعوا کنین :New (6): امروز کلی ول گشتم .... از 6 عصر تا حالا 1 ساعت هم درس نخوندم.... هیچ کاریم نداشتما...

بهم بگین چجوری تو این جور موقه ها خودمو مژبور کنم برگردم سر درس و مخشم.... :dadad4:

خواهش میکنم اگه چیزی به ذهنتون میرسه حتی مسخره بگید....

گلاب_1

New member
ستاره جون مرسی عزیزم.... من دارم پیش شوما درس پس میدم.... :heart:
البته در مورد تند خونیم باید بگم امسال سال دوممه.... مطالب برام آشنا هستن... منم پارسال یکم کند میخوندم.... :smilies-azardl (181

ملودی جان شوما هم خوش اومدین .... خیر مقدم... :rose:
اگه این 5 ساعت رو هر روز رعایت کنین خیلی عالیه.... فقط حتی 1 روز هم این 5 ساعتتون سعی کنین 4 ساعت نشه....

در مورد ساعات مطالعه و منابع هم تو اوایل همین تاپیک و تاپیک های دیگه تو انجمن بیوشیمی مفصل صوبت شده ... وقت کردی یه سر بزن ضرر نمیکنی....:riz277:

زندگی با مرگ از بین نمیرود،
زندگی دقیقه به دقیقه روز به روز با هزاران غفلت و بی توجهی از بین میرود...​

آخرین ویرایش:

s.ahang

New member
سلام ب همه دوستان:riz304:

کتاب دکتر احسانی را تازه خریدم ک فصل 1-2 را امروز خوندم+مرور خلاصه ها
زبان هم مرور لغت + دو درس 504+1درس از کتاب پزشکی
شیمی مرور

سلام
امروز فقط تست چون تا ساعت 5 سر كار بودم راستي بچه ها ميخوام كتاب دولين رو بخرم كدوم انتشارات و مترجم بهتره ممنون ميشم جواب بديد

گلاب_1

New member
بچه ها چرا نمیاین همتون؟ خو بیاین دوباره اینجا رو رونق بدین دیگه....

ببینین همه تاپیکای مطالعه گروهی جمعن میان حتی 1 صفحه هم خونده باشن گزارش میدن....

خوب برا خودتون میگم ..... :sadsmiley:

پ ن: ببخشید دوستان باز لایک من از کار افتاده....

f.abbasi

New member
گزارش ديروزم: 1 درس از 504
نكات بيوشيمي
........................
بچه ها يه چي ميگم ازم نخندينااااااا !!!!! :21: من شروع كردم درساي دبيرستانو ميخونم. ميخوام دوباره كمكور بدم

majede

New member
سلااااااااااااااااااااام چطورین بچه ها ؟؟؟؟خوبین؟!!!
کجایین پس کم پیدایین؟!!
من تو این چند روز لنینجر خوندم الان فصل 16 هستم ...یه جزوه بیو هم گیر آوردم جالبه ساختار و متابولیسم قندهارو ازش خوندم
شیمی آلی فقط 1 فصل خوندم ...زبان هم تافلو تموم کردم الان دارم لزگیو میخونم
همگی سلامت و پیروز باشین

majede

New member
سلام دوس جونیاااااااااا :28:

اففففففففففففففرین به همگی.... به زحمتاتون.... اجرتون با حضرت رقیه س :ad54ad:

گزارش امروز من:
(سه شنبه، 28 آذر)

بیو 2 فصل بهمراه خلاصه برداری

زبان 3 درس رضازاده

بچه ها منو دعوا کنین :New (6): امروز کلی ول گشتم .... از 6 عصر تا حالا 1 ساعت هم درس نخوندم.... هیچ کاریم نداشتما...

بهم بگین چجوری تو این جور موقه ها خودمو مژبور کنم برگردم سر درس و مخشم.... :dadad4:

خواهش میکنم اگه چیزی به ذهنتون میرسه حتی مسخره بگید....

گلاب جون عزیزم حضرت رقیه س نگهدارت باشه تو که خوب پیش میری جانم گاهی هم تفریح خوبه
منم ساعات مطالعم روی هم رفته 5-6 ساعت بیشتر نمیشه بقیه اش بازیگوشیه ...ولی من وقتی اصلا
حوصله ی درسو ندارم فیشهای لغاتمو مرور میکنم آخه هر چی زبان بخونی کمه!!!
توام فیشبرداری میکنی؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا