سلام خانم یا آقای قاصدکما خودمون هستیم که واسه خودمون مانع درست میکنیم
باید تلاشتو بکنی و به خودت و هدفت ایمان داشته باشی
تمام خلقت برای تو که اشرف مخلوقات هستی افریده شده
پس قدر خودتو بدون و از فرصت هات استفاده کن
انشالله همگی موفق باشید و انرژی و همبستگیتونو حفظ کنید تا روز ازمون
خیلی بامزه نکته تو گفتی.مرسینکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته :
وقتی روی کربن 10 اسید استئاریک یک گروه متیل قرار بگیره اگه گفته چی به وجود میاد ؟
.
.
.
.
.
اسید چرب توبرکولواستئاریک اسید
کاربردی نبود نه گفتم شاید یه جا به درد خورد خدا رو چه دیدی
آخه نوشته بودی برای شما من فکر کردم خواستی منو ساکت کنی گفتی بذار حالا یه پیامم واسه این دختره بذارم بلکه دست از سرم برداره.ببخشید اگه سوء تفاهمی بوجود اومد.حالا دیگه چرا میزنی خب منم برای همه گذاشتم
سلام اگه اشتباه نکنم تورج خان خسته نباشی!کتاب هارپر بیوشیمی همون هارپر پزشکی؟ترجمه دکتر محمدی میخونی ؟لطف میکنی اسم کاملش رو برام بذاریگلا ب خانم امیدوارم از نوشتارم ناراحت نشی!!!!
ولی به نظر شما لنینجر برای دانشجوی بیو سنگینه؟؟؟؟؟ مخصوصاً برای کنکور؟؟؟ به نظر من ابدا!!! درسته اگه هدف قبولی تو کنکور باشه شاید خوب اره میشه گفت سنگینه ولی اگه ادامه تحصیل باشه من به جرات می تونم بگم نه!!! یک با ر خوندن لنینجر به 100 بار جزوه های متفرقه خوندن می ارزه!!! یکی از دوستای من در امریکا داره در این رشته ادامه تحصیل میده اون میگفت داره تو کلاساشون لنینجر تدریس میشه!!!! پس یه کم وقت گذاشتن ارزش رو داره!!!!
من خودم لنینجر رو با هارپر هماهنگ می خونم!!!!! به نظر من جواب میده و من بهش ایمان دارم!!!
نه فروزان خانم ما چه به این حرفاآخه نوشته بودی برای شما من فکر کردم خواستی منو ساکت کنی گفتی بذار حالا یه پیامم واسه این دختره بذارم بلکه دست از سرم برداره.ببخشید اگه سوء تفاهمی بوجود اومد.
موفق باشی
چرا کسی به این سوال من جواب نمیده گلاب خانم ؟؟
من هیچ کدومو نمیخونم...
من برا کنکور ارشد اینا رو میخونم: ضروریات + گنجینه سوالات جعفرنژاد+ برای کنکور+ یه جزوه ساده همین.... اصن تکست خوندن برا کنکور اشتباه محضه ... بهتون قول میدم با همینا 95 -100 هم بشه زد ....
وقتی تکست میخونی فوقش میرسی 2 بار مرورش کنی اونم اگه بازم یادت بمونه چون مطلب پرت زیاد داره... اما اگه یه کتاب جمع و جورتر بخونی میرسی هر 2-3 هفته یکبار یه مرور اجمالی بهش داشته باشی... شاید تا کنکور 10 بار هم بخونیش....
در ضمن نمیخوام ادای مامان بزرگارو دربیارما اما همه این راههایی که بچه ها دارن میرن من رفتم... همشو... تجربم رو هم داره خالصانه میگم.... ولی انگار بعضی دوستان میخوان خودشون امتحانش کنن... امیدوارم اونا بتونن بهتر از من عمل کنن...
برا همه دعا میکنم موفق باشن... شما هم تونستین برا من دعا کنین...
همینم هست اینجا قراره همه هوای همدیگرو داشته باشنخسته نباشی گلاب جان
از اینکه تجربیاتو در اختیار ما و بچه ها میذاری ممنونم. بچه ها انجمن بیو خیلی محیط خوب و بی حاشیه داره خواهشا هوای همو داشته باشین. من اینجا احساس خوبی دارم
بچه ها لطفا این بحثو تمومش کنین قاصدک اومد یه چیزی پروندو رفت ...ممنوعه هم شدهمین امروزهمینم هست اینجا قراره همه هوای همدیگرو داشته باشن
ماجده جان چیزی نشده عزیزم من واقا محمد فقط خواستیم دوباره یاداوری کرده باشیم.بچه ها لطفا این بحثو تمومش کنین قاصدک اومد یه چیزی پروندو رفت ...ممنوعه هم شدهمین امروز
برگردین به بحث درسیمون ...
مرسی از همتون :thanks:
سلام به همگی منم اومدم
گزارش امروز:15ص لنینجر+یه درس زبان رضازاده+مورتیمر که در حال خوندنم