بله من اگه وقت کنم برای بعضی بخش های بیوشیمی و تغذیه مثلا فصل ویتامنی ها انزیم ها درست کردم البته مرورش هم مهمه .مرسی مریم خانم از راهنماییت.شما واسه درسای دیگه تونم از این روش استفاده میکنید؟یعنی قابل استفادس؟
سلام بهنوش جانسلام به همه عزیزان، لطفاً بگین من چکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی منی که دارم هارپر می خونم وقتمو دارم هدر میدم
؟
سلام ندا جون خوبی؟خیلی داری خوب پیش میری.منم امروز متابولیسم کربوهیدراتها رو از کتاب دکتر احسانی خوندم.همین فصل 5ساعت زمان برد دیگه خسته شدم وکارخاصی نکردم.بچه ها پس کجایین چرا از کسی خبرس نیست ؟؟؟
درس میخونید ؟؟یا چون نخوندید نیومدین ؟؟شایدم رفتین عزاداری
بچه ها من تا 11.20 منتظر بودم با اینکه خوابم مییومد اما نیومدین
اگه عزاداری رفتین التماس دعا
سلام بهنوش جان
به نظر من بیس بیوشیمی تو همه کتابا یکیه و اصل یکیه حالا یه کتاب بیشتر رو ساختار مانور داده یکی تو قسمت متابولیسم و یکی بیشتر بالینی اما همه اصل بیوشیمی رو گفتن (اما تو منابع وزارت بهداشت هم لنینجر دولین و استرایر اومده پس اینا ارجحند)
به نظر من باید خودت ببینی چقدر کتاب رو میفهمی درکش برات راحته؟ اما به نظر من کنار هر کتابی که میخونید ضروریات دکتر محمدی و تست انتشارات کتابخانه فرهنگ رو هم بخونید چون ضروریات حالت نکته داره اگه قبلش یه کتاب بیو مثل لنینجر یا استرایر یا پوران پژوهش و یا شهبازی ملک نیا و یا ... رو نخونید خوندن ضروریات سخت میشه
اینجوری که من فهمیدم حتی برای کنکور دکتری بیو بهداشت بچه ها کتاب دکتر محمدی رو میخونن
نه چرا سخت باشه.سلام مرسی ندا جان واسه راهنماییتون! من شهبازی ملک نیا رو خیلی سال پیش خوندم الان چیزی ازش تو ذهنم نیست به نظرتون بازم ضروریات واسم سخته؟
سلام بهنوش جان خواهش میکنمسلام مرسی ندا جان واسه راهنماییتون! من شهبازی ملک نیا رو خیلی سال پیش خوندم الان چیزی ازش تو ذهنم نیست به نظرتون بازم ضروریات واسم سخته؟
نه نداجون لطفا برنامه گزارش کار باشه واسه همون شب چون صبحا منکه خیلی زود بیدار نمیشم ودرضمن ادم شبه که میفهمه در طول روز چه کارای مفید یا مضری کرده.برای اینکه واسه تو هم سخت نباشه ازاین به بعد ساعت 10 شب گزارشکار میدیم.بچه ها منم از این به بعد گزارش درس خوندنم رو صبحها میدم
چون صبح زود بیدار میشم نمیتونم این ساعتا بشینم پای نت ...
آقای امپراطور و ستاره جان شما هم حتما هفتگی برنامتون رو بذارین اگه بچه ها نیان برای گزارش منم با شما هفتگی برنامم رو میذارم
شب همه خوش
کتاب ضروریات بیوشیمی دکتر رضامحمدی انتشارات آییژمنم آرزو میکنم موفق بشی، ندا جان اسم دقیق کتاب ضروریات و برای کنکور رو همراه با انتشارات و نویسنده بهم میگی عزیزم.
سلام گلاب جانسلااااام :ad54ad:
من امروز فقط زبان خوندم چون پای مامانم پیچ خورده بود باید ازش مراقبت میکردم اما الان بهتره :dadad4:
زبان رو از کتاب رضازاده میخونم از هر فصل یه ذره یه ذره، از یه جای خاصش نمیخونم تا دقیق گزارش بدم....
از فردا هم شیمی رو میخوام شروع کنم...
بیو رو هم از جمعه به برنامه ام اضافه میکنم...
بچه ها حضورتون واقعا بهم انرژی میده... منتظرتونم هر شب... ندا جون فک کنم آخر شب بهتره ها نیس؟ لازم نیس زیاد معطل شی یه کامنت بذار برا گزارشت و برو استراحت کن باز تصمیم با خودته :smilies-azardl (113
سلام گلاب جان
انشالله که پای مادرتون زودتر خوب بشه
گلاب جان به نظرم حالا که داری وقت میذاری منظم بخونی بهتره تا اینکه بخوای تیکه تیکه بخونی...البته اگر تو دوره هستین که قضیه فرق میکنه
موفق باشی
سلام راستی بهنوش جان ببخشید من که گفتم شما 9 ساعت میخونی شما رو با ستاره اشتباه گرفتم شرمندهسلام بهنوش جان خواهش میکنم
اول از همه بگم که اگه واقعا داری وقت میذاری و روزی 9 ساعت درس میخونی اگه یه کتاب مثل لنینجر رو بخونی و کنارش ضروریات و برای کنکور رو بخونی که معرکه میشه
اینجور که معلومه شما بسیار همت داری و قصدت موفق شدنه دوستم ...به وقت باقیمونده نگاه کن و تواتایی خودت رو بسنج اگه تونستی از لنینجر غافل نشو اما توی تاپیکا خوندم که یکی از بچه های قبولی امسال بیو بالینی تهران هم از آذر به بعد خوندن لنینجر رو قطع کرده و ضروریات و برای کنکور رو حسابی خونده...من خودم هنوز ضروریات رو نخریدم اما بعد اینکه پوران پژوهش و جزوه خودم رو بخونم میخوام حتما ضروریات رو بخونم البته سعی میکنم موقع خوندن ضروریات فصلهای لنینجر رو هم حتما نگاه کنم ...ضروریات چون نکته وار و کنکوری تمام مطالب مهم رو گفته شاید یکم بدون خوندن یه کتاب پایه وقت گیر بشه ...بچه ها 7 ماه مونده و ارزش تلاش رو داره ...
بهنوش جان مطمئنم با تلاشی که داری قبولی انشاالله