شما نظرتون به لزگی چیه البته بخش مهمش همون کنکوراشه اگه واقعا" خوندنش برا کنکور جواب بده حاضرم بخونمشگلاب جان ایشالا که دانشگاههای خوب قبول بشین
اون دانشگاههای رتبه بالا هم انشالا بمونه واسه ما که سرمون بی کلاه نمونه
شما نظرتون به لزگی چیه البته بخش مهمش همون کنکوراشه اگه واقعا" خوندنش برا کنکور جواب بده حاضرم بخونمشگلاب جان ایشالا که دانشگاههای خوب قبول بشین
گلاب جان ایشالا که دانشگاههای خوب قبول بشین
مرسی ایشالا همه بچه های این تاپیک با هم برن تو یه کلاس اونم از نوع کلاسهای دانشگاه تهران...
شوما هم همون 5 -6 ساعت در روز بخونی شک نکن تهرانی .... من یه پسری رو هفته پیش تو یکی از آموزشگاهه دیدم... رتبه 5 سال 90 بود... میگفت 4 ماه روزی 5 ساعت خونده چون کارش اجازه نمیداده بیشتر بخونه....
مرسی. من پایه م خوبه. بیوشیمی رو قبلا خوب خونده ام. شیمی آلی رو هم تا حدودی بلدم. زیست هم که رشته دانشگاهیم بوده. زبان هم که زیاد ترجمه می کنم. اگه بتونم مدریت کنم انشالا میتونم قبول بشم. اما...
بابا شما دارین در حد لالیگا حرف میزنید و ما در حد لیگ استانی. دستمونو بکشیم سرتون باید بیاین لیگ استانی ها!!!!!!!!!!!!عاقا پس دست راستتو بکش سر ما دیگه چقدر شکسته بندی میکنی....
گرفتی مارو...
اصن از همین الان رقیب اصلی من شومایی ....
بابا شما دارین در حد لالیگا حرف میزنید و ما در حد لیگ استانی. دستمونو بکشیم سرتون باید بیاین لیگ استانی ها!!!!!!!!!!!!عاقا پس دست راستتو بکش سر ما دیگه چقدر شکسته بندی میکنی....
گرفتی مارو...
اصن از همین الان رقیب اصلی من شومایی ....
مرسی ولی تو لنینجر نوشته در واقع مشتقی از سرین است :riz513:سلنوسیستئن ---->Cys که به جای گوگردش سلنیوم باشد
خوب کاری کردی من چند صفحه ی اولش رو خوندم گذاشتم کنارمنکه کلا لزگی رو گذاشتم کنار واقعا سنگینه ومنم حالشو ندارم.
برای شماببینم بچه اطلاع دارین که هرشب علاوه برگزارشکارباید یه نکته بیوشیمی ای هم بگید؟؟؟
چرانمیگیددددد؟؟
لطفا هرنکته ای که توذهنتونه رو بگید وریتم کاریمونو بهم نزنید.
نظر من رو اگه بخواین تا وقتی سوالای زبان کنکور سال قبل رو نزدین سراغ کتاب دیگه نرین البته قبلش لغت خونده باشینبچه ها من یه پیشنهاد دارم برای زبان. بهتر نیست مقاله های راجع به بیوشیمی رو ترجمه کنید؟؟؟ به نظر من اینجوری کلمات بهتری و تخصصی تری را می تونید پیدا کنید.