مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

s.ahang

New member
بچه ها(دوستان عزیز) تایپیک شیمی عمومی و آلی (ارشد بیوتکنولوژی) ببینید عالیه

آخرین ویرایش:

سلکترا

New member
سلام دکترای بیوشیمی اینده.....من تجربه ی مطالعه ی گروهی رو داشتم...یه چیزایی تا امرو

[]سلام دکترای بیوشیمی اینده.....من تجربه ی مطالعه ی گروهی رو داشتم...یه چیزایی تا امروز خوندم...........تنها هدفم موفقیت ت کنکور 92.......اگه کسی اراده و همت قوی داره و با مطالعه گروهی موافقه لطفا اعلام کنه که واسه اول دی استاردشو بزنیم.................یا علی

majede

New member
[]سلام دکترای بیوشیمی اینده.....من تجربه ی مطالعه ی گروهی رو داشتم...یه چیزایی تا امروز خوندم...........تنها هدفم موفقیت ت کنکور 92.......اگه کسی اراده و همت قوی داره و با مطالعه گروهی موافقه لطفا اعلام کنه که واسه اول دی استاردشو بزنیم.................یا علی

سلکترای عزیز خوش اومدی ما چندوقتی هست شروع کردیم توهم بیا عضو ماشو انشالا تا دکترا ادامه بدیم....یا علی

foroozan

New member
سلام سلکترا جان من پایه ام چون واقعا هنوز بطور جدی شروع نکردم وهمش دنبال یه برنامه منسجمم.اگه میخوای برنامه ریزی کن من هستم تاتهش:smilies-azardl (181

سلکترا

New member
ابجی و داداشای گلممممممممممممممممممم

من عضو تازه واردما هوامو داشته باشید....اگه کسی لطف کنه منو در جریان برنامه بزاره ممنون میشم میخوام بدونم از گروه در رابطه با چیزایی که تا الان خوندم هماهنگم یا عقب.........ممنون

foroozan

New member
من عضو تازه واردما هوامو داشته باشید....اگه کسی لطف کنه منو در جریان برنامه بزاره ممنون میشم میخوام بدونم از گروه در رابطه با چیزایی که تا الان خوندم هماهنگم یا عقب.........ممنون
عزیزم خوش اومدی
برنامه خاصی نداریم فقط هرشب گزارش درسایی که در روز خوندیمو میدیم بعلاوه یه نکته بیوشیمی هم میذاریم واگه دوست داشتیم یه واژه زبانم میذاریم:riz481:

majede

New member
سلام...ممنون...چطور میتونم با گروه در ارتباط باشم و از برنامه مطلع؟

عزیزم ما قرا گذلشتیم هرشب ساعت 11بیایم و گزارش روزانه ی درسیمونو بدیم ...بعضی از بچه ها دارن لنینجر1و2 میخونن یا ضروریات یا هارپریاجزوه بیو و....بعضی هم نگفتن یا من نمیدونم ....به هر حال تو بگو تا کجا خوندی شاید از همه ی ما جلوتر باشی!!!البته هر کی داره با برنامه ی شخصی خودش پیش میره حالا اگه تو نظری داری واسه بهتر شدن بگو عزیزم:smilies-azardl (113

سلام به همگي من عضو جديد سايت هستم امبيدوارم كه با همديگر رو زهاي خوبي رو داشته باشيم گزارش روزانه هم با هم بديم البته من تا الان فقط بيوشيمي رو خوندم چون صبح ها تا ساعت 2 سر كارم بچه ها براي زبان چه كتابي بخرم خوبه چون واسه درس هاي ديگه جزوه دارم

امروز فصل انزيم رو خوندم
يدو استات با اتصال به گروه سولفيدريل ريشه هاي سيستئين باعث مهار فعاليت انزيم ها ميشود
اگر vmax و km كاهش يابد مهار كننده جزو نارقابتي است

majede

New member
سلاااااااااااام قهرمان استقلال خوش اومدی داداش
من امروز 10 ص لنینجر ...مرور لغت

من پارسال هم شركت كردم ولي درصدام خيلي خوب نبود بيوشيمي 37 زبان 9 زيست 41 شيمي الي 11 به نظر شما جزوه خوبه يا رفرنس همه ميگن جزوه نظر شما چيه چون لنينجر خيلي سنگينه و خيلي از مباحثشم اضافيه

majede

New member
نکته:
گلیکولیز...مصرف گلوکزو تولید پیروات
گلوکونئوژنز....مصرف پیروات و تولید گلوکز
گلیکوژنز....سنتز گلیکوژن
گلیکوژنولیز....تبدیل گلیکوژن به گلوکز1-فسفات

majede

New member
من پارسال هم شركت كردم ولي درصدام خيلي خوب نبود بيوشيمي 37 زبان 9 زيست 41 شيمي الي 11 به نظر شما جزوه خوبه يا رفرنس همه ميگن جزوه نظر شما چيه چون لنينجر خيلي سنگينه و خيلي از مباحثشم اضافيه
من قبلن فیزیولوژی دادم وتازه اول مهر بیو رو شرو کردم به خوندن وپایه ام ضعیف بود ولی لنینجر عالیه واسه من با این که خیلی وقت گیره ولی میخونمش ...البته بیوشیمی برای کنکور واسه مرور دارم

biology2012

New member
سلام به بچه هاي گل بيوشيمي
تن تماميت زيبايي پيراهن نيست مهرباني با تن، مثل يك جامه بهم نزديكندو اگر ميخواهيم روزهامان همه با شبهامان طرحي از عاطفه با هم ريزند گاهگاهي بايد

به سر سفرهء دل بنشينيم قرص ناني بخوريم از سر سفرهء عشق گامهامان بايد همهء فاصله ها را امروز كوتاه كنند و سر انگشت تفاهم هر روزنقب در نقب دري بگشايددري از عشق به باغ گل سرخ

و بينديشيم بر واژهء دوستت دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا