foroozan
New member
باشه عزیزم خیلیم خوبه.فقط من ازهفته دیگه میتونم شروع کنم چون مورتیمرهام دست دوستمه.فروزان جان حالا که شما هم شیمی رو شروع نکردی نظرت چیه تعیین کنیم که شیمی رو بصورت گروهی با هم پیش بریم چون زیاده از الان شروع نکنیم تموم نمیشه
باشه عزیزم خیلیم خوبه.فقط من ازهفته دیگه میتونم شروع کنم چون مورتیمرهام دست دوستمه.فروزان جان حالا که شما هم شیمی رو شروع نکردی نظرت چیه تعیین کنیم که شیمی رو بصورت گروهی با هم پیش بریم چون زیاده از الان شروع نکنیم تموم نمیشه
باشه پس من هم این هفته وقتم رو میذارم روی بیوشیمی و زبان و از هفته دیگه شروع میکنیمباشه عزیزم خیلیم خوبه.فقط من ازهفته دیگه میتونم شروع کنم چون مورتیمرهام دست دوستمه.
والا هنوز یک دور نشده.چون من بترتیبم نمیخونم وهرروز بنابه سلیقم یه فصلشو میخونم مثلا بخش مولکولیشو اصلا فعلا نمیخوام بخونم.بیشتر فوکوسم رو متابولیسمهباشه پس من هم این هفته وقتم رو میذارم روی بیوشیمی و زبان و از هفته دیگه شروع میکنیم
فروزان جان شما بیو دکتر احسانی رو یکبار خوندی؟
عزیزم من زبان رو تو مطالعه گروهی تغذیه شروع کرده بودم و تافل رو میخوندم و تا درس 18 رو پیش بردم البته باید تا حالا 30درسم کامل میشد اما کلا من زبان کند پیش میرم الان هم دارم درسایی رو که لایتنر کردم میخونم اشتباه کردم از اول که میخوندم همه درسا رو لایتنر نکردم این لایتنر معجزه میکنهنداجان واسه زبان برنامت چیه؟
فروزان جان شما پارسال کنکور دادی؟شیمی آلی و عمومی خیلی سخت بود؟والا هنوز یک دور نشده.چون من بترتیبم نمیخونم وهرروز بنابه سلیقم یه فصلشو میخونم مثلا بخش مولکولیشو اصلا فعلا نمیخوام بخونم.بیشتر فوکوسم رو متابولیسمه
چقدر خوب که لایتنر کردی.من متاسفانه بلد نیستم چطوری باید لایتنر ساخت!ندا گفتی اصفهانی؟عزیزم من زبان رو تو مطالعه گروهی تغذیه شروع کرده بودم و تافل رو میخوندم و تا درس 18 رو پیش بردم البته باید تا حالا 30درسم کامل میشد اما کلا من زبان کند پیش میرم الان هم دارم درسایی رو که لایتنر کردم میخونم اشتباه کردم از اول که میخوندم همه درسا رو لایتنر نکردم این لایتنر معجزه میکنه
اما میخوام تافل رو 18 درسش رو شروع کنم دوره کنم و بعد از درس 19 دوباره شروع کنم اما کلا من تو زبان کندم اما الان باهاش دوست شدم
نه عزیزم من تهرانمچقدر خوب که لایتنر کردی.من متاسفانه بلد نیستم چطوری باید لایتنر ساخت!ندا گفتی اصفهانی؟
جدا فکر کردم اصفهانی.منم تهرانم.راستی یه کتابخونه نزدیک خونه ماست خیلی محیط ارومی داره تازه پیداش کردم اگه دوست داری بیا اونجا باهم درس بخونیم.نه عزیزم من تهرانم
اتفاقا منم پشت خونمون یه کتابخونه هست امروز رفتم اونجا با خونمون 2 دقیقه هم فاصله ندارهجدا فکر کردم اصفهانی.منم تهرانم.راستی یه کتابخونه نزدیک خونه ماست خیلی محیط ارومی داره تازه پیداش کردم اگه دوست داری بیا اونجا باهم درس بخونیم.
آره اینجاهم به من خیلی نزدیکه فقط من چون تنها بودم خوابم میگرفت البته فقط 5شنبه رو رفتمااتفاقا منم پشت خونمون یه کتابخونه هست امروز رفتم اونجا با خونمون 2 دقیقه هم فاصله نداره
مطمئن باش یک هفته بری عادت میکنی و دیگه خوابت نمیگیرهآره اینجاهم به من خیلی نزدیکه فقط من چون تنها بودم خوابم میگرفت البته فقط 5شنبه رو رفتما
اخه اینجا کسی جز من نیست یه جورایی خصوصیه.فقط درو دیوارو میبینم:65d6a5d6s:مطمئن باش یک هفته بری عادت میکنی و دیگه خوابت نمیگیره
من که هر موقع خسته میشدم بچه های دیگه رو میدیدم چقدر با انرژی میخونن جو میگرفتتم:smilies-azardl (181
قربانتخوب فروزان جان دیگه مزاحمت نشم بریم بخوابیم که فردا صبح سرحال شروع کنیم
شبت زیبا عزیزم
سلام ندای عزیز خوشحالم که شروع کردی البته ازاینکه تو تاپیک ما نمیای ناراحتمفروزان جان منم نرم افزار لایتنر رو ندارم رو ورقه درست کردم
عزیزم یه سرچ تو نت کنی روش ساختش رو کامل توضیح داده
مرسی مریم خانم از راهنماییت.شما واسه درسای دیگه تونم از این روش استفاده میکنید؟یعنی قابل استفادس؟سلام ندای عزیز خوشحالم که شروع کردی البته ازاینکه تو تاپیک ما نمیای ناراحتم
یک دخالت برای لایتنر نرم افزارش با قیمت کم اینترنتی بخرید کار باهاش راحته و هرروز یک ساعت دوره کنید من تافل را تا 10 ساختم اگه خریدید میتونم فایلش را برایتان بفرستم هم نرمافزار موبایل داره هم کامپیوتر کار باهاش بهتر از کاغذه
ممنون مریم عزیزم از راهنماییت و لطفتسلام ندای عزیز خوشحالم که شروع کردی البته ازاینکه تو تاپیک ما نمیای ناراحتم
یک دخالت برای لایتنر نرم افزارش با قیمت کم اینترنتی بخرید کار باهاش راحته و هرروز یک ساعت دوره کنید من تافل را تا 10 ساختم اگه خریدید میتونم فایلش را برایتان بفرستم هم نرمافزار موبایل داره هم کامپیوتر کار باهاش بهتر از کاغذه
نداجون دیگه واقعا شبت بخیر ببخشید نتونستم جواب پیام اخریتو بدم.حتما در جریان برنامه های شیمی هم میذارمت:smiliess (10):ممنون مریم عزیزم از راهنماییت و لطفت