مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majede

New member
سلام به بچه هاي گل بيوشيمي
تن تماميت زيبايي پيراهن نيست مهرباني با تن، مثل يك جامه بهم نزديكندو اگر ميخواهيم روزهامان همه با شبهامان طرحي از عاطفه با هم ريزند گاهگاهي بايد

به سر سفرهء دل بنشينيم قرص ناني بخوريم از سر سفرهء عشق گامهامان بايد همهء فاصله ها را امروز كوتاه كنند و سر انگشت تفاهم هر روزنقب در نقب دري بگشايددري از عشق به باغ گل سرخ

و بينديشيم بر واژهء دوستت دارم
عزیزم بیولوژی جان اینا که گفتی ما بلد نیستیم کجا بیو شیمی نوشتن؟!!!:25r30wi:
مرسی از مطلبای قشنگت چه خبر از درس؟؟؟!!!
کی میری سربازی؟!!!!!

biology2012

New member
تمام جزوات و كتابامو دادم به يكي از دوستانم كه امسال داره ميخونه خودم ميخوام بعد از سربازي ادامه بدم اميدوارم همگيتون قبول بشيد
دلتنگی های آدمی را
باد ترانه ای می خواند
رویاهایش را،
آسمان پرستاره نادیده می گیرد
و هر دانه ی برفی،
به اشکی نریخته می ماند
سکوت
سرشار از سخنان ناگفته است
از حرکات ناکرده
اعتراف به عشق های نهان
و شگفتی های بر زبان نیامده
در این سکوت حقیقت ما نهفته است
حقیقت تو و من

s.ahang

New member
سلام به همگي من عضو جديد سايت هستم امبيدوارم كه با همديگر رو زهاي خوبي رو داشته باشيم گزارش روزانه هم با هم بديم البته من تا الان فقط بيوشيمي رو خوندم چون صبح ها تا ساعت 2 سر كارم بچه ها براي زبان چه كتابي بخرم خوبه چون واسه درس هاي ديگه جزوه دارم

سلام خوش امدی
برای زبان بچه ها لغات 504 و کتاب رضازاده را می خونن ولی کتاب لزگی هم عالیه
موفق باشی

majede

New member
نننننننننننننننننهههههههه :p7977cujr38iyymsu8:چرا این کارو کردی تومیتونی تو سربازی هم موفق بشی اینو جدی میگم استاد خودم تو
سربازی درس خونده واسه ارشدش الان دکترای ژنتیکه!!!!!!!!
به نظرم تجدید نظر کن حیفه....:smilies-azardl (181

foroozan

New member
سلام به همگي من عضو جديد سايت هستم امبيدوارم كه با همديگر رو زهاي خوبي رو داشته باشيم گزارش روزانه هم با هم بديم البته من تا الان فقط بيوشيمي رو خوندم چون صبح ها تا ساعت 2 سر كارم بچه ها براي زبان چه كتابي بخرم خوبه چون واسه درس هاي ديگه جزوه دارم
سلام خیلی خوش امدید
چه اسم کاربریه بامزه ای داریدبنظر من برای زبان کتاب رضازاده خوبه با مرور کنکورای سالهای گذشته.

foroozan

New member
سلام خوش امدی
برای زبان بچه ها لغات 504 و کتاب رضازاده را می خونن ولی کتاب لزگی هم عالیه
موفق باشی
خودت هم لزگی رو میخونی؟من شروع کردم به خوندنش ولی بنظرم خیلی سخت اومد گذاشتمش کنار:wacsmiley:

biology2012

New member
تازه تصميمو گرفتم حالا اگر هم قبول شدم بايد بعد از قبولي خدمتمو تموم كنم اگر دو سال وقفه بيفته توش بر طبق قانون بايد دوباره اموزشي برم پس بي خيال

نـه فـقـط از تـو اگـر دل بـكنـم مي ميرم
سايـه ات نـيـز بـيـفـتـد به تنـم مي ميرم بین جـان من و پیراهن من فرقی نیـست هـر یکی را کـه بـرایـت بـکـنـم می میرم بـرق چـشمـان تـو از دور مـرا می گـیـرد مـن اگـر دسـت بـه زلفـت بزنم می میرم
بـازی مـاهی و گـربـه است نظر بـازی مـا
مثل یک تنگ شبی می شکنم می میرم
روح ِ برخاسته از من ته ِ اين كوچه بايست
بيش از ايـن دور شوي از بـدنـم مي ميرم

foroozan

New member
نننننننننننننننننهههههههه :p7977cujr38iyymsu8:چرا این کارو کردی تومیتونی تو سربازی هم موفق بشی اینو جدی میگم استاد خودم تو
سربازی درس خونده واسه ارشدش الان دکترای ژنتیکه!!!!!!!!
به نظرم تجدید نظر کن حیفه....:smilies-azardl (181
حالا ایرادی نداره تصمیمیه که خودش گرفته دیگه
ماجده جان شما که یه بارم کنکور فیزیو دادی وباهاش آشنا هستی بنظرت اون خوبه یا همین بیو؟من خودم واقعا فیزیو رو دوست دارم ولی همه گفتن این بهتره نظر تو چیه؟

majede

New member
حالا ایرادی نداره تصمیمیه که خودش گرفته دیگه
ماجده جان شما که یه بارم کنکور فیزیو دادی وباهاش آشنا هستی بنظرت اون خوبه یا همین بیو؟من خودم واقعا فیزیو رو دوست دارم ولی همه گفتن این بهتره نظر تو چیه؟
فروزان جان من نظرمو بهش گفتم انشالا هر تصمیمی میگیره به نفعش باشه ....
من فیزیو زیاد نخوندم وگرنه قبول بودم خیلیم دوسش دارم ولی تقدیر این بود که بیام بیو وحالا هم عاشق بیو شدم خیلی بیشتر از فیزیو بازم بستگی به علاقه خودت داره واسه آینده شغلی هم بیوشیمی بهتر از فیزیو لوژیه...

Taraa

Well-known member
ترکیبات الیفاتیک به الکان ها میگن یعنی بی میل چون میل به واکنش کمی دارن سیر شده اند
آروماتیک هم همون همون ترکیبات حلقوی اند مثل بنزن

سلام دوست عزیز به دواصطلاح رایج تو علم شیمی اشاره کردی.
آلیفاتیک یعنی فرمول ساختاری آن ماده مورد نظر کاملا خطی است.بعبارتی اتصال عناصرش پشت سر هم تو یه خط صافه وآروماتیک یعنی فرمول ساختاری کاملا حلقوی.سوالتوهمین الان تادیدم جواب دادم ببخشید اگه نقص داره .

من جواب قطعی نگرفتم :
785817_no1.gif

ترکیبات با ساختار خطی؟ (این که فک نکنم بشه چون پرولینم که ساختار خاص حلقوی داره آلیفاتیکه)
ترکیبات بی میل؟ یا همون آلکان ها؟ (اینم شک دارم)
ترکیبات آبگریز؟ (اگه این درسته پس چه فرقی با اصطلاح هیدروفوب داره؟)

گلاب_1

New member
سلام دوس جونیای گلم..... :ad54ad:

چه خبر؟
چرا اینجا اینقد بی روح شده پس کوژا موندین شوما؟

پس ندا تو کجا رفتی؟ :13:

اگه اینجوری باشه منم ترجیح میدم نیام.... :ph34r-smiley:

یخورده بجنبین دیگه.... تا کنکور واقعا چیزی نمونده ها.... :j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:

گلاب_1

New member
بچه ها من یه پیشنهاد دارم.... :smilies:

دیگه تو این تاپیک در مورد منابع صحبت نکنین.... برا منابع یه تاپیک دیگه اختصاص گرفته....

6 ماه مونده بازم بعضی دوستای خوبمون میان سوال میکنن.... :smiliess (6):

بیاین تو این تاپیک بیشتر در مورد چیزایی که خوندیم و میخونیم صحبت کنیم....

برا تموم صحبتای جانبی، تاپیک به اندازه کافی تو این سایت هست....

برا نکات هم اگه یه نفر همت کنه یه تاپیک تو انجمن بیوشیمی باز کنه مخصوص همین نکات و به دوستان اطلاع بده بهتره....
اینجا خعلی درهم شده... خداییش من به شخصه گیج میشم.... :13:
در مورد همه چیز صحبت میشه به غیر از مطالعه گروهی.... البته روی این صحبتم به خودمم هستا.... خودم از همه بدترم.... :dadad4:

شوما هم نظراتتون رو بگین لطفا ....

آخرین ویرایش:

گلاب_1

New member
من جواب قطعی نگرفتم :
785817_no1.gif

ترکیبات با ساختار خطی؟ (این که فک نکنم بشه چون پرولینم که ساختار خاص حلقوی داره آلیفاتیکه)
ترکیبات بی میل؟ یا همون آلکان ها؟ (اینم شک دارم)
ترکیبات آبگریز؟ (اگه این درسته پس چه فرقی با اصطلاح هیدروفوب داره؟)

سلام تارا جونم....

خوبی عزیزم؟
میبینم که هنوز گیر این دو تا واژه ای؟! میخوای اصن دستور بدیم اینا رو از بیوشیمی حذف کنن؟ :25r30wi:

ببین تارا جون کل ترکیبات خطی اعم از آلکان، آلکن و آلکین آلیفاتیک هستن.... یعنی چربی دوست.... خوب اینم میدونیم که زنجیره های هیدروکربنی چربی دوست هستن.... حالا این وسط پرولین رو هم مثه زنجیره هیدروکربنی سه کربنه ای در نظر میگیرن که کربن انتهایی اون به نیتروژن عامل آمین اتصال پیدا کرده و اونو به آلفا ایمینو تبدیل کرده.... حالا این یه استثناس حتما دیگه که آلیفاتیک در نظرش میگیرن چون تو هر دو گروه آلیفاتیک و حلقوی (نه آروماتیک هاااااا) میتونیم دسته بندیش کنیم.... حالا همین جوری شما پرولین رو در نظر بگیر دیگه.... اگه خواستی من شماره یه استاد بیو رو دارم بهشم زنگ یزنم میپرسم.... بی شوخی...
اما گفتم که به اون ترکیبایی میگن آروماتیک که دارای حلقه بنزنی باشن.... کلا بنزن بو میده... معطره.... :ahi5slcgm04mi8jqqkl

آبگریز هم همون هیدروفوبه .... هیدرو یعنی آب.... فوب هم از فوبیا میاد یعنی ترس.... ترکیباتی که از آب میترسن و فرار میکنن همون آبگریزها هستن دیگه... آلکانها هم تا 3 کربن میتونن تا یه حدی تو آب حل بشن.... بعد دیگه کاااااااملا آبگریز یا هیدروفوب میشن....

الان بازم ابهام داره برات عزیزم.... :28:

f.abbasi

New member
سلام يه خسته نباشيد مشت به همه دوستياي گل و درسخونم. من درس 22 از كتاب 504 هستم. زيست رو ميخونم. زبان هم دارم لزگي رو مرور مي كنم. لغاتش رو در آوردم و آزمونارو با دقت ميخونم.:riz303: همگي موفق باشيييييين:ad54ad:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا