مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

BBT

New member
یه دونه دیگه مراحل ساخت سرامید توی توی شبکه آندووووپلاسمی انجام می شود

majede

New member
ما خودمون هستیم که واسه خودمون مانع درست میکنیم
باید تلاشتو بکنی و به خودت و هدفت ایمان داشته باشی
تمام خلقت برای تو که اشرف مخلوقات هستی افریده شده
پس قدر خودتو بدون و از فرصت هات استفاده کن
انشالله همگی موفق باشید و انرژی و همبستگیتونو حفظ کنید تا روز ازمون
سلام خانم یا آقای قاصدک
مرسی از راهنماییتون ..ولی ما بچه های انجمن بیو خدارا شکر با هم مشکلی نداریم و نخواهیم داشت و انشالا همگی
نفرات برتر کنکور امسال هستیم....فقط دوستانم نظرات شخصی خودشونو بیان کردن که این حقشونه این از نظر شما مشکلیه؟!!!!
دوستان مرسی از همتون میدونم که نیت همه خیره ...همگی پیروز باشین:auizz3ffy9vla57584x

foroozan

New member
نکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته :
وقتی روی کربن 10 اسید استئاریک یک گروه متیل قرار بگیره اگه گفته چی به وجود میاد ؟
.
.
.
.
.
اسید چرب توبرکولواستئاریک اسید
کاربردی نبود نه گفتم شاید یه جا به درد خورد خدا رو چه دیدی
خیلی بامزه نکته تو گفتی.مرسی
چرا که نه مگه سوالای کنکور چیه بخدا از همین چیزا سوال میدن ولی ماها فکرشو نمیکنیم

foroozan

New member
حالا دیگه چرا میزنی خب منم برای همه گذاشتم
آخه نوشته بودی برای شما من فکر کردم خواستی منو ساکت کنی گفتی بذار حالا یه پیامم واسه این دختره بذارم بلکه دست از سرم برداره.ببخشید اگه سوء تفاهمی بوجود اومد.
موفق باشی

setareh58

New member
گلا ب خانم امیدوارم از نوشتارم ناراحت نشی!!!!
ولی به نظر شما لنینجر برای دانشجوی بیو سنگینه؟؟؟؟؟ مخصوصاً برای کنکور؟؟؟ به نظر من ابدا!!! درسته اگه هدف قبولی تو کنکور باشه شاید خوب اره میشه گفت سنگینه ولی اگه ادامه تحصیل باشه من به جرات می تونم بگم نه!!! یک با ر خوندن لنینجر به 100 بار جزوه های متفرقه خوندن می ارزه!!! یکی از دوستای من در امریکا داره در این رشته ادامه تحصیل میده اون میگفت داره تو کلاساشون لنینجر تدریس میشه!!!! پس یه کم وقت گذاشتن ارزش رو داره!!!!
من خودم لنینجر رو با هارپر هماهنگ می خونم!!!!! به نظر من جواب میده و من بهش ایمان دارم!!!
سلام اگه اشتباه نکنم تورج خان خسته نباشی!کتاب هارپر بیوشیمی همون هارپر پزشکی؟ترجمه دکتر محمدی میخونی ؟لطف میکنی اسم کاملش رو برام بذاری
ممنون

BBT

New member
آخه نوشته بودی برای شما من فکر کردم خواستی منو ساکت کنی گفتی بذار حالا یه پیامم واسه این دختره بذارم بلکه دست از سرم برداره.ببخشید اگه سوء تفاهمی بوجود اومد.
موفق باشی
نه فروزان خانم ما چه به این حرفا
همیشه حرف دیگران رو بر خوبی بذار فکر کن نیت خوبی داشته نه چیز دیگه
نصیحت برادرانه

گلاب

New member
گزارش امروز 15 آذر:

امروز فقط زبان خوندم....

3 و نیم درس تافل

7 درس رضا زاده

mohammad63

Well-known member
من هیچ کدومو نمیخونم...
من برا کنکور ارشد اینا رو میخونم: ضروریات + گنجینه سوالات جعفرنژاد+ برای کنکور+ یه جزوه ساده همین.... اصن تکست خوندن برا کنکور اشتباه محضه ... بهتون قول میدم با همینا 95 -100 هم بشه زد ....
وقتی تکست میخونی فوقش میرسی 2 بار مرورش کنی اونم اگه بازم یادت بمونه چون مطلب پرت زیاد داره... اما اگه یه کتاب جمع و جورتر بخونی میرسی هر 2-3 هفته یکبار یه مرور اجمالی بهش داشته باشی... شاید تا کنکور 10 بار هم بخونیش....

در ضمن نمیخوام ادای مامان بزرگارو دربیارما اما همه این راههایی که بچه ها دارن میرن من رفتم... همشو... تجربم رو هم داره خالصانه میگم.... ولی انگار بعضی دوستان میخوان خودشون امتحانش کنن... امیدوارم اونا بتونن بهتر از من عمل کنن...

برا همه دعا میکنم موفق باشن... شما هم تونستین برا من دعا کنین...

خسته نباشی گلاب جان
از اینکه تجربیاتو در اختیار ما و بچه ها میذاری ممنونم. بچه ها انجمن بیو خیلی محیط خوب و بی حاشیه داره خواهشا هوای همو داشته باشین. من اینجا احساس خوبی دارم

foroozan

New member
سلام دوستان گزارشکار امروزم:
10 صفحه لنینجر جلد1 رو خوندم و یه متن زبان بالغاتش
از شنبه میخوام ایشالا خوندن مورتیمرو شروع کنم هرکسی مایل بود بگه باهم برنامه ریزی کنیم.

نکته امروز:اگر دربدن مقدار انرژی کافی باشد(ازلحاظ قندولیپید)ولی مقدار پروتیین ناکافی باشد فرد مبتلا به بیماری کواشیورکور میشود.ولی درصورتیکه انرژی ناکافی و پروتیین هم ناکافی باشد بیماری ماراسموس رخ میدهد.
ببخشید من دوست دارم نکات رو به زبان کاملا ساده بگیم تا مشتاق بشیم به خوندنشون.

موفق وموید باشید

foroozan

New member
خسته نباشی گلاب جان
از اینکه تجربیاتو در اختیار ما و بچه ها میذاری ممنونم. بچه ها انجمن بیو خیلی محیط خوب و بی حاشیه داره خواهشا هوای همو داشته باشین. من اینجا احساس خوبی دارم
همینم هست اینجا قراره همه هوای همدیگرو داشته باشن

majede

New member
همینم هست اینجا قراره همه هوای همدیگرو داشته باشن
بچه ها لطفا این بحثو تمومش کنین قاصدک اومد یه چیزی پروندو رفت ...ممنوعه هم شدهمین امروز
برگردین به بحث درسیمون ...
مرسی از همتون :thanks:

foroozan

New member
بچه ها لطفا این بحثو تمومش کنین قاصدک اومد یه چیزی پروندو رفت ...ممنوعه هم شدهمین امروز
برگردین به بحث درسیمون ...
مرسی از همتون :thanks:
ماجده جان چیزی نشده عزیزم من واقا محمد فقط خواستیم دوباره یاداوری کرده باشیم.
امیدوارم همگی مون بعده کنکور 92همدیگرو شادوخندون تو دانشگاه تهران ببینیم و باهم همکلاسی بشیم

mohammad63

Well-known member
ماجده خانوم من به کسی کاری ندارم، فقط میگم هوای همدیگه رو داشته باشیم و بهم احترام بذاریم. این تنها کار خوبی است که مس تونیم در حق همدیگه انجام بدیم. من علارغم اینکه هنوز شروع به خوندن نکردم ولی هر وقت که بتونم میام اینجا. چون محیط اینجا رو دوس دارم. به روی چشم ما دیگه بحثو تموم می کنیم.

majede

New member
حالا آقا محمد شروع کردین به خوندن یا نه؟باید گزارش کار بدین تو این انجمن

گلاب_1

New member
دوستان سلام....

ببخشید من انقدر نامنظم میام...

فردا هم نیستم...

موفق باشید... :thanks: :bunnyearsmiley:

(کسی میدونه چرا من نمیتونم برا کسی لایک بزنم؟ تا موس رو لایک میارم روش از زیرش در میره)

mohammad63

Well-known member
قطار سوی خدا میرفت. همه مردم سوار شدند. اما وقتی به بهشت رسیدند همگی پیاده شدند و فراموش کردند که مقصد "خدا" بود نه بهشت..... دست خدا همیشه یاورتان

konjkave

New member
سلام به همگی منم اومدم
گزارش امروز:15ص لنینجر+یه درس زبان رضازاده+مورتیمر که در حال خوندنم

گلاب_1

New member
سلام به همگی منم اومدم
گزارش امروز:15ص لنینجر+یه درس زبان رضازاده+مورتیمر که در حال خوندنم

آففففففففففففففففففففرین کنجکاو...
من واقعا بهت افتخار میکنم :*
دختر تو کوژایی؟ دلم برات شده بود اینقد :)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا