سلام دوست عزیز به دواصطلاح رایج تو علم شیمی اشاره کردی.سلام خدمت همه بچه های بیوش
1سوال دارم: این 2تا اصطلاح تعریف دقیقشون چی میشه؟ آلیفاتیک ، آروماتیک (نخندین بهما ... خیلی وقته از درس دور بودم اگرم بلد بودم یادم رفته)
اگه جاشو هم تو لنینجر بلد باشید ارجاع بدید چه بهتر
پیشاپیش تشکر
سلام دوست عزیز به دواصطلاح رایج تو علم شیمی اشاره کردی.
آلیفاتیک یعنی فرمول ساختاری آن ماده مورد نظر کاملا خطی است.بعبارتی اتصال عناصرش پشت سر هم تو یه خط صافه وآروماتیک یعنی فرمول ساختاری کاملا حلقوی.سوالتوهمین الان تادیدم جواب دادم ببخشید اگه نقص داره .
خواهرbbtجان این سیاهی شب کیه ترسیدم آسمونه آبی بذار خواهر:28:
برمیدسیانوژن (CNBr) .................. باعث شکست رشته بعد از Met می شود.
ببین فروزان خانم فکر کنم چون تو این این بیماری 50 % شون دیابتی میشن آهن هم تو پوستشون رسوب میکنه و پوستشون برنزه میشه میگن دیبات برنزه :smilies-azardl (181bbt جان دیابت دیابت بیمزه شنیده بودیم اما دیابت برنزه نه.میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
آفرین معلومه که درسا رو خیلی خوب داری میخونی یه امتیاز مثبت به شما برای این داده میشه این امتیازا رو جمع کن آخرش میگم چی میشهمن میدونم اسمشو .در بیماری هموکورماتوز ارثی بافت های پیوندی رنگ سیاه به خودشون میگیرن که از نشانه های این بیماری است
منظورت از نکات مکمل چیهدوستاي گلم اگه نكات مكمل داشتين به منم بگين. فداتوووون
الف) تريپسين : پيوندهايي را برش مي دهد كه عامل كربوكسيل آنها مربوط به ليزين يا آرژنين باشد.
ب) كيمو تريپسين : پيوندهايي را برش مي دهد عامل كربوكسيل آنها مربوط به اسيد آمينه هاي آروماتيك باشد.
ج) پپسين : پيوندهايي را برش مي دهد كه عامل آمين آنها مربوط به اسيدآمينه هاي آروماتيك باشد.
د) سيانوژن برمايد : پيوندهايي را مي شكند كه عامل كربوكسيل آنها مربوط به متيونين باشد.
منبع : جزوه دكتر جعفر نژاد
ببخشید اینا رو از کدوم منبع گفتینo-یدوبنزن-------->باعث شکست رشته بعد از trp می شود
ترومبین--------> باعث شکست رشته بین Arg-Gly می شود
HCL------------->باعث شکست رشته بین Asp-Glu می شود
خوبه خواهر؟؟؟؟ از این آبی تر پیدا نکردمخواهر
خواهر !!!!!!!
امروز ناراحت بودم اینو گذاشتم قشنگ که باشه به خاطر شما در اولین فرصت عوض,میکنم