mw.ashel
New member
منم سوالم همينه
سازمان نظام پزشكي تهران، تو كدوم خيابونه؟ بچه ها راهنمايي كنين لطفا
::لیست آدرس و تلفن سازمان نظام پزشكي - دابی* تهران ::
منم سوالم همينه
سازمان نظام پزشكي تهران، تو كدوم خيابونه؟ بچه ها راهنمايي كنين لطفا
رویا جون طرحتون توی هر شهری که هست وقتی جاش معلوم شد میری سازمان نظام پزشکی درخواست شماره نظام و کارت نظام میکنی چون شما تازه طرح رو شروع کردید با اعتبار دو سال بهتون میدن.
سلام به همه دوستان و همکاران خوبم.خسته نباشید.همگی خوبید؟؟؟؟؟؟
از اوضاع درسا چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر دیر به دیر به انجمن سر میزنم معذرت میخوام ولی به یادتون هستم و براتون دعا میکنم که موفق بشید.
مواظب خودتون باشید و خوب بخونید.:riz304:
ممنونم..ولی هنوز جواب طرحم نیومده وقتی بهم زنگ زدن گفتن فولان جا افتادی باید برگه تسویه حسابمو بردارم برم سازمان نظام پزشکی درخواست شماره بدم...همون جاهم میدن؟؟؟؟؟؟
ممنونم لیوناجان....جاي طرحت كه معلوم شدبرگه شروع طرح ويا معرفي نامه طرحتو با ساير مداركت مورد نياز ميبري نظام پزشكي در خواست شماره نظام ميكني بعد چند وقت بهتون شماره نظام و كارت نظام ميدن بعدش مي توني واسه مهر هم اقدام كني...
عزيزم من چند سال پيش اين كارارو كردم خيلي جزئيات خاطرم نيست...كار خيلي سختي نيست نگران نباش
منم فکر کنم تیر باشه
jتازه به نی نی دقت کردم چ نازهههههه خدا حفظش کنه:riz304::heart:
سلام به همه دوستان و همکاران خوبم.خسته نباشید.همگی خوبید؟؟؟؟؟؟
از اوضاع درسا چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر دیر به دیر به انجمن سر میزنم معذرت میخوام ولی به یادتون هستم و براتون دعا میکنم که موفق بشید.
مواظب خودتون باشید و خوب بخونید.:riz304:
سلام العلیکم
بچه ها برای گرفتن شماره نظام پزشکی برای طرح باید برم سازمان نظام پزشکی اونجا بدن یا وقتی محل طرحم معلوم شد اونجا میدن؟؟؟؟اگه اطلاعات زیادی دارین لطفا در اختیارمون بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همکارای عزیزم,خوبین؟؟؟بچه ها من خیلی خیلی جا موندم از درس خوندن طرحم درمانگاهه و تا ساعت2سرکارم ,میخوام شروع کنم ب خوندن ,خیلی دوس دارم ارشد قبول بشم.............بنظرتون چیکااااااااااااااارکنم؟؟؟؟؟
بچه ها اوضاع خوبه؟؟؟؟؟
همه چی سرجاشه؟؟؟؟؟؟
خبری از دوستای گلم نیست!!!!!! کجایین بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها اوضاع خوبه؟؟؟؟؟
همه چی سرجاشه؟؟؟؟؟؟
خبری از دوستای گلم نیست!!!!!! کجایین بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همکارای عزیزم,خوبین؟؟؟بچه ها من خیلی خیلی جا موندم از درس خوندن طرحم درمانگاهه و تا ساعت2سرکارم ,میخوام شروع کنم ب خوندن ,خیلی دوس دارم ارشد قبول بشم.............بنظرتون چیکااااااااااااااارکنم؟؟؟؟؟
سلام گلم
منم تازه فارغ التحصیل شدم.بهم گفتم برم نظام پزشکی برگه تسویه حسابو نشون بدم بهشون. بعدش مهر برام صادر میشه. شنبه میرم انشاا... اگر اطلاعات گرفتم بهت حتما خبر میدم