مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

neda*

New member
سلام به همه
عزاداریهاتون قبول
گزارش امروز :17 ص از جزوه +22 ص دوره از مطالب قبلی +3 ص از جزومم خلاصه نویسی کردم
زبان لایتنر
الانم 1 ساعت میخوام مطالب مشترک جزوم با کتاب پوران پژوهش رو بخونم
امیدوارم همتون خوب پیش برین و آخر شب از خودتون و ساعتایی که تو روز گذروندین راضی باشین

آخرین ویرایش:

neda*

New member
بچه ها من نمیدونم چقدر با خوندن شیمی موافقین اما تا الان تمایلی از طرف دوستان ندیدم
اما من بازم برنامه هفته اول رو میزارم اگه دوست داشتین با هم میخونیم و اشکالی بود رفع میکنیم
برنامه ای که من برای شیمی گذاشتم فعلا سبکه تا هم هفته اول دستم بیاد چقدر میشه تو یک هفته پیش برد و هم بشه توی بیوشیمی مقدار زیادی جلو رفت و بعد کم کم برنامم رو زیادتر میکنم
هفته اول:فصل 1و2و3و4...فصل 1 رو من قبلا یک بار خوندم نهایت خوندنش 2 ساعت وقت میخواد
دوستان خوبم با اجازتون من از فردا تا یکشنبه نیستم از یکشنبه شب بازم گزارشهام رو میدم
تو این 3 روز تمام سعیم رو میکنم درسم رو هم بخونم و یکشنبه با دست پر بیام...امیدوارم این تاپیک به کمک همت و اراده هممون هر روز گرمتر و پر از انرژی +بشه و بتونیم قبولیهای زیادی داشته باشیم
روزهاتون پر از احساس رضایت و آرامش و شبهاتون پر ستاره

foroozan

New member
سلام به همه دوستان مخصوصا نداجون.عزیزم منم امروز فصل هورمون کتاب دکتر احسانیو خوندم +یه درس از لغات تافل.بااجازتون منم از فردا تا یکشنبه شب تهران نیستم ومتاسفانه به اینترنت دسترسی ندارم چون میریم خونه پدربزرگمینا تاسوعاعاشورا برنامه نذری دارن.انشالا یکشنبه شب که اومدم گزارش میدم والبته از بعدتعطیلاتم باانرژی شیمی رو هم به برناممون اضافه میکنیم.نداجون نگران نباش چون هممون به فکر شیمی هستیم ومیدونیم هم سخته وهم پراز مطلب.شما برنامه ریزیا رو بکن انشالا بعد تعطیلات همگی میشینیم پای شیمی وبقیه دروس.
التماس دعا وخدانگهدارتون.

گلاب

New member
سلام بر همگی
من امروزم فقط زبان خوندم... 4 درس از skill رضازاده... 10ص تافل... 15 لغت مشابه از کتاب رضازاده... بعدش 2 بار هم همه رو مرور کردم :smilies-azardl (181
نداجون مرسی من حتما پایه ام، برا یه هفته 4 فصل خوبه... هستم تا تهش ایشالا :bunnyearsmiley:

majede

New member
سلام دوستای گلم...
منم 12ص لنینجر و لغات تافل رو خوندم میدونم خیلی کند پیش میرم ولی انشالا بیشترش میکنم...
منم با شیمی موافقم...
راستی شیمی آلی یا عمومی؟!

گلاب

New member
سلام دوستای گلم...
منم 12ص لنینجر و لغات تافل رو خوندم میدونم خیلی کند پیش میرم ولی انشالا بیشترش میکنم...
منم با شیمی موافقم...
راستی شیمی آلی یا عمومی؟!

آفرین دوسی :*
فعلا شیمی عمومی ...
دیشب خوش گذشت؟ منم دعا کردی وختی به اون جاهای خوب خوبش رسیدی؟ :whistle:

majede

New member
آفرین دوسی :*
فعلا شیمی عمومی ...
دیشب خوش گذشت؟ منم دعا کردی وختی به اون جاهای خوب خوبش رسیدی؟ :whistle:
مرسی آره شب درس خوندن خیلی میچسبه امتحان کن...
امشبم بیدارم باید لیپیدو تموم کنم برم فصل 11...

گلاب

New member
مرسی آره شب درس خوندن خیلی میچسبه امتحان کن...
امشبم بیدارم باید لیپیدو تموم کنم برم فصل 11...

جدی؟ فعلا که باری به هر جهت دارم میخونم... از هفته دیگه باید یه فکر اساسی برا درس خوندنم بکنم :wacsmiley:

majede

New member
چطوری درس میخونی برنامه ریزی خاصی داری؟زبانو دوس داری که فقط زبان میخونی یا؟!!!

گلاب

New member
نع ماجده جون از بی برنامگیه. آخه تازه بعد از 1 ماه دوباره استارت زدم... ایشالا از جمعه میخوام بیو رو هم اضافه کنم...
شب خوش :*

یاسمن

New member
کلی انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ تقدیم به بچه های این تاپیک و مخصوصا دوست گلم ندا جون :rose:

آرزوی موفقیت برای همتون ، ایشالا که جزو رتبه های برتر باشید

setareh58

New member
سلام بهنوش جان خواهش میکنم
اول از همه بگم که اگه واقعا داری وقت میذاری و روزی 9 ساعت درس میخونی اگه یه کتاب مثل لنینجر رو بخونی و کنارش ضروریات و برای کنکور رو بخونی که معرکه میشه
اینجور که معلومه شما بسیار همت داری و قصدت موفق شدنه دوستم ...به وقت باقیمونده نگاه کن و تواتایی خودت رو بسنج اگه تونستی از لنینجر غافل نشو اما توی تاپیکا خوندم که یکی از بچه های قبولی امسال بیو بالینی تهران هم از آذر به بعد خوندن لنینجر رو قطع کرده و ضروریات و برای کنکور رو حسابی خونده...من خودم هنوز ضروریات رو نخریدم اما بعد اینکه پوران پژوهش و جزوه خودم رو بخونم میخوام حتما ضروریات رو بخونم البته سعی میکنم موقع خوندن ضروریات فصلهای لنینجر رو هم حتما نگاه کنم ...ضروریات چون نکته وار و کنکوری تمام مطالب مهم رو گفته شاید یکم بدون خوندن یه کتاب پایه وقت گیر بشه ...بچه ها 7 ماه مونده و ارزش تلاش رو داره ...
بهنوش جان مطمئنم با تلاشی که داری قبولی انشاالله
سلام ندا جان خوبی
ضروریات تا کجا پیش بردی من تا فصل16 بخش بیولوژی مولکولی خوندم ولی دیگه خیلی برام سخت شده بود:whistle: البته همزمان با کتاب لنینجر و استرایر ضروریات خوندم خیلی داشت وقتم میگره البته اون مهم نیست حالمم گرفته بنظرت چیکار کنم:33:

setareh58

New member
سلام بچه ها همگی خوب هستین خسته نباشین من تازه برگشتم:28: برنامم جمع جور کنم براتون میذارم کمی وقفه تو درسم افتاده بایستی برنامم جمع و جورکنم بعد برنامم براتون میذارم چون چند روزی باید مرور کنم

BBT

New member
سلام به همه
خسته نباشین
منم از این به بعد هستم
نظراتتون رو از صفحه اول تا الان خوندن خوب بود استفاده کردم خوب بود البته شاید میشد طور بهتری هم تو این سایت عمل کنیم به هر حال
خوشحال میشم که تا کنکور با هم باشیم و به هم کمک کنیم

آخرین ویرایش:

BBT

New member
کسی میدونه کتاب مرور جامع شيمي ( حمید رضا مکرمی - انتشارات جامعه نگر ) چه طور کتابیه ؟؟؟

بچه ها من نمیدونم چقدر با خوندن شیمی موافقین اما تا الان تمایلی از طرف دوستان ندیدم
اما من بازم برنامه هفته اول رو میزارم اگه دوست داشتین با هم میخونیم و اشکالی بود رفع میکنیم
برنامه ای که من برای شیمی گذاشتم فعلا سبکه تا هم هفته اول دستم بیاد چقدر میشه تو یک هفته پیش برد و هم بشه توی بیوشیمی مقدار زیادی جلو رفت و بعد کم کم برنامم رو زیادتر میکنم
هفته اول:فصل 1و2و3و4...فصل 1 رو من قبلا یک بار خوندم نهایت خوندنش 2 ساعت وقت میخواد
دوستان خوبم با اجازتون من از فردا تا یکشنبه نیستم از یکشنبه شب بازم گزارشهام رو میدم
تو این 3 روز تمام سعیم رو میکنم درسم رو هم بخونم و یکشنبه با دست پر بیام...امیدوارم این تاپیک به کمک همت و اراده هممون هر روز گرمتر و پر از انرژی +بشه و بتونیم قبولیهای زیادی داشته باشیم
روزهاتون پر از احساس رضایت و آرامش و شبهاتون پر ستاره
ندا خانم مرسی از این همه انرژی!!!!
من این هفته بالاخره 504 رو تموم کردم و تا اینجا فصل های ساختمان اسید آمینه و پروتئین رو تموم کردم(تا اینجا فصل های 1،2،3،4،5،6 کتاب لنینجر محمدی).زیست و شیمی رو بعد از عید شروع می کنم.این هفته می خوام تافل رو شروع کنم!!!
من هر هفته میام و برنامه ام رو می گم و از نوشته هاتون انرژی می گیرم!!!!امیدوارم همه دوستان اندازه زحمتی که می کشن نتیجش رو ببینن!!!
دوستان آرام و دریایی باشید!!!

کسی میدونه کتاب مرور جامع شيمي ( حمید رضا مکرمی - انتشارات جامعه نگر ) چه طور کتابیه ؟؟؟
من اسم اونو نشنیدم!!!
ولی اگه یه کتاب خوب می خوای که هم درسنامس و هم توش تست های سالهای گذشته رو با جواب تشریحی داره کتاب درسنامه شیمی آلی انتشارات فرهنگ نوشته علیرضا نادری سهی رو بگیر!!خلاصه،طبقه بندی شده همراه با تست.
موفق باشید.

majede

New member
ندا خانم مرسی از این همه انرژی!!!!
من این هفته بالاخره 504 رو تموم کردم و تا اینجا فصل های ساختمان اسید آمینه و پروتئین رو تموم کردم(تا اینجا فصل های 1،2،3،4،5،6 کتاب لنینجر محمدی).زیست و شیمی رو بعد از عید شروع می کنم.این هفته می خوام تافل رو شروع کنم!!!
من هر هفته میام و برنامه ام رو می گم و از نوشته هاتون انرژی می گیرم!!!!امیدوارم همه دوستان اندازه زحمتی که می کشن نتیجش رو ببینن!!!
دوستان آرام و دریایی باشید!!!
سلام امپراتور خان خوبین سربازی خوش میگذره؟!!!
آفرین خوب پیش رفتین منم تقریبا مثل شمام ولی تافلو خوندم الان دوباره میخام بخونم چون تافل قبلیم با شما فرق داشت...
شمام دریایی وآرام باشین ............:ad54ad:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا