مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

setareh58

New member
گلاب جان ایشالا که دانشگاههای خوب قبول بشین
اون دانشگاههای رتبه بالا هم انشالا بمونه واسه ما که سرمون بی کلاه نمونه
شما نظرتون به لزگی چیه البته بخش مهمش همون کنکوراشه اگه واقعا" خوندنش برا کنکور جواب بده حاضرم بخونمش

گلاب

New member
نکته امروز من:

فراوانترین پروتئین بدن: کلاژن (25-30%)

اثربوهر در سطح بافت و اثر هالدان در سطح ریه اتفاق می افتد.

تمایل هموگلوبین جنینی Hbf به اکسیژن بیشتر از hba است.

mohammad63

Well-known member
حقیقتش رو بخوای من فقط از لزگی شنیده ام. تا الان متناشو ندیدم. اما پیشنهاد منو امتحان کنید.

گلاب

New member
گلاب جان ایشالا که دانشگاههای خوب قبول بشین
اون دانشگاههای رتبه بالا هم انشالا بمونه واسه ما که سرمون بی کلاه نمونه

مرسی ایشالا همه بچه های این تاپیک با هم برن تو یه کلاس اونم از نوع کلاسهای دانشگاه تهران...

شوما هم همون 5 -6 ساعت در روز بخونی شک نکن تهرانی .... من یه پسری رو هفته پیش تو یکی از آموزشگاهه دیدم... رتبه 5 سال 90 بود... میگفت 4 ماه روزی 5 ساعت خونده چون کارش اجازه نمیداده بیشتر بخونه....

mohammad63

Well-known member
مرسی ایشالا همه بچه های این تاپیک با هم برن تو یه کلاس اونم از نوع کلاسهای دانشگاه تهران...

شوما هم همون 5 -6 ساعت در روز بخونی شک نکن تهرانی .... من یه پسری رو هفته پیش تو یکی از آموزشگاهه دیدم... رتبه 5 سال 90 بود... میگفت 4 ماه روزی 5 ساعت خونده چون کارش اجازه نمیداده بیشتر بخونه....

مرسی. من پایه م خوبه. بیوشیمی رو قبلا خوب خونده ام. شیمی آلی رو هم تا حدودی بلدم. زیست هم که رشته دانشگاهیم بوده. زبان هم که زیاد ترجمه می کنم. اگه بتونم مدریت کنم انشالا میتونم قبول بشم. اما...

گلاب

New member
مرسی. من پایه م خوبه. بیوشیمی رو قبلا خوب خونده ام. شیمی آلی رو هم تا حدودی بلدم. زیست هم که رشته دانشگاهیم بوده. زبان هم که زیاد ترجمه می کنم. اگه بتونم مدریت کنم انشالا میتونم قبول بشم. اما...

عاقا پس دست راستتو بکش سر ما دیگه چقدر شکسته بندی میکنی....

گرفتی مارو...

اصن از همین الان رقیب اصلی من شومایی ....

setareh58

New member
شب همه بیوشیمیست های اینده بخیر انشالله سال اینده این موقع همگی دانشگاه تهران باشیم

mohammad63

Well-known member

گرفتی مارو...

بابا شما دارین در حد لالیگا حرف میزنید و ما در حد لیگ استانی. دستمونو بکشیم سرتون باید بیاین لیگ استانی ها!!!!!!!!!!!!

mohammad63

Well-known member

گرفتی مارو...

بابا شما دارین در حد لالیگا حرف میزنید و ما در حد لیگ استانی. دستمونو بکشیم سرتون باید بیاین لیگ استانی ها!!!!!!!!!!!!

mohammad63

Well-known member
راستی گلاب جان، بیشتر جاها لنینجر را منبع اصلی معرفی می کنند اما همه شما میگین هارپر، درسته هارپر بعنوان بیوشیمی پزشکی شناخته شده هست اما لنینجر بشتر ارشدو پوشش میده

گلاب

New member
من هیچ کدومو نمیخونم...
من برا کنکور ارشد اینا رو میخونم: ضروریات + گنجینه سوالات جعفرنژاد+ برای کنکور+ یه جزوه ساده همین.... اصن تکست خوندن برا کنکور اشتباه محضه ... بهتون قول میدم با همینا 95 -100 هم بشه زد ....
وقتی تکست میخونی فوقش میرسی 2 بار مرورش کنی اونم اگه بازم یادت بمونه چون مطلب پرت زیاد داره... اما اگه یه کتاب جمع و جورتر بخونی میرسی هر 2-3 هفته یکبار یه مرور اجمالی بهش داشته باشی... شاید تا کنکور 10 بار هم بخونیش....

در ضمن نمیخوام ادای مامان بزرگارو دربیارما اما همه این راههایی که بچه ها دارن میرن من رفتم... همشو... تجربم رو هم داره خالصانه میگم.... ولی انگار بعضی دوستان میخوان خودشون امتحانش کنن... امیدوارم اونا بتونن بهتر از من عمل کنن...

برا همه دعا میکنم موفق باشن... شما هم تونستین برا من دعا کنین...

گلاب

New member
2 تا هم لغت زبان میذارم:

apparent: آشکار، معلوم

compliant: مطیع، فرمانبر، موافق

complaint: شکایت، اعتراض، معترض

ا... شد 3 تا عیب نداره...

آخرین ویرایش:

BBT

New member
ببینم بچه اطلاع دارین که هرشب علاوه برگزارشکارباید یه نکته بیوشیمی ای هم بگید؟؟؟
چرانمیگیددددد؟؟
لطفا هرنکته ای که توذهنتونه رو بگید وریتم کاریمونو بهم نزنید.
برای شما
b آلانین از آلفا دکربوکسیلاسیون آسپارتات حاصل میشود

BBT

New member
بچه ها من یه پیشنهاد دارم برای زبان. بهتر نیست مقاله های راجع به بیوشیمی رو ترجمه کنید؟؟؟ به نظر من اینجوری کلمات بهتری و تخصصی تری را می تونید پیدا کنید.
نظر من رو اگه بخواین تا وقتی سوالای زبان کنکور سال قبل رو نزدین سراغ کتاب دیگه نرین البته قبلش لغت خونده باشین

BBT

New member
فرق مارپیچ آلفا با زینجیر آلفا چیه تو بحث پروتیین ها ؟؟؟؟

BBT

New member
وقتی پروتیین دناتوره میشه جذب تریپتوافان میاد پایین و برای تایروزین میره بالا
ولی نباید برای تایروزین بیاد پایین ؟
چون گروه هیدروکسیل داره و با آب پیوند میده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا