مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member
سلام بچه ها چطورین؟؟؟؟
خوش به حالتون که برنامه هاتون خوب پیش میره:sad:
من که هر بار برنامه ریختم فقط تونستم 40% از برنامه رو اجرا کنم
هربار همین که گرم درس خوندن میشم یه چیزی یه کاری پیش میاد همه چی بهم میریزه
منم قاطی کردم و چند روزه میگم اصلا بی خیال
از اینکه برنامه هام خوب پیش نمیره اینجا هم نمیام
می بینم همه دارن خوب پیش میرن ولی من..........:smiliess (2):

همکار خوبم ، این مشکلات برای همه پیش میاد ولی فقط لازمه که اراده خودت رو قوی کنی و باور داشته باشی که میتونی و اون موقع موفقیتت حتمی هست

liona

New member
سلام بچه ها چطورین؟؟؟؟
خوش به حالتون که برنامه هاتون خوب پیش میره:sad:
من که هر بار برنامه ریختم فقط تونستم 40% از برنامه رو اجرا کنم
هربار همین که گرم درس خوندن میشم یه چیزی یه کاری پیش میاد همه چی بهم میریزه
منم قاطی کردم و چند روزه میگم اصلا بی خیال
از اینکه برنامه هام خوب پیش نمیره اینجا هم نمیام
می بینم همه دارن خوب پیش میرن ولی من..........:

عزيز دلم غصه چي رو ميخوري اينجا همه همين طورن تا حالا كي رو ديدي برنامه ش هميشه طبق چيزي كه خواسته پيش بره براي همه از اين اتفاق ها مي افته ولي ادمهاي موفق اون هايي هستند كه نااميد نميشنو طبق شرايطشون دوباره دست بكار ميشن ...عزيز دلم بايد طوري برنامه بريزي كه اگه روزي مشكلي پيش اومد و نتونستي طبق اون عمل كني هميشه جا براي جبرانش داشته باشي به نظر من به جاي اينكه هر هفت روزه هفته رو از برنامه پر كني يه روزو خالي بزار براي تفريح و يا خدايي نكرده جبران عقب افتادگي ها ...
جاي هيچ نگراني نيست هنوز شش ماه مونده به روزها و دقيقه هايي كه در پيش داري فكر كن نه گذشته ي تموم شده:a2d3:
زياد حرف زدم موفق باشي عزيزم:heart:

liona

New member
دوستاي گلم شاد باشيد و پر انرژي...:heart::heart:
اميدوارم همه به ارزوهاي بزرگ و كوچيك خودتون برسيد و توي كنكور ارشد پيروز باشيد...
:smilies-azardl (113:28:

midwifery87

New member
مرسی از دلداریهاتون دوستای گلم:dadad4:
چیزی که انگیزمو کم میکنه اینه که این همه از بچه ها چند ساله خوندن تا تونستن قبول شن و من یکساله می خوام به اونا برسم:14:

mamaie

New member
سلام بچه ها حالا که همه دارن درددل میکنن منم بگم... شرایطم افتضاح به هم ریخته... مشکلات داره کمرمو میشکنه... گاهی اوقات منم همین فکرو میکنم که همه چیو ول کنم... بعضی روزا خوراکم فقط گریه اس!!!!!

maryamii

New member
سلام دوستای خوبم. امیدوارم حالتون خوب باشه. من اول بهمن فینال دارم. هیچ چی نخوندم. دعا کنید واسم. مرسی:rose:

royaaaaa

New member
چیزی که انگیزمو کم میکنه اینه که این همه از بچه ها چند ساله خوندن تا تونستن قبول شن و من یکساله می خوام به اونا برسم:14:
سلام اصلا اینطوری فک نکن تو دانشگاه مثلا تبریز بودم جز دیگه چیزی نمیخوندیم الان دارم لای کتابامو باز میکنم به طور جدی از دی شروع کردم....انشالله ناامیدنمیشیمو قبول میشیم

royaaaaa

New member
سلام بچه ها حالا که همه دارن درددل میکنن منم بگم... شرایطم افتضاح به هم ریخته... مشکلات داره کمرمو میشکنه... گاهی اوقات منم همین فکرو میکنم که همه چیو ول کنم... بعضی روزا خوراکم فقط گریه اس!!!!!
ای بابا...این چه حرفاییه میگی...همه مشکل دارن همه درددارن برای همه دشمنا سنگ جلوی پاشون میندازن...این طوری نگو...قشنگ بشین برنامه بریز بگو من امروز باید این کارارو بکنم بعد بنویس خواب و فوق برنامه ...هر ساعت که چیکارکردی روبنویس حتی خواب حتی
غذادرس کردن حتی باتلفن صحبت کردن رو بنویس که چه زمانی انجام شد کی تموم شد ...اخرشب نگاه کن ببین چه چیزایی رو بیش از انداه انجام دادی چه چیزی کم....روز بعد اونارواصلاح کن به خودت نمره بده خودتو تنبیه کن یا تشویق کن.......

mw.ashel

New member
پس باید رفت...

3.png

وقتی «باختم» مسیر را «یافتم»...!

در بزرگراه زندگی همواره «راهت»، «راحت» نخواهد بود!

هر «چاله‌ای»، «چـــاره‌ای» به من آموخت!

«دوباره» فکر کن، فرصت ها «دو بار» تکـــرار نمی‌شوند.

برای جلوگیــری از «پس رفت»، «پس باید رفت»...
:thanks::rose:

liona

New member

اي واي اخه اين چه فكريه به خدا تعجب مي كنم عزيزم به چه چيزي اخه فكر مي كني ...من يكي از دوستام همون سال اول بارتبه 6 قبول شد يكي سال دوم قبول شد يكي بعد پنج يا شش سال خوندن قبول شد مهم نيست كه كي قبول ميشي مهم اين كه اگه اراده كردي حتما موفق ميشي...
بچه ها اين افكار يه جورايي منفين بايد ازشون فاصله بگيرين اگه من روزي هزار بار بيام اينجا و بهتون روحيه بدم مادامي كه از ته قلبتون خودتون نخواين سر ذوق نمياين... چند وقت قبل قرار بود اين جا فقط حرف از انرژي باشه و فاز مثبت باشه...
فردا شنبه ست و يه روزه خوب ديگه كه مي تونه اغاز گر هر انقلابي در خودتون باشه ...:bunnyearsmiley:
موفق باشيد بچه ها :heart:

liona

New member
ای بابا...این چه حرفاییه میگی...همه مشکل دارن همه درددارن برای همه دشمنا سنگ جلوی پاشون میندازن...این طوری نگو...قشنگ بشین برنامه بریز بگو من امروز باید این کارارو بکنم بعد بنویس خواب و فوق برنامه ...هر ساعت که چیکارکردی روبنویس حتی خواب حتی
غذادرس کردن حتی باتلفن صحبت کردن رو بنویس که چه زمانی انجام شد کی تموم شد ...اخرشب نگاه کن ببین چه چیزایی رو بیش از انداه انجام دادی چه چیزی کم....روز بعد اونارواصلاح کن به خودت نمره بده خودتو تنبیه کن یا تشویق کن.......

مرسي رويا جون به خاطر اين همه انرژي :thanks:

liona

New member

عزيز دلم مشكلات مثل كوله بار شمان كه توي هر جاده اي از زندگي روي دوش همه هست ...درسته كه سنگينه ولي گاهي با گذشتن از بعضي جاده ها مي توني درشو وا كني و مقداري از اين كوله بارو خالي كني ولي تو بعضي جاده ها نه تنها نميشه كمش كرد بلكه يه چيزايي بهشون اضافه هم ميشه... ولي در هر حال هميشه هستند...
عزيز دلم اگه انقدر مشكلاتت زيادن كه مانع درس خوندت ميشن بايد سعي كني اول از همه اونا رو از روي دوشت كم كني و كمي سبك تر به مسير ادامه بدي...
اميدوارم هر چه زودتر مشكلاتت كم شه و بتوني با انرژي بيشتري ادامه بدي...
موفق باشي:heart::heart:

liona

New member
دوستاي گلم ببخشيد كه من اكثر اوقات مثل مادربزرگا حرف مي زنمو يه ريز نصيحت مي كنم... شايد به خاطر اين كه فكر مي كنم از خيلي هاتون بزرگ ترمو شايدم يه چندتايي پيرهن بيشتر پاره كردمو همه سختي هاي تحصيلي كه سر راهتون هست رو منم تجربه كردم...
در هر صورت اميدوارم خيلي زود اين جا با روحيه عالي ببينمتون و همه تون پر از خبر هاي عالي باشين:heart::heart::heart:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

گل بهار

New member

سلام خانوم گل بهار جون ببخشیدا ولی میشه از هر لحاظ همه چیزو بپرسی به ماهم بگی....ممنونم

سلام عزیزم
من تماس گرفتم به نظام پزشکی
چندتافرم باید برم پرکنم. چندتاهم فیش بانکی بایدببرم. استعلام میگیرن از مرکز که من فارغ التحصیل شدم یا نه و بعد شماره نظام پزشکی میدن بهم.

royaaaaa

New member
سلام بچه ها اگه منم زیاد مثل مشاورا حرف میزنم بخاطراینکه چندتاکتاب خوندم مثل..120قانون brian tracy.....قورباغه ات راقورت بده ازbrian tracy...میتونید این کتابارو از سایت www.yasbooks.com دانلودکنیدوبخونید

آخرین ویرایش:

royaaaaa

New member
ببخشید اگه امسال ارشد قبول نشم حق شرکت در سال 94 رو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درچه صورتی نمیتونم...درچه صورتی میتونم؟؟؟؟؟؟؟

sam mama

New member
ب امید موفقیت.....
بچه ها الاناس ک بقیه جا میزنن
قرص باشید و محکم تر از قبل بخونید
روزای خوب نزدیکن....:auizz3ffy9vla57584x

- - - Updated - - -

ب امید موفقیت.....

- - - Updated - - -

ب امید موفقیت.....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا